World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát amikor átlagos pingem van akkor nem szokott ilyen szerverkésés előfordulni ezért írtam, hogy nekem elég magas az úgymond normális pingem is és olyankor nem szoktam ezt tapasztalni.(eleve van vagy 0-3s-es reagálási késése a játéknak nálam, ezeken is sok találat megy el, sokszor bizonyos 1v1-es szituba is én halok meg emiatt)
De én ezt betudtam mindig is lag-nak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Ellenben a falas dolog kb meccsenként minimum 5 lövést dobok ki az ablakon.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.10.29. 23:50:34
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Haditechnika topikba raktam pár képet és infót olyan háború utáni ruszki nehéz harcskocsikról amiket 2014. októberéig eddig sehol nem publikáltak. Ilyen az Object 777 is, ami pár sor és egy kép erejéig szerepelt az FTR blogon (ugyanaz lehet a forrása mint amit találtam meg én is).
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.10.29. 20:35:51
az sg fórum annyira 2014
A megadott elérési út érvénytelen
A játékhoz tartozó Tank Inspector programot letöltöttem,már telepítettem is,de kéri hogy válasszam ki a WOT főmappáját,hogy hozzá tudjon férni az adatokhoz.Amikor kiválasztom,akkor a fenti hibaüzenetet írja ki.Nem tudom mi lehet a probléma,jó lenne orvosolni.
ksphun.blogspot.hu
Tank Ász és miegymás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A statpadder bébi fókák a megfejtés. Persze a statpadderkedés elengedhetetlen kelléke, az only gold sem hiányzott...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
“HD textures for one vehicle have cca 80 Mb. 400 tanks * 80 Mb = 32 Gb of textures only for tanks. 80 Mb * 30 tanks in battle = 2,4 Gb in video memory only for tanks. And then there are maps and environmental objects, so the number above can be roughly multiplied by two. Maybe in 10 years from now on, we will return to HD. When resources and internet channels are sufficient.”
Párduc 45 tonna lesz és ahhoz egy hasonlóan gyenge motor mint az fv-n lesz, ami 10 tonnával könnyebb.
Végsebesség kevésbé döntő, mint az, hogy milyen mobilis és ebbe biztos jó lesz az fv legalább annyira mint a centúrió, ha nem is lesz gyors.
A tornya szerintem mindenképp jó lesz és olyan ágyúval felszerelve nem is kell több.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.29. 17:09:32
Gerillás játékstílusban nyomom vele, több körbe is összedurrogtattam már vele csak HEvel 3k sebzést. Kicsit pályafüggő a tank az ágyú meg nagyon random, szép mellélövéseket tud produkálni. HEATet ritkán használok csak akkor töltöm ha biztos vagyok hogy át is viszi, Jagdtiger 88 biztos szeretett engem miután 2x seggbelőttem HEATtel és ennyi pont elég volt hogy meghaljon 😄
Camoja viszont pocsék, nekem állandóan ég a lámpám vele.
WoT: Nishizumi77
A párducnak még ennyi jó tulajdonsága sem lesz...
Ezek a WG-s lolboyok. Ez nekik a med. 35 kmph, hát jó hogy nem 15, vagy 0 😄 Jó lesz az úgyis, ha meg se tud mozdulni. Ráadásul a motor is baromi gyenge, igaz a talajellenállás nem rossz. Egy 45-re feltekerhetnék azt végsebességet. Erősebb motor se ártana. Így elég hulladék jellegű. Még jó hogy megvettem az FCM-et.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- Solten pl?
- hungarian
- thanks god
Saor Alba
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
A másik, hogy szüntessék meg ezeknek a td módját, lőjön közelre is múholdból a rohadék.
Azért lényegesen jobban néz ki mint Wot. És jobban is fut, mondjuk újabb motor, szóval ja.