A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348973 Akárhányszor próbáltam, mindig nagyon durva zárótüzet kaptam ott, volt, mikor arty odalőtt vakon. A piros vonal mellett mentem el, nem fedeztek fel, pedig vadásztak rám, de a nagyobb scoutjaimon mind van elég jó álca skill. A kicsit is értelmes ellenfél, akinek van hatodik érzéke, azonnal tudja, hogy ott vagyok és odalő egyet vakon. A másik probléma, ami legalább ekkora súlyú, hogy túl messze spotolom fel az ellenfelet és maximum az artyk tudják lőni, de azok meg gyakran nagyon bénák. A csapatom jellemzően hátul kempel, nem látják az ellenfelet és nem is mozdulnak előre.
Ezért célszerű a bokros részbe beállni, mert ott nincsenek ilyen gondok és legalább olyan jól lehet spotolni onnan is.