418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #349960 Átlagsebzés 36.Úristen és 12000 csatát lenyomott,ez élvezi ha szopóálarc van rajta vagy mazochista.Bár ezek mivel nem tudják hogy ők a béka segge alatt vannak így biztos nekik ez a természetes és normális. -
András77 #349959 Miért, a még használhatatlanabb pz ii j 1000 eur felett árulták. Mondjuk ezek betegek, akinek van 1000 eur és nem tudja értelmesebben elkölteni, az fogyatékos, de abból meg rengeteg wotozik, ha nem az összes, szóval van vevőkör, úgy látszik. -
Angelus1991ster #349958 Például ez? : rivaseloy
Nézzétek meg, mert lehet, hogy hallucinálok. Egy igazi StatPadder,.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.20. 13:28:00 -
madmanic #349957 időben szólok, aki nem akar agyfaszt kapni a sok agyatlan degenerált tajgetosz szökevény miatt az be se lépjen...
a skill based mm meg az ablakban... -
EmR3 #349956 A hoax-ba van még felvétel?
Megint ajánlottam egy embernek a prohardveren. link hogy lássék ki érdeklődött -
Oddball29 #349955 De az AP-találat, nem HE. Azon a kötény gyakorlatban nem fog semmit, csak nagyobb célt csinálsz magadból.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.20. 13:16:48 -
Angelus1991ster #349954 Első gondolatom, hogy te voltál az a megáltalkodott , hogy ilyen proli-buzi módon hirdetsz. ÁÁÁ.
Maraton misszió keretében visszahozhatnák, vagy a KV-5-t.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.20. 13:06:50 -
EmR3 #349953 Nekem megvan és az accom sem eladó. Csak érdekesség képpen tettem be. De ennyit valóban nem ér. -
Angelus1991ster #349952 Húzza a faszára! Semmit sem ér sajnos az a tank. Ennyiért már normális 1/16-1/10-es RC-ben megveheted.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.20. 12:58:33 -
EmR3 #349951 type-59-et valaki? -
András77 #349950 Lehet oneshootolni, szemből, hátulról, de ha jön a trollos ágyús és beforgatom akkor az oldalát kínálom fel, ami nagy célpont, azt lövik. Az oldallemez meg nem csak dísz rajta, 100-150hp-t szoktak bele sebezni max. Most nyilván nem kv2-ről beszélek, de az még nem lőtt rám, nincs meg régóta a stug. Már összefutottam viszont jópár trollos tankkal, tier5 környékén főleg hemzsegnek és eddig legalábbis sikerült az oldallemez segítségével megúsznom a full hp-ról való one shoot-ot. Kisebb hp-ról már lőttek ki természetesen.
Jól pörög a stug, tessék használni rajta az he nyelő oldallemezt. -
Angelus1991ster #349949 Gyűrűs napfogyatkozás: 2075. július 13. 04 perc 46 mp -Magyarország, Ausztria
Teljes napfogyatkozás: 2081. szeptember 3. 05 perc 33 mp Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc
(wikipédia.hu) -
Angelus1991ster #349948 Hát igen, de ennek is örülök.
"Hazánkból 2015. március 20-án részleges napfogyatkozás lesz megtekinthető a kora délelőtti órákban. Az év első teljes napfogyatkozása lesz, mely a Kárpát-medencéből (is) részlegesként lesz megfigyelhető, bár az utóbbi és előttünk álló évek egyik legnagyobb fázisú fogyatkozása lesz, a maga 57,5 %-os fázisával. A következő, ennél nagyobb fogyatkozás 2026. 08. 12-én (88 %), illetve 2030. 06. 01-jén (72%) lesz, bár előbbi közvetlenül napnyugta előtt kezdődik, és hazánkból már nem lesz látható a maximális fázis." metnet.hu
T28 Prototypera milyen felszerések ajánlottak? -
Gyuszopapa #349947 Azért a 1999-es jóval látványosabb volt. -
Angelus1991ster #349946 Nem kell órákig nézni, csak egy fél pillanatra. -
Oddball29 #349945 SutgIV-et közelebbről simán lehet még tier4/5 105mm-es AP-vel is oneshotolni. A 20mm-ess homloklemezt pont a test közepén minden overmatchelni. -
Gyuszopapa #349944 Igen pont úgy jobban kiégeti a szemed. -
Angelus1991ster #349943 Kis ponton, 1-2 mm-s ponton átnézve is meglehet nézni. Pl. az ujjaiddal csinálsz egy kis látószögű négzetfélét. -
vasasgabri #349942 Szemüveg nélkül és utánna lehet játszani.:) -
Angelus1991ster #349941 Alacsonyabb szinten, tier 4-5-ön még oké a nemtornyos TD.
