A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #349124 Valami hiperunikum wotbetyár magyarázza már el nekem, hogy hogy a halál f*szába lehet egy emberhez méltó átlagsebzést összehozni ezzel a T28-cal? De most komolyan, mert már elméleti síkon sem értem. A meccsek 95%-a két forgatókönyv alapján zajlik:
1: Vereség: valami csoda folytán odaérsz az akcióba, és kicsap az arty, szétlőnek a számos weak spotjaidat kihasználva, vagy csak simán szétgoldoznak
2: Győzelem: nem érsz oda az akcióba, pedig egész végig tepersz mind a 18 km/h-nyi végsebességedet (szabadesésben, hátszéllel) kihasználva, így 5-600 sebzéssel zsebelheted be a győzelemért járó dicső 400 XP-t
Az egyetlen nyerő kombó a kicsi (lehetőleg városi) map, top tierként, lehetőség szerint arty nélkül. Ha ez bejön, még mindig sokszor elbotlik a dolog a retardált csapaton, vagy a goldfosókon, de ebből azért többnyire ki lehet hozni valamit. Mennyi ilyen is van? 30 csatából 1? Körülbelül. Még működhetne a bokorból lövöldözés, ha ezt a "nagy TD kiherélés" keretében ne tették volna lehetetlenné a mapok 90%-án a WG-sek. Akkor valaki mondja meg, melyik elb*szott idióta gondolja úgy még mindig odaát, hogy egy olyan járműnek van létjogosultsága, ami 30 csatából 1-ben működik úgy-ahogy használhatóan. Vagy hogy mi a fegyverténye ennek az ócskavasnak mondjuk egy Ferdivel szemben, aminél szintén megvan a 200-as front, plusz egy jóval keményebb alfa, és még el is vonszolja magát legalább 30-cal. Az álcázás? Hajamra kenhetem a fent említett okokból.
Kínlódva, véres verítékkel SE tudom tartani vele az 1300-as átlagsebzést, amire egy T8 TD-nél a "szánalmas" igen enyhe kifejezés.
Egy szó mint száz, ez egy totálisan életképtelen fosadék, és akkor még bele se merek gondolni, a T95 milyen lesz. Már ha megérem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 19:50:41