418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tigrincses
    Te semmit sem tudsz a Magyar Gárdáról, lefogadom te is azokhoz tartozol akik igazi antiszemiták... :D iszonyat buta ember képe rajzolódik ki előttem mikor meglátom a förtelmes irományaidat. Kielemezve azt a trágyát amit itt közzé teszel, egy zombi képe ugrik be hirtelen. Arrogáns, támadó és tudatlan célozgatásaiddal nem érsz el semmit. Bizonyítottad a nagyérdemű előtt is hogy mélységesen szegényes intelligenciával rendelkezel, mind IQ, mind EQ szinten. Csá te gyökér. Felesleges neked válaszolni hisz azt írsz amit jónak találsz, nem nézel a dolgok mögé, nincs háttértudásod mire alapozhatsz. Szinten aluli vagy, mérhetetlenül. Vagy megváltozol és kevesebb egot táplálsz magadban akkor talán még megvilágosodhatsz vagy beállsz a bunkó , tudatlan embertömeg sorába és birka módjára azt teszed amit a társadalom, a beteg társadalom elvár tőled.
  • TiborTamas
    Matyi egy meg nem értett zseni, ne etesd tovább pls.

GabeE3e: Nagy grat! Nettó hány meccsbe került kihúzni?
  • Zegi Norbi HUN
    gg
  • Plata
    Kedves csíkos barátom,ha lenne egy csöpp eszed emlékezhetnél rá hogy az első zárt tesztekre még 2010 augusztusában lehetett menni.Nekem ősszel lett kulcsom,de akkoriban még mással játszottam,és nem nagyon tetszett a játék,csak valamikor januárban kezdtem el játszani vele rendesen.Egy ismerőssel kezdtünk el együtt játszani,bétának 2011 áprilisban lett vége,és nem akkor kezdődött mint ahogy te írtad.
    Ha eszembe jutna az xfire accom kódja,tudnék neked jó sok bétás képet berakni.Sajnos ő valamikor 2012-ben eladta az accountját,így utána már én sem játszottam komolyan,csak szórakozásból.
    Állítólag te olvasott és okos ember vagy,olvasott és normális ember olyan szar csőcselék közé nem vegyül mint a magyar gárda.
    Ui:Jah,te mint olvasott és bölcs ember,miért írsz olyan privát üzenetet amiből süt a tudatlanság és a hülyeség..
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.24. 08:34:29
  • tigrincses
    Te kamuzásban élen jársz ,egyébként iszonyat tudod játszani itt a hülyét de az is lehet tévedek és te tényleg iszonyat hülye lehetsz akkor :D , aki egy kicsit is olvasott az nem ír olyanokat mint te.
  • besti
    Az szép eredmény, gratulálok , elég exkluzív klubba kerültél.
  • Maala
    Azért belegondoltál, mi lett volna, ha 5-10 perccel hamarabb ér ki a pizzám? :D
  • Plata
    Én meg 2010 őszén kreáltam az accomat,nem is tudom pontosan mikor.
    2011 április 13-án kreálta mindenki az accountját,a szerver szerint,mivel akkor ért véget a béta,és indult el az éles.
    Szar net meg rossz gép ócska és szar kifogás.
    Örülnék én neki,ha te életedben annyit olvastál volna mint amennyit én egy hónap alatt.
    Ősszel lesz 35 éve hogy könyvtár tag vagyok,volt hogy a heti fogyasztásom 10 könyv volt.
    Több pénzt toltam el könyvre mint számítógépre.
    Jah,blogja akármilyen hülyének lehet.
    Jah és még valami,én már három éve szinte csak ökörködni járok fel WoT-ba,így sem olyan rossz a statom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.24. 00:30:32
  • GabeE3e
    Na ez is meglett,

