418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ha van t6-7-8-ad csapat csatában szorzózd le. Ott ha jól megy 3k xp megvan.
  • okosszöszi26
    ezeknél a 3X-ozós napoknál mindig bebizonyosodik, hogy a WG valahogy megoldotta, a legszarabb csatádat fogod leháromszorozni, akárhány csatát is kell elvesztened előtte.
    és ez nem összeesküvés elmélet, hanem tény
    küzdesz mint a fogatlan oroszlán, kiosztod a rengeteg sebzést, mindhiába, a játék addig vár, amíg nem jön egy olyan csata, ahol szinte semmit nem sebeztél, és azt fogja megnyeretni veled
    el nem tudom képzelni hogyan csinálják, nyilván nem mindenkinek lesz szar a csata amit megnyertél, de tuti, hogy úgy számol a program, hogy a lehető legkevesebb playernek legyen jó, és minél többnek szar

tegye fel a kezét aki nem így érzi
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.03.21. 12:19:07
  • Count Adyn
    Megint feltámadtál?:D
  • Nesuten
    aslain féle xvm kirajzolja a nevek elé a zászlókat ...
  • toocha
    Van olyan...de még mennyi!
  • Angelus1991ster
    Ki az aki még kiírja, hogy "van magyar?" ?
  • DantesHUN
    Jó, akkor szerintem meg minden magyar egyforma, minden magyar ugyanolyan hülye, beírja hogy vanmagyar? Aztán ő a legbénább játékos. És mivel te is magyar vagy, te is ugyanilyen béna és hülye vagy, mert minden magyart egy kalap alá veszek!

Ennek ugyanannyi az értelme mint a te agymenésednek.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.21. 11:25:28
  • Angelus1991ster
    Ha minden kötél szakad akkor is. Homo bohemicus czechoslovanicus.

Bár itt jegyzem meg: a csapat csata módban pont a fordítottja van.
    Ó hát nálunk is van elég statpadder gyülekezet. NMRD és KMPH klán.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.21. 11:09:22
  • DantesHUN
    Hülyeségeket beszélsz. Nem érdekel mit mutat az XVM. Egy kalap alá vehető...te meg egy kalap alá vehető vagy az idiótákkal ha mindig mások nemzetiségével vagy elfoglalva és amiatt hisztizel. Csehszlovák ember meg nincs és kész, és a hülyeség nem nemzetiség függő. Bezzeg ha a magyarokra mondják, hogy hülye bunkók, akkor jön a sértődés, de te a csehet meg a szlovákokat egy kalap alá veheted, és egyaránt hülyézheted őket. Gondolkodj már el ezen egy kicsit.Ne a másik származásába köss bele.
  • Angelus1991ster
    Morvákkal mivan? _ MV végződést sose látok, ahogy a székelyeknél a _SIC végződést.

Persze , hogy nincs csehszlovák nép. Ki a franc gondolja azt ma 2015-ben, hogy Czechoslovakia még van. WoT-ban egy zászló alatt futnak ( XVM mod ), és méltóan egy kalap alá vehetők.
    WG majdnem tökéletesen tisztában van a világgal, hol érdemes szervert létrehozni, és hol érdemes leszarni az adott szerver. Gondolok itt az EU mellőzésére.
  • DantesHUN
    Ne okoskodj már. Olyan nemzet vagy nép hogy csehszlovák nem létezik, és soha nem is létezett. Sőt, a csehek és a szlovákok nem is szeretik éppen egymást olyan nagyon. Csehszlovákián belül eléggé a csehek domináltak, amit a szlovákok nem szerettek annyira ám.
  • haflac
    Hát simán simán lehet,hogy én tudom rosszul.Tévedni emberi dolog.Bocsi!
  • Tarathiel2
    Nincs külön szlovák zászló a játékban, csehet mutat nekik is. Ezért csehszlovák. Tudjuk hogy a valóságban már nincs, de a WG erről sem tud.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.21. 10:48:47
  • Angelus1991ster
    *játékosok felhasználónevében?
  • Angelus1991ster
    Jaj, hagyján má! Akkor miért van rengeteg _CZ_SK végződés a csehszlovák wot játékos?
  • haflac
    Vagy cseh, vagy szlovák!Elég régóta nincs csehszlovák.
  • R3nton
    Csak a tár újratöltési idejére hat. A lövések közötti idő fix
  • shbg
    Sziasztok. Téras tankra ha teszek adrenalin roha, skillt akkor tár újratöltési idejére iss hat, ha a körülmények adotttak?
  • Angelus1991ster
    Épp ezért használtam a spoilert.
    Rendben nem mindegyikbe. Határ: 30k csata - 43%, hamár 43,5% , békében hagyom, hadd gubbasszon hátul.
  • TiborTamas
    "Örömmel gázolok minden csehszlovák kis semmirekellő mitugrász lelkébe, amiért szanaszéjjel cseszik a csatát az ostobaságukkal."

