banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Pont hogy skilles játékos jól tud vele teljesíteni, mert jóval előbbre kell látni a dolgokat vele, a csata alakulását, nagyon kényes jószág, és ugye nem tud vele az ember átugrani...szóval nagyon meg kell gondolni mikor kell hova és meddig menni, utána pedig mikor kell visszavonulni (tekintve a tolatási sebességet....hidd el, nagyon előre kell ezeket tudni/érezni)
    Én szeretem/szerettem a t95-t, az egyetlen olyan tankom volt, amivel imádtam a t10-t, sőt akartam is hogy t10-be kerüljek, mert ott nagy volt a hp pool, és tényleg tökmind1 volt ennek a tanknak hogy t7 v t10 tank lő rá, mert vagy belőtték v nem a kupolát.
    Láttam embereket 3k avg dmg-el tolni, én asszem 2,5k v 2,7k-t tudtam kihozni belőle, szóval nem tudtam adaptálódni hozzá igazán, mert tényleg nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos hogy az ember átlássa a csata alakulását vele és időben elinduljon oda ahova és amikor kell. Paradicsom józsi ezt nem fogja felmérni, és neki tényleg csak RNG lesz az egész, ha belövik gyorsan vége, ha meg vele van a random akk meg senki nem fogja tudni.
    Az meg pláne öröm hogy artyk elől mátrixozni....13km/h-val...hc :D (van benne vmi mazo fun, nem tudom megmagyarázni :D)
    Ja meg ugye végre van is értelme a páncélnak, mert t28 után végre éreztem, hogy pattogni is tudnak a tankok. t28-nál ugye a 120-s dpm-je eszméletlen jó volt, de olyan papír volt az a tank, tényleg csak ilyen 175 penes ruszkik nem lőtték be a frontját (persze csak akkor, mikor nem menet közben lőtték be a kupolát 100-150 méterről).
    Szóval t28 után nekem felüdülés volt a t95, asszem 200+ csatát mentem vele, v lehet még többet, lényeg h e3-t free xp nélkül húztam ki :)