special thanks to: Maala,R03
  • tigrincses
    Plata . te akkora primitív vagy hogy nem is látni mit írsz.. :D Saját blogom van te nyominger....olvasni max csak a Wot fórumot szoktad, veled ellentétben én könyvek tucatjait... szánalmas hogy mennyi hozzád hasonló billentyűhuszár tevékenykedik ezeken az oldalakon... wot, sg, INTERNET :D
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.03.24. 00:01:50
  • tigrincses
    Akkor leírom a történetet egyszer és mindenkorra. 2011 április 13.-án jelentkeztem be először a WoT szerverére.
    Akkor még Béta volt, sokan nem is hallottak erről a játékról. 2012 tavasza volt az időpont amikor hivatalossá vált az egész . Ez idő tájt én elértem tier 8 szintig, csak a tiger 2 kellett akkor még nekem másra nem is vágytam... igen ám de azt hittem megmarad de nem, töröltek mindent kaptam egy két prém tankot és kezdetét vehette az igazi WoTozás... Eléggé zavart ez az egész így hát úgy döntöttem ha ők így én is így teszek, nagy ívben szarok a játékra elvégre ők is leszarták mennyi időt töltesz a játékkal... szóval PANZER 4 -el ( ami még mindig rekord a tankok közt amikkel mentem eddig) gyűjtöttem a pénzt ,közben meg olvasgattam, chateltem stb stb.. míg a pz4 el elindítottam a csatát, úgy hagytam az egészet pénz jött be , minimális de
    még mindig jobb mint ha nem csináltam volna semmit. Tehát szartam az eredményekre is ,hülyültem sokat és mentem kisebb tankokkal illetve csak álltam, akkortájt még nem büntettek ezért, ma már igen. Idővel megszereztem amit akartam, játszottam ahogy tudtam mert volt egy időszak amikor tényleg csak 8 fps környékén, trágya géppel játszottam, hogy miért??? Azért hogy később több lovetta legyen a következő tankra... Ma már ott tartok hogy lehet akármilyen jó a gépem vagy akár melyik szinten nyomhatom már annyira nem vonz az egész, kivéve ha haverokkal együtt tolom. Megjegyzem , követtem el egy hibát E 75 -nél, :) nem megfelelő legénységgel játszottam mivel pirosan jelezte hogyn em arra atierre valók... én későn vettem ezt észre kb mikor lecseréltem e 100- ra :D mindenesetre ezzel nyomtam sokat egy klánban.... :D durva mi... hozzáteszem rossz nettel. A lényeg a lényeg a stat nem mindent magyaráz meg. Sőt... minden a pénzről szól, ahogy a stat is.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.03.23. 23:55:53
  • Maala
    Gabenek ma este szereztük meg, elég brutális. :o
  • tigrincses
    Mondod te aki itt sincs, ez egy baráti társaság idióta.....
  • R3nton
    Most kezdte, lehet, hogy belejön.
  • Gyuszopapa
    Úristen,minek költ erre hisz még a seggét se tudja kitörölni egymaga.
  • Angelus1991ster
    Ha még ezt folytatja 40-50 ezer csatán keresztül, bannolnám vagy átraknám más szerverre pl. egy koncentráló szerverre.
  • Mardel
    De ő se kutya.

Kicsit bevásárolt.

• R3nton
    Hát az még bőven odébb van. 13 küldi kell még nettóban. A TD-s 60%-os szakaszos rettentő izzasztó. Mondjuk utána a 8000 dmg se kutya. 1 light van még ami neccses a többit meg lehet csinálni, csak szerencse kell :D
  • Simulacrum
    Battle Assistant mod a neve, de nekem a modpackban volt.
  • AMDROBI
    Nálam csak felülnézet van,hogy lehet artyval így rá zoomolni?
  • Lunki88
    Mikor lesz már 260-ad? :) Vélemények majd jöhetnek ide róla.
  • vasasgabri
    Köszönöm! Nekem is az van akkor maradok ennél.
  • Simulacrum
    Undorító dolog következik, egy artys replay tőlem. Ilyen se lesz több, de azért gondoltam megosztani, hogy megmutassam, hogyan tüzérkedik olyan, aki amúgy medium játékos és csak azért vett artyt, hogy az IM-ből szerezzen egy plusz nőt. Jah és esetleg arra is jó példa, hogy még a városi pályák is játszhatók sajnos artyval.

