A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #349020 Teljesen igaz, sőt én még tovább mennék. Ilyen szempontból hasznosak szerintem az IM küldetések, mert ha valaki teljesíteni akarja, akkor két dolgot tehet, csinál mindent ugyanúgy, mint eddig és bízik a szerencsében, vagy tovább tanul. Prokhorovkán én korábban két dolgot tettem light tankkal, középen futkostam vagy a spot bokorban ültem. Ehhez képest most már sokkal több mindent csinálok és ahogy írod, igyekszem követni a csata alakulását, a tankok elhelyezkedését stb. Nyilván lehet még jobban csinálni, most nem erre akarok kanyarodni, de biztos, hogy fejlődtem és biztos, hogy csak az IM miatt.
Nem csak prokhorovkán amúgy, hanem utánanéztem az összes jó spotolós helynek, mert keveset ismertem korábban, így sikerült a stugos lt-15 Redshire-n egy olyan helyen, ahova soha nem mentem korábban.
Nem egy rakéta tudomány a spotolás szerintem, de azt meg kell tanulni, hogy fel tudja mérni az ember, ki fog lőni a spotra? Ha retardált az arty, hiába spotolok, csak isteni szerencsével fog betalálni, másik dolog, ha 500m-nél messzebb lapítanak a bozótban a saját tankok, akkor is hiába spotolok stb. Ilyen szempontból bonyolultabb talán és igen, ki kell fejleszteni a skill-t, a tudást hozzá. Van ügyesség része is, ha futkosni kell, az meg ahogy megy, úgy megy, valamit lehet rajta fejleszteni, de pl nekem soha nem lesznek olyan reflexeim, mint egy orosz nagyágyúnak.
Pár dolgot még megcsinálhatott volna a WG az IM-el kapcsolatban. Az első az lenne szerintem, ha mentem egy csatát és több küldetésnek megfelelt, akkor kiválaszthatnám a listáról, hogy melyiket akarom vele teljesíteni. A 15.-t kezelhetnék külön, de a többinél ez segítene és kevesebb lenne a frusztráltság, mert volt nekem is olyan, amit írtál, hogy pl kigyújtottam egy tier-el nagyobb ellent, csak nem volt kiválasztva az a küldetés és utána meg vért izzadtam vele.
Amit én még megtennék, ha valaki mind a 15. küldetést kitüntetéssel teljesíti, akkor kapna egy olyan tokent, amivel kiválthatna egy teszőleges 1-14 küldetést, esetleg a jutalmat nem kapná meg érte, de átugorhatná. Szerintem ez még beleférne és pl akkor ilyenekkel nem kéne szenvednem, hogy sebezz 3-t, de cserébe egy másik ágat végig tökéletesre kéne megcsinálnom, az sem egyszerű.