banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Foglalnom kéne nehéz tankkal a másik mumus küldetés. A wz111-et vettem elő, legalább kredit is jön. 3e sebzésnél járok, beírtam az ellenfélnek, hogy foglalok és ha nem spotol én békén hagyom, túlélheti a csatát. A csapatom m.cskos nagy kemper, 4 tank ott figyelt, mozdulni nem mert. Az ellenfél SP vagy nem ért angolul vagy nem tudom miért, mégis rám mászott teljesen esélytelenül és kilőttem. Jó, végül is megtehette, megtette, ő dolga. Ahogy kilőttem, azonnal a 4 m.cskos kemper megindul, hogy a megmaradt két ellen artyt levadássza. Írtam nekik, hogy legalább az egyiket hagyják életben, ha már nem segítettek semmit. Eredmény borítékolható, a hősök nem kegyelmeznek.

Na mindegy, ilyen módon ezt a küldetést nem lehet teljesíteni a siemka moronok iszonyú bátrak és levadásszák az ellenséget, ha érzik az erőt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.11. 22:20:58