banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ja, valami jutalmat adhatnának arra, ha valaki minden küldetést kitüntetéssel megcsinál. Pl a med szakaszos eléggé mission impossible, hogy mindenki ugyanazt a tankot lője, vagy nagyon gyakorlott szakasz kell hozzá, a másik se könnyű, de ez...

Indítottam egy másod accot a jutalom tankért, meg tulajdonképpen a nulláról kellett kihúznom az is7-t, úgyhogy majdnem mindegy volt, hogy új acc vagy mostanin csinálom és így két legyet egy csapásra, ráadásul a decemberi ingyen arany is jól jött, vettem belőle egy churchill iii-t farmolni meg legénységet gyúrni. Azt csinálom itt, hogy minden típusból kihúztam tier4-ig legalább a napi duplákkal, ahogy épp ráértem, tényleg semmi erőfeszítéssel. Az a jó, hogy a t28 med, tehát az is-7 vonal mindjárt lefed 2 ágat is. Ha jól néztem a német TD-ből lehet leghamarabb artyt fejleszteni, úgyhogy ott is megvan a 2 ág, illetve kaptuk a német light tier2 ajándék tankot, úgyhogy a német light vonalat fejlesztem, mert legénységet ott tudok gyúrni.

Az IM küldetéseket, ameddig tudom, megcsinálom és tényleg dől belőlük a kredit. Annyira, hogy külön már nem is kell farmolnom semmit és van 3,5 milla kreditem eddig (nem csak az IM-ből, de abból van szerintem legalább a fele-harmada és még sok stugos IM küldetés van hátra).

Szóval igen, aki kicsit is odafigyel az IM-re, elég jól tud vele kreditet is gyűjteni.