418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #350040 Citromsálgák azért használhatóak. -
Angelus1991ster #350039 Honnan jönnek ezek elő? Melyik pokol bugyrából?
Az a vicc, hogy használnak xm-t. De még az se motiválja őket. -
#350038 Most az előbb volt két ennél azért jobb, de nem túl jó nehéztankunk, IS-6 és T32. A végén 4-6 ellenfél ellen maradtak, de az ellen kisebb tankjai és páncélvadászai nem bírtak velük, hogy a sziklafal védhette a seggüket. A legvégére egy fullhps ferdinand maradt az ellen bázisán, de az még az fennmaradó 2 tanknál is gyengébb volt, és fullhp-ről nem tudta leszedni az IS-6 4-500 hp-ját.
Na ez a heroikus küzdelem hozott nekem 50 ezer kreditet (TD-4 másodlagos küldetés) -
Gyuszopapa #350037 Egy ideje tele van ilyen amőbákkal a játék.De ilyen 20-30 ezer csatás citromsárgák se sokat érnek.Ők ha ennyi csata után nem bírtak megtanulni játszani akkor már soha nem is fognak.Megrekedtek azon a szinten. -
Toweliee #350036 Nem, mehetsz mással is. -
Kubukli #350035 A három testőr:
Nem egy csatában, de a teljesítményük megbízhatóan egyenletes volt.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.22. 09:09:59 -
zsozsok #350034 Nem kötelező de erősen ajánlott. -
#350033 Sziasztok cw-re csak Tier X tankkal lehet menni ? -
Angelus1991ster #350032 LTP-t nyáron 100 k xp-ért lehetett megszerezni. -
suba53 #350031 Te miről beszélsz? -
Angelus1991ster #350030 Bazzeg , annyiért már lowtier prémiumtankot kapsz:P -
lexlutor #350029 bazz, tenyleg :D -
suba53 #350028 Reggel kezdtem. Kb. este 8 körül megvolt a 2 prémium nap.
Sokat számít, ha sok tankod van. A triplázásokkal gyorsan haladt a 75k XP.
-
OnkleTonto #350027 Hehhe nekem első csata, nulla sebzéssel természetesen győzelem.
Mondjuk a másodikra beadta : :D:D:D
-
András77 #350026 Megvan az ász ezzel is. Qrvára igaza volt annak, aki azt mondta, hogy nem lehet nyerni a hétvégén a küldetés miatt. Próbáltam úgy taktikázni, hogy megcsinálom gyorsan a 75e xp-hez szükséges két küldetést egypár tankkal és csak utána a napi 3x a többivel, hogy minél hamarabb elfogyjon a 75e, de egyszerűen nem lehet nyerni. Amilyen agyhalott áradat van, örülök ha van ma 30% WR, 3-4 perc után a csapatom nagy része kilőve vagy fordítva az ellenségből alig van már valaki. A 15 frag megvolt talán 6 vagy 7 csatában, de nyerni nem lehet,kb 25 csata után is csak 6 győzelmem van ma Azt hiszem hanyagolom is a játékot, legalább az ászt beadta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#350025 Nagyobb a súly, jobban belesüpped a talajba, alacsonyabb lesz! :D (Bocs, nem hagyhattam ki:) -
#350024 height, azaz a magassága az:) -
lexlutor #350023 nekem ez uj volt:
"- Camo factor of a vehicle DOES change if you switch a turret (the camo factor is heavily influenced by height of the vehicle);"
mondjuk azt valaki elmagyarzhatna egyszer megis mikoze van a sulynak az alcazashoz.. -
#350022 Az anno volt. Es meg Becsig is. -
rudii #350021 Looooser ez a rudii gyerek! Ezért ma is kilövetjük magunkat! :D Egy pár órára még alászállunk, mielőtt a kocsmába térek. Gyertek lessetek be! :P
LIVE STREAM
-
Kubukli #350020
Ezek hogyan jutottak el anno Budáig? -
Angelus1991ster #350019 GINESTRA - egy igazi prémium statpadder. Valamiért izraeli zászló volt a tankján. Pedig nem ezt várná az ember.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.21. 14:51:18 -
TiborTamas #350018 o/ -
Kronos79 #350017 Érdekes. Én is angol klienst használok és angol zászló van a nevem mellett. De láttam már lengyel játékosok neve mellett is angol zászlót. Így már végképp nem tudom mi alapján jelzi a nemzetet. Lehet, hogy valamelyik mod - pl. vitiris stat modja - magyarítja vissza a klienst és ezt jelzi ki az xvm.