Ja és mindenki menjen ki és nézze a napfogyatkozást.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.20. 09:51:27 -
SzocsA #349940 18 000 000 credit van a 260as küldikhez meg 40 prémnap az szép XD -
András77 #349939 Látom megértetted, amit írtam Akkor egyszerűbben fogalmazva, hátha most, nem 50%-al több legénységi xp-t kap egy prém vagy prém jellegű tank, hanem tierenként eltérő az érték, de pl tier 5-ben +109%-t ! Én mindig 50%-t tudtam, szóval jó, hogy utána számoltam.
Nekem tetszik a stug iv, az ágyúja 110 penes, ami nem sok, de még éppen használható kategória, jól pörög, a sebessége ok lenne, de tolatni borzalom lassan tud (hellcat érzés), szóval spot után menekülni nem esélyes, amúgy is 2-3 lövés és meghalt.
Szóval egy használható tank, nem op, de nem is gyenge a tierjében. Az oldallemez nyeli a troll ágyúk HE lövéseit, még egyszer sem oneshoot-oltak pedig tier5 környékén rengetegen a trollal mennek, de figyelni kell, hogy az oldala kapja be a lövést, ebben segít a gyors pörgés.
Ha tier5, akkor még mindig sokkal inkább a T-25-el vagy a matilda iv-el vagy a kv220-al gurulok ki, azok több játék élményt adnak, de képeznem kell egy plusz töltőt a tier9-10 TD-kre ugye és erre a célra kiváló. Sőt, az E100 + töltője a stughoz kapott legény lesz, most képzem, hogy 100%-ról induljon (legalább 60e xp-t kell összeszednem rá).
Meglepődnék, ha valaki a stug iv-ért lenne megőrülve, mert átlagosnak mondható tank csak, de a célnak, legénység képzésnek ideális, ha nincs pl egy másik német prém td a garázsban. Ha van is másik német prém td, a napi duplákat érdemes megcsinálni a stuggal, nagyon jó legénységi xp-t hoz. -
Angelus1991ster #349938 Na ne csesszé:D Stug IV alapból gyorsabban fejleszti a legénységet?
Amúgy milyen gép? hogy jött be nektek?
TD-15 van hátra még. -
#349937 Én arra értem, hogy a tierért járó bónusz vagy vmi ilyesmi neve van, na most egy t5-ös csatában egy jó csatáért jár vagy 300+ xp egy kiemelkedő meg még akár 4-500 is lehet, ez egy t8-ban kb 100+ épphogy.
Én nem tudom a pontos működését, de én abban a hitben vagyok, hogy a meccs végén kapott össz xp 50% még plusszba megkapják kiosztható xp-nek a legények.
Nos, mint mondtam én nem tudom a pontos algoritmust mögötte, de t5-ös tankba több xp-t lehet hozni, ami egyértelműen jobb fejlődést biztosít a legénységnek. -
András77 #349936 Ha már megemlítettem a pz ii d-t, akkor mentem is vele egyet, bár nem nagyon szeretem, mert nagyon igényli az arany lőszert, anélkül szenved, de ez meg sokba kerül.
Belefutottam egy söpredék germán mega statpadder 3-as Ltr szakaszba. Köpték az aranyat, ahogy a csövön kifért. A vezérüknek még annyi esze is volt, hogy a pribékjét küldje spotolni és ő lőtte ki a foglaló társunkat, ő kapta a medált. Nekem csak egy kérdésem van. 6e+ csatával az Ltr-ben, gondolom pengés legénységgel, jó WR mellett, irtja a nyomorult kezdőket arany lőszerrel, modullal, mindennel felszerelt tankjában és mégis nagyon messze van a lila wn8 szinttől Az ilyen minek erőlteti, komolyan? Legalább elkentük a száját, de fel kellett áldozzam magam, különben senki nem mozdult volna a csapatomból és simán döntetlen lett volna.
