418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Citromsálgák azért használhatóak.
  • Angelus1991ster
    Honnan jönnek ezek elő? Melyik pokol bugyrából?
    Az a vicc, hogy használnak xm-t. De még az se motiválja őket.
  • Sunsetjoy
    Most az előbb volt két ennél azért jobb, de nem túl jó nehéztankunk, IS-6 és T32. A végén 4-6 ellenfél ellen maradtak, de az ellen kisebb tankjai és páncélvadászai nem bírtak velük, hogy a sziklafal védhette a seggüket. A legvégére egy fullhps ferdinand maradt az ellen bázisán, de az még az fennmaradó 2 tanknál is gyengébb volt, és fullhp-ről nem tudta leszedni az IS-6 4-500 hp-ját.
    Na ez a heroikus küzdelem hozott nekem 50 ezer kreditet (TD-4 másodlagos küldetés)
  • Gyuszopapa
    Egy ideje tele van ilyen amőbákkal a játék.De ilyen 20-30 ezer csatás citromsárgák se sokat érnek.Ők ha ennyi csata után nem bírtak megtanulni játszani akkor már soha nem is fognak.Megrekedtek azon a szinten.
  • Toweliee
    Nem, mehetsz mással is.
  • Kubukli
    A három testőr:

Nem egy csatában, de a teljesítményük megbízhatóan egyenletes volt.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.22. 09:09:59
  • zsozsok
    Nem kötelező de erősen ajánlott.
  • dezs
    Sziasztok cw-re csak Tier X tankkal lehet menni ?
  • Angelus1991ster
    LTP-t nyáron 100 k xp-ért lehetett megszerezni.
  • suba53
    Te miről beszélsz?
  • Angelus1991ster
    Bazzeg , annyiért már lowtier prémiumtankot kapsz:P
  • lexlutor
    bazz, tenyleg :D
  • suba53
    Reggel kezdtem. Kb. este 8 körül megvolt a 2 prémium nap.
    Sokat számít, ha sok tankod van. A triplázásokkal gyorsan haladt a 75k XP.
  • OnkleTonto
    Hehhe nekem első csata, nulla sebzéssel természetesen győzelem.
    Mondjuk a másodikra beadta : :D:D:D
  • András77
    Megvan az ász ezzel is. Qrvára igaza volt annak, aki azt mondta, hogy nem lehet nyerni a hétvégén a küldetés miatt. Próbáltam úgy taktikázni, hogy megcsinálom gyorsan a 75e xp-hez szükséges két küldetést egypár tankkal és csak utána a napi 3x a többivel, hogy minél hamarabb elfogyjon a 75e, de egyszerűen nem lehet nyerni. Amilyen agyhalott áradat van, örülök ha van ma 30% WR, 3-4 perc után a csapatom nagy része kilőve vagy fordítva az ellenségből alig van már valaki. A 15 frag megvolt talán 6 vagy 7 csatában, de nyerni nem lehet,kb 25 csata után is csak 6 győzelmem van ma Azt hiszem hanyagolom is a játékot, legalább az ászt beadta.

• Sunsetjoy
    Nagyobb a súly, jobban belesüpped a talajba, alacsonyabb lesz! :D (Bocs, nem hagyhattam ki:)
  • Count Adyn
    height, azaz a magassága az:)
  • lexlutor
    nekem ez uj volt:

"- Camo factor of a vehicle DOES change if you switch a turret (the camo factor is heavily influenced by height of the vehicle);"

mondjuk azt valaki elmagyarzhatna egyszer megis mikoze van a sulynak az alcazashoz..
  • Solten
    Az anno volt. Es meg Becsig is.
  • rudii
    Looooser ez a rudii gyerek! Ezért ma is kilövetjük magunkat! :D Egy pár órára még alászállunk, mielőtt a kocsmába térek. Gyertek lessetek be! :P
    LIVE STREAM
  • Kubukli

Ezek hogyan jutottak el anno Budáig?
  • Angelus1991ster
    GINESTRA - egy igazi prémium statpadder. Valamiért izraeli zászló volt a tankján. Pedig nem ezt várná az ember.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.21. 14:51:18
  • TiborTamas
    o/
  • Kronos79
    Érdekes. Én is angol klienst használok és angol zászló van a nevem mellett. De láttam már lengyel játékosok neve mellett is angol zászlót. Így már végképp nem tudom mi alapján jelzi a nemzetet. Lehet, hogy valamelyik mod - pl. vitiris stat modja - magyarítja vissza a klienst és ezt jelzi ki az xvm.

