banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Light-s küldik megcsinálásához pont hogy nem kell skill, vagyis bocsánat, minimális skill és annál több szerencse kell.
    Stugnál LT15-t Karelián csináltam meg, mert nem volt hajlandó se campinovkára, se prohora berakni (redshire-n is mindig a szarabbik side-ra rakott, ahonnan nehéz volt elérni a spot bokort és még sorolhatnám), szval Karelia, rohangáltam világba, és fel se tűnt, csak a csata végén hogy spot megvan, kk thx bb.
    T28c LT15-t, még mindig lusta voltam összeszámolni de már azóta óvatos becsléssel is 200+ csata alatt se volt képes berakni proho-ra egyszer sem, campinovkára 4x mind a 4 alkalommal kevés volt a hp pool (t8-t9 tankok, arty nem volt csak 1 esetben és encounter volt), közelébe jártam az 5k-nak...de mégis távol. Redshire-n is voltam párszor, akkor is majdnem meglett már...de mégse. A végén úgy lett meg h Maala és GabeE3e segített ki (T92 és WT párossal). Ahhoz a csatához is hozzá tenném hogy rohadtul nem tudtam merre futkározzak a megváltozott murovankán...és ha ők nincsenek...2k-nál több spot dmg-n tuti nem lett volna. (végén Maala 1shotolt 1 WT-t full hp-ról) :)
    Szóval egyik esetben sem használtam semmi skill-t. Ha nincsenek a társaim, nincs szerencsém, nincs RNG akkor még most is szarakodnék a light-s küldetésekkel...:D

Kb. mint a gyújts ki 1 tierrel nagyobb enemy-t meddel. Másfél hete szórakozok vele....ma neki ugrok majd shörmivel...hátha. De ez is totál RNG, lőhetem én atom skillel (már ha lenne) is az enemy oldalát, seggét, talpát, szőrét akármit...ha RNG nem adja be.