World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mellesleg nem mind1, hogy egy t8-al vagy egy t6-al,t5-el esetleg t4-el kerülsz 2-vel nagyobb csatába.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Vajon ha még egyszer kérek egy olyan tankot, ami már megvan, megkapom helyette az árát goldban?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
vagy volt olyan is, hogy tíz t34 mind a 2 oldalon...
egyébként direkt csinálja az mm ezt, hogy szándékosan berak alacsony tierű tankokat olyan csatákba,a hol semmi keresnivalójuk nem lenne csak ott vannak free frageknek a top tankoknak...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hát igen, a Wolvi keresztül húzta a számításainkat 😊
Plata:
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat 😊
Kotomicuki:
Csak szórakozásból játszogatok ilyen közepes tierű tankokkal, egyébként többnyire végeztem már az USA TD ágakkal, de azért köszi a figyelmeztetést!
Fadin medál, ilyen se volt még
Fadin medál
Megszerzéséhez az utolsó lövedékeddel pusztítsd el az utolsó ellenséges járművet a csatában.
A Szovjetunió Hőse, Alexander Fadin egy T-34-es parancsnoka volt. Egy gyalogsági szakasszal megtámogatva elfoglalta, majd 5 órán át tartotta Dashukovka falut egyetlen tankjával, eközben elpusztítva 3 tankot, 1 féllánctalpast, 2 aknavetőt és 2 géppuskaállást. Személyzete még egy ellenséges repülőt is lelőtt a tank koaxiális géppuskájával.
Visszajátszás
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Csata: Westfield
Jármű: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 1 908
Szerzett kredit: 30 346
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Bakter,iszonyat fun csata volt,az ellenség bázisán 5 tank lőtt engem,a dombról még 2-3,bat chat nem bírt eltalálni,én meg rommá lőttem.A csapattársai beírták hogy bulldog pls kill bat.<#vigyor>#vigyor>Sta1-et és wz132-t öltem,batchatbe 1245 sebzést nyomtam bele,ő lelőtte a láncom.<#gonosz1>#gonosz1>
Azért az már jelent valamit, ha az ember csak úgy várja, hogy leduplázza a nem eliteket, hogy végre játszhasson az E-25el, nem? 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.30. 11:34:53
Legtöbbször T5 csata, néhány T6 és ritkán T7-be kerülök vele. Ha nem látnak akkor a T7 sem probléma, ha meglátnak jöhet a következő 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Replay
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2014.10.30. 11:15:44
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Hellkatust eladtam még a nerf előtt, mert a tolatására nagy szükség lett volna a mozgékonyságának maradéktalan kihasználásához...
Szvsz, most, nincs "jó" T6-os TD-je az USA-nak: így a Wolwit használd, amíg meg nem unod és közben gyűjtsd a free-XP-t a T6-7 minél gyorsabb lezárásához.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
T32-t szemből a tornyán át lőtte a táras 76 milis,az e50 tornyát szemből szintén.
Wolvit én is legénység húzónak vettem vissza, de nagyon jó köröket futok vele, és élvezem is. Most kicsit gondban is vagyok, mert eredetileg úgy terveztem, hogy a 6. érzék aktiválása után ez a legénység fog a Hellcatbe menni. De azt meg azóta lenerfelték, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy jobban élvezném vele a játékot, mint a Wolverine-nal...
Szóval a nagy dilemmám, hogy melyikkel járnék a legjobban funolás szempontjából:
-ha maradna a legénység a Wolverine-ban
-ha áttenném őket a Hellcatbe, ahogy eredetileg terveztem
-vagy esetleg kipróbálnám a Jacksont, ami nekem papíron egész jónak tűnik a jelenlegi helyzetben
Ez ügyben szívesen fogadnám mások véleményét, tapasztalatait is 😊
De így is le sebeztek,a láncom lejött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.30. 10:37:10

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha valakinek nem köszönök az ezért van, nem azért mert bunkó zwackos vagyok.
M10-et mostanában kezdtem el én is használni (először csak azért, hogy fullos legyen az), de eléggé megkedveltem, legénységet jól lehet benne fejleszeni 😊
Köszi
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.30. 08:36:04
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ez (Fury) még mindig szar ...
Utoljára szerkesztette: viper07, 2014.10.30. 08:32:19
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Wolverine-nal t7 csatában majdnem 3k sebzésnél tartok, erre kilő a 47%wr-es degenerált saját arty, aki ráadásul magyar... no comment.
A 4 legtöbbet használt tankja közül 3 arty, 26k csata után is gondolkodás nélkül odalő vele a saját csapattársára, hogy belopja az 50 hp-s fraget előle, E-100-zal meg van neki 800 átlagsebzése... igazi agyatlan féreg!
Type 64 jó cucc?