Ha már itt vagyunk: nem tudja valaki, hol lehet ezt a stat modot angol nyelven megtalálni, vagy angolra változtatni?
  • kHares
    Az xvm a wargaming által szolgáltatott api-ból szedi az adatokat. Ott nyelv van és nem a nemzetiség. https://eu.wargaming.net/developers/api_reference/wot/account/list/
    Nekem végig angol-t mutat a zászló és angolul megy a kliensem is, account-nál be van állítva a magyar nemzetiség. Ha ez néha változik lehet a wg api-ban valami megváltozott ill. az xvm is saját serverre gyűjti ezt ki és mi onnan kapjuk, az is csak pár naponta frissít. Más ötletem hirtelen nincs
  • Sunsetjoy
    A bejelentkezésnél a neved mellett a HU szerintem a billentyűzetkiosztás miatt van, hogy az ebből adódó eltérések miatt ne rossz jelszót írj be (pl. y és z cseréje).
    Szerk: Megnéztem, próbáld ki, SHIFT+ALT billentyűvel átvált másikra, mondjuk EN :D

Plusz ha "ismertebb", vagyis a hátbalövöldözős parasztoknál ismertebb (vagyis tudják a klánnemzetiséget) klánoknál lehet, hogy nem az xvm-re mennek (lehet nincs is nekik), hanem klánra.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.03.21. 13:58:54
  • Angelus1991ster
    Én a romulán szeretném vulkánira átállítani. De sehogy se megy.
  • yossarianHUN
    Nálam Új-Zéland van beállítva, mégis volt, hogy konkrétan nekem magyarul írtak vagy köszöntek a csata elején. Most már tudom miért.
  • lexlutor
    erdekes.
    nekem angol a klienesem, az accountnal magyar van megadva, es a tobbiek angolnak lattak meg a multkor. de rakerdezek majd, lehet volt azot a xvm-be valtozas.
  • técs
    Én is elgondolkoztam, hogy vajon ez nem sérti-e a személyiségi jogokat, olyan infót szolgáltatnak ki rólam amit én nem akarok kiadni.
  • yossarianHUN
    Remek. Na ezt például úgy betiltanám, hogy csak úgy füstöl. Egyáltalán mi köze bárkinek az én nemzetiségemhez? Vagy milyen alapon láthatják a hozzájárulásom nélkül? Azért váltottam nicket egy éve, mert elegem lett a hátbalövős román patriótákból. Kezdek én is erősen hajlani felé, hogy az egész XVM cakkumpakkum bannolva legyen.
  • técs
    Ez tévedés. Nekem angol nyelvű kliens van fent, luxemburgi hely megadva az accountnál, mivel korábban a jamaicai nem működött, de bejelentkezésnél továbbra is ott a nevem mellett a HU.
    Szerk: És 1-2 román güzü még mindig szeret hátba lövöldözgetni.
    Utoljára szerkesztette: técs, 2015.03.21. 13:16:28
  • Sunsetjoy
    A Jagdpanzer IV örülhetett, hogy szemből kétszer kigyújtottam, 3 leadott lövéssel :) (bár lehet hogy egyszer gyújtottam, de pont jól jött a misszióhoz). Nem feledtem el a KV-1 kezelését, úgy tűnik :)

• lexlutor
    az xvm a kliens nyelvet mutatja meg.
    mivel ugyanazt a nyelvet beszelik, ezert lehet gondolom egy zaszlo alatt.
  • okosszöszi26
    ha nem így lenne, nem szopatnának szénné :)

különben azt is tudom miért csinálják
    nem fizetek, nem is fizettem nekik soha
    megértem, ha haragszanak rám :)
  • yossarianHUN
    Tudod mit? Legyen. Úgy van, ahogy mondod. A WG kész külön, személyre szabott, az X millió aktív játékosnál mind dinamikusan változó és alkalmazkodó algoritmusokat írni, annyira sajnálja tőled azt az 1-2 ezer XP-t. Azért az emberi butaságnak tényleg nincsenek határai.
  • Stuko
    Hurrá!!
    Fox eladta a wot acc-ját!!!
    Többet legalább már nem fogja itt rontani a levegőt...:-D :-D :-D
    Bár nem nagyon szoktam belefolyni az itteni dolgokba, de azért mindennap elolvasom az itteni írásokat.
    Bgabor mellett foxbat volt aki miatt rendszeresen viszketni kezdett a tenyerem.:-D

• Myke28
    Én felteszem
  • okosszöszi26
    legközelebb olvasd végig:

"nyilván nem mindenkinek lesz szar a csata amit megnyertél, de tuti, hogy úgy számol a program, hogy a lehető legkevesebb playernek legyen jó, és minél többnek szar"
  • yossarianHUN
    Természetesen, a játék csak azért intenzívan befolyásolja a 15v15 meccseit, hogy veled keményen kib*sszon. De vajon akkor mikor te nulla sebzéssel elhullasz a háromszorozódon, a csapatod többi tagja, akik jó, esetenként igen jó eredménnyel zárták a csatát, milyen elszámolás alá esnek? Rájuk nem vonatkozik a rendszer?