Ha már itt vagyunk: nem tudja valaki, hol lehet ezt a stat modot angol nyelven megtalálni, vagy angolra változtatni? -
kHares #350016 Az xvm a wargaming által szolgáltatott api-ból szedi az adatokat. Ott nyelv van és nem a nemzetiség. https://eu.wargaming.net/developers/api_reference/wot/account/list/
Nekem végig angol-t mutat a zászló és angolul megy a kliensem is, account-nál be van állítva a magyar nemzetiség. Ha ez néha változik lehet a wg api-ban valami megváltozott ill. az xvm is saját serverre gyűjti ezt ki és mi onnan kapjuk, az is csak pár naponta frissít. Más ötletem hirtelen nincs -
#350015 A bejelentkezésnél a neved mellett a HU szerintem a billentyűzetkiosztás miatt van, hogy az ebből adódó eltérések miatt ne rossz jelszót írj be (pl. y és z cseréje).
Szerk: Megnéztem, próbáld ki, SHIFT+ALT billentyűvel átvált másikra, mondjuk EN :D
Plusz ha "ismertebb", vagyis a hátbalövöldözős parasztoknál ismertebb (vagyis tudják a klánnemzetiséget) klánoknál lehet, hogy nem az xvm-re mennek (lehet nincs is nekik), hanem klánra.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.03.21. 13:58:54 -
Angelus1991ster #350014 Én a romulán szeretném vulkánira átállítani. De sehogy se megy. -
yossarianHUN #350013 Nálam Új-Zéland van beállítva, mégis volt, hogy konkrétan nekem magyarul írtak vagy köszöntek a csata elején. Most már tudom miért. -
lexlutor #350012 erdekes.
nekem angol a klienesem, az accountnal magyar van megadva, es a tobbiek angolnak lattak meg a multkor. de rakerdezek majd, lehet volt azot a xvm-be valtozas. -
técs #350011 Én is elgondolkoztam, hogy vajon ez nem sérti-e a személyiségi jogokat, olyan infót szolgáltatnak ki rólam amit én nem akarok kiadni. -
yossarianHUN #350010 Remek. Na ezt például úgy betiltanám, hogy csak úgy füstöl. Egyáltalán mi köze bárkinek az én nemzetiségemhez? Vagy milyen alapon láthatják a hozzájárulásom nélkül? Azért váltottam nicket egy éve, mert elegem lett a hátbalövős román patriótákból. Kezdek én is erősen hajlani felé, hogy az egész XVM cakkumpakkum bannolva legyen. -
técs #350009 Ez tévedés. Nekem angol nyelvű kliens van fent, luxemburgi hely megadva az accountnál, mivel korábban a jamaicai nem működött, de bejelentkezésnél továbbra is ott a nevem mellett a HU.
Szerk: És 1-2 román güzü még mindig szeret hátba lövöldözgetni.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.03.21. 13:16:28 -
#350008 A Jagdpanzer IV örülhetett, hogy szemből kétszer kigyújtottam, 3 leadott lövéssel :) (bár lehet hogy egyszer gyújtottam, de pont jól jött a misszióhoz). Nem feledtem el a KV-1 kezelését, úgy tűnik :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #350007 az xvm a kliens nyelvet mutatja meg.
mivel ugyanazt a nyelvet beszelik, ezert lehet gondolom egy zaszlo alatt. -
#350006 ha nem így lenne, nem szopatnának szénné :)
különben azt is tudom miért csinálják
nem fizetek, nem is fizettem nekik soha
megértem, ha haragszanak rám :) -
yossarianHUN #350005 Tudod mit? Legyen. Úgy van, ahogy mondod. A WG kész külön, személyre szabott, az X millió aktív játékosnál mind dinamikusan változó és alkalmazkodó algoritmusokat írni, annyira sajnálja tőled azt az 1-2 ezer XP-t. Azért az emberi butaságnak tényleg nincsenek határai. -
Stuko #350004 Hurrá!!
Fox eladta a wot acc-ját!!!
Többet legalább már nem fogja itt rontani a levegőt...:-D :-D :-D
Bár nem nagyon szoktam belefolyni az itteni dolgokba, de azért mindennap elolvasom az itteni írásokat.
Bgabor mellett foxbat volt aki miatt rendszeresen viszketni kezdett a tenyerem.:-D
-
Myke28 #350003 Én felteszem -
#350002 legközelebb olvasd végig:
"nyilván nem mindenkinek lesz szar a csata amit megnyertél, de tuti, hogy úgy számol a program, hogy a lehető legkevesebb playernek legyen jó, és minél többnek szar"
-
yossarianHUN #350001 Természetesen, a játék csak azért intenzívan befolyásolja a 15v15 meccseit, hogy veled keményen kib*sszon. De vajon akkor mikor te nulla sebzéssel elhullasz a háromszorozódon, a csapatod többi tagja, akik jó, esetenként igen jó eredménnyel zárták a csatát, milyen elszámolás alá esnek? Rájuk nem vonatkozik a rendszer?