banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Beadta prokhorovkát (kellett sírnom miatta), de viszonylag kis tier csata, egy tier9 tank volt oldalanként, ha jól számoltam, meg 4 scout meg 3 arty, szóval már az elején sejtettem, hogy ez most esélytelen művelet az 5e spothoz. Még így is sikerült 2,6e spotot összeszednem és nagy részét úgy, hogy nem fedeztek fel közben (LT-10 küldetéshez ez kell!).

Oldalt az út mellett elosontam a bokrokban, néha aktiváltam a binot. Volt már mikor meguntam a csapattársak szenvedését és kiszedtem az ellent (főleg a scoutokat, azokat kiszedem, nem érdekel a spot ilyenkor, mert kellemetlenek lehetnek később rám nézve).

Hiába prokhorovka, kell az is, hogy nagy tier csata legyen, sok tier10 tankkal, max 2 scout oldalanként és minél kevesebb arty, abból is 2 lenne az ideális. Túl sok feltétel, de egy olyan csatában már nagyon jó eséllyel meg lehetne csinálni az 5e-t, máskülönben meg csak óriási szerencsével, amellett, hogy az ember tudja nagyjából, hova érdemes menni és oda is figyel a csatára.

Amx 1390 sunnyogás a bokrokban az út mellett