aktív arty játék
  • R3nton
    Hát ha van felderítő perked, akkor ha rajta tartod és eltűnne 2 seccel tovább mutatja. Én azért szoktam tűztámogatást kérni, egy idő után csak leesik nekik melyiket kell lőni :D Ha nem rágod a szájukba nem tudják :D
  • Sunsetjoy
    Az, mint minden más, a csapattársaidtól függ, ha támogatást kérsz, egy része rálő, mert érti hogy mit akarsz. A másik része azt hiszi, hogy kijelölted magadnak, mert te akarod a fraget. A nagyobb hányada a fazonoknak pedig magasról tesz rá, hogy mit pittyelgetsz :D Ha az első érvényesül, és te spottolod, akkor segít a spotsebzésben (a tank követésre nem tudok felelni, nem értem a kérdést se:)

Század/CW csatákban a kijelölés pedig azt jelenti hogy annak a tanknak valószínűleg meszeltek, mert ott összeszokott csapat tényleg azt a "szerencsétlent" lövi, ahogy a csövön kifér... :)
  • lexlutor
    ugyaltszik fel ev utan most kezdik el megtanulni a nepek, h a tornyat kell loni, nem a hasat.
  • Kronos79
    Én a 75mm-es Vickerst használom. A legjobb átütése ennek van és mivel a Cromwell elég gyors, gyakorlatilag lesz elég átütésed a keményebb seggeken is.
  • Angelus1991ster
    Tűztámogatás gomb mire való? segít valamit a spot sebzésben? spot sebzéseknél ha a tankot követetd az mit segít?

Bocsánat,d e a játék felderítéses részéről halovány fingom sincs.
  • voivod32
    Simával is átlőnek. Nem pont a hasát, de a tornyot, a testet, simán. Pedig jó pattogós volt. Tudom, az előbb a hasát említettem, de az hiába lett keményebb, "fejjel lefelé" nem tudok közlekedni.
  • yossarianHUN
    Akkor az arany. 300 mm körül véd effektíven.
  • voivod32
    Nem tudom , ki írta, hogy a VK4502B hasát nem lehet átlőni a patch óta, de engem simán áthugyoznak akárhogy forgatom.Szinte könnyebben, mint előtte.
  • Tarathiel2
    Új francia nagymestert avattunk:
  • vasasgabri
    A cromwellt melyik ágyúval érdemes használni? Mindig ilyen lassan szűkült?
  • R3nton
    nekem is ki kellett böjtölni... :D
  • toma77
    Engem bezzeg sose dob ide be.
  • R3nton
    Malinovka 8500 spot dmg

Replay
  • voivod32
    Ez pontosan így van.
  • okosszöszi26
    az a legutálatosabb ebben a játékban, hogy ez lehetne egy igazán jó játék is, ha nem lennének benn ezek a dolgok, mikor érzed, hogy nem az rng dolgozik, hanem valami szopató algoritmus
    pl. mikor egy csatában bármit csinálsz érzed, hogy a játék nincs veled, mert minden melléföléalá megy, ami talál az meg lepattan, még az LT-k seggéről is
    újabban 5 ilyen lövés után inkább ki is lépek a csatából, mert úgysem lesz belőle semmi, kár pazarolni rá az energiát meg az időt
  • voivod32
    Einstein nem mondott hülyeségeket. Bár-borzalom!-zsidó volt.
  • Bee
    Még szerencse, hogy ezt olvastad ki a hozzászólásomból. "Okos" vagy.
    Nem fogom untatni a topic látogatóit flame-mel, innentől ignore.