banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Egyébként tegnap találkoztam az első 260-al egy SEAL-es player volt. Gondolom a klán összehozta neki. Vagy csalással (gondolok itt a playerek/platoonok egyszerre nyomnak a battle gombra, h egy csatába kerüljenek dologra) vagy szimpla platoonnal. Ahogy Maala is mondta platoonnal sokkal könnyebb a legtöbb küldi (spotolós főleg), csak én pl. azután tudok játszani pár órát, h az asszony lefeküdt aludni. Ráadásul a gép itt van a hálóban (sajnos máshova nem lehet berakni) így a platoonozás elég nehézzé válik. Vagyis az nem, csak a koordináció, mivel TS kilőve és a sok gépelés is. Így meg elég nehéz társakat is találni. Így singlebe jó ha a T28-ig eljutok, nem hogy a 260-ig. CW/Stronholdra is jó lett volna a 260, nem beszélve a randomról, de asszem már a T55-el is boldog lennék:) Még ha nem is nézem a light ágat, a 260-at már akkor is szinte lehetetlen lesz nekem megszerezni.