Bár én nem örömmel gázolok a lelkedbe, de szerintem az ilyen típusú megnyilvánulásokkal te is ugyanígy teszel ezzel a fórummal...
  • Angelus1991ster
    MBT-70-et igazán hozzácsaphatták volna.
  • R3nton
    Köcsög WG, nekem megvan az E-25, de ez KELL!!!!!! :D
  • Angelus1991ster
    Jó hát csehszlovákok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rájuk nem igazán lehet számítani. Ők a WoT alsóbbrendű génhulladék, tajgetosz pozitív biomasszái. Örömmel gázolok minden csehszlovák kis semmirekellő mitugrász lelkébe, amiért szanaszéjjel cseszik a csatát az ostobaságukkal.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.21. 00:06:48
  • András77
    Jött a 3 fős cseh halálosztag WTE-vel, de nem kell megijedni tőlük. He-t tölteni, adni az ágyújuknak, utána észrevehetően csökken a harcértékük. Összehangolt támadást még így szakaszban sem képesek indítani, úgyhogy szépen egyesével szétszedtük őket. Egyedül a végét sajnálom, egy pocket loss-os vagy noob protection? hiába nyomtam a lövés gombot, nem lőtt, a wte meg kilőtt, arannyal persze, ahogy kell. Mondjuk a csapatom is marha rendes volt, elbújtam egy maus mögött és rám jött a wte, senki meg nem mozdult a fedezéke mögött, hogy segítsen, csak amikor ellőtte rám az 5-t a wte.

A 3 fogyatékos WTE összesen nem sebzett annyit, mint az ellenfélnél egy tier9 foch, szóval erről ennyit. A cseheknek nem jött össze a TD küldetés

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.20. 23:53:45
  • Angelus1991ster
    Pedig azthittem újfent csalódnom kell az orosz City Interactive-ban.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.20. 22:32:40
  • Toweliee
    Szia, van felvétel, keressenek meg.
  • GabeE3e
    Használhatatlan majmok

• Count Adyn
    Nah ezt nézzétek meg:D Miutan meghaltam Black Prince el Prokhorovkan szürreális végjáték folyt le:DD
    Replay
  • DasIsFuck
    de ru és indian panzerből kellene eleve indulnia, vagy a majdani Spähpanzer SP I.C.-ből.

ftr-en volt egy cikk amin e-25 jellegű porsche light/td tankok amikből elérhetne t8-ig, de akkor sem lenne igazi 10-es vége és ugye ebben is csak 4 legénység van, szóval vmi olyan 10-es kellett volna a végére ami ilyen, de ilyen meg nincs a németeknek.

• Angelus1991ster
    Waffentróger auf PZ 4-be vagy Jagdtiger-be vagy Leopard protoba vagy a RU-251-be torkollana bele.
  • DasIsFuck
    Nem lenne mivel befejezni az ágat.
  • Tarathiel2
    De miért adják ingyen, ha pénzért is lehet?
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.20. 20:11:20
  • Angelus1991ster
    Tech tree-ben jó lett volna az E-10, E-25 és a Kanonenjagdpanzer.
  • yossarianHUN
    Haha:D Ki kellett venniük az E-25-öt, úgyhogy csináltak belőle egy nyolcas verziót, és betették újdonságként. Tudják ezek, hogy kell ezt.
  • DasIsFuck
    Épp minap beszéltem róla:D

Kanonenjagdpanzer - Tier 8 Premium TD
  • bornofakone
    Ritka eset, h én is egyet értek R3ntonnal, de lényegében az van, h ha pl. 400 csatát mentem a kedvenc tankommal, nem kaphatok jó mm-t (pl. gyengébb játékosok, kisebb szintű tankok) mert a ratingem, jó, v már több ezért...én is 400 csatásokkal futhatok majd össze nagyobb tierű tankokkal, és jobb játékosokkal.
    "are given a combat rating bonus in order meet easier opponents."
    Lehet túl szkeptikus vagyok...de ez az easier opponents, eléggé relatív.r...lehet szar stock leszek...de attól még berak mondjuk 2 szinttel nagyobb tierbe, csak noobok ellen.
    De tény ami tény, most még kár ilyen borúlátónak lennem, majd úgy is elválik milyen lesz.
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.03.20. 18:52:47
  • R3nton
    szar! Kifejleszted a tank moduljait, és ugyanott vagy, mert nagyobbak közé fog bevágni. Akkor már jobb a Wotnak a teljesen random szarja.
  • lexlutor
    kivancsi vagyok, ez h fog mukodni:

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/armored-warfare-matchmaker-reworked.html
  • Tessellia
    Hétvégi akció a csodás ikonokkal együtt..
  • Tarathiel2
    PZ II J pont az egyik legnagyobb statpadder és sealclubber tank. Tier 2-ben a 60mm páncélját szinte semmi nem üti át, ezen a szinten a hozzáértő arty és T18 derp pedig ritka. Nem egy replayt láttam már ahol szépen hátul kuksolt egész meccs alatt, aztán 1v14-ben lerendezte a bandát.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.20. 15:31:11