A legény képzésre a válasz, hogy igen, ha nem sajnálja valaki az aranyat a tankból, akkor elég jól lehet a legényeket nevelni és fejleszteni kisebb tier tankkal (erre rosszul emlékeztem), de nekem hányingerem van ezektől a statpadderektől, akik ott hemzsegnek tier1-3-ban. Amúgy is egy T-25 vagy matilda iv csata messze érdekesebb, mint ez a kis tier hentelés és jóval több kreditet is termel nekem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #349935 Nem tudom, hogy másnak is egyértelmű-e, de én úgy hittem mindig is, hogy a legénység +50% xp-t kap prém tankban. A helyzet meg ugye az, hogy pl egy tier5 prém tankban, vagy pl a stug iv (itt vettem észre, mert csak most számoltam utána) először kap +40% xp bónuszt az alap xp-re és ezt a megnövelt teljes értéket szorozzák még 1,5.
Konkrét példa utolsó stug iv csatám: alap xp: 594 legénységi xp: 1246, tehát egy normál tankhoz képest 2,09x legénységi xp-t kap. Kb úgy lehet számolni, hogy fele idő alatt lehet kiképezni a legénységet egy tier 5 prém tankban. Egy tier8 prém tank viszont már csak +10% xp bónuszt kap, úgyhogy ott a legénységi xp szorzó 1,65.
Tier2-3-4-ben magasabb a szorzó, tehát pl az ajándékba kapott tier2 német tank esetében 2,55x, tier3 is 2,4x, de nem tudom, nekem úgy tűnik (utána lehetne mondjuk nézni), hogy tier5-ben lehet értelmes alap xp-t kapni, de a kisebb tierben elég keveset ad, de ez nagyon szubjektív, lehet, hogy nincs igazam. Akárhogy is a tier5 már nem annyira pedo, nem bírnék tier2-3 prém tankkal sokat farmolni, még akkor se, ha nem jól emlékszem és legénységi xp szempontjából jók lennének.
Nekem is a tier5 jött be a legjobban, mint legénység fejlesztő és ott meg lehet csípni féláron a tankokat, sőt pl a matilda iv-t szinte bagóért vettem. -
#349934 A test megépült csak torony problémák voltak és nem cserélnék le, lejjebb sem vinnék sztem a vk36-ot és őszintén az nem lenne túl jó, ha t6-on egy történelmi tigris,t7-en meg egy teljesen történelmietlen lenne.
Így legalább egyedi a t6-os német nehéz, meg ha már lecserélésről van szó akkor lehet úgy lenne a legjobb ha a tigris h lemenne t6-ra történelmi ágyúval és a vk4502B meg ugyan olyan páncéllal mint a tigris csak döntött frontal, ugyan azzal a mozgékonysággal és ágyú karakterisztikákkal.
Bár ez meg megtörné a henschel vonalat.
De még a leichte löwe is bejöhetne t6-t7-re az is ekkora páncéllal rendelkezett volna csak 10.5 cm-es ágyúval.(ugye más nemzetek is kapnak 105mm-es kalibereket t6-on, csak a németeknek nincs)(meg olvastam hogy a jelenlegi prém löwének is volt egy 140mm-es frontpáncélzatra áttervezett tervezete)
vk6501H meg t5-ös cucc 75l/43-al és 80mm-es páncéllal előd/oldalt/hátul csak semmi döntöttség.
De ha a sima tigris történelmiesedne a P-nek is le kéne mennie t6-ra történelmi beálításokkal..
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.19. 21:15:37 -
#349933 érdemes t5-ös prém gépeket beszerezni ahova elérhetőek, mert olcsók és azok adják a legjobb prémium xp bónuszt.
így pl igen hatásosan végig lehet húzni egy-egy nemzet vonalat, hogy mikor átképzed a legénységet a 10%-ot vagy 20-at ha más tankosztályba kell képezni könnyen letudd.
-
lexlutor #349932 nem lenne evvel baj, ha nem nyomnak orrba-szajba mindig h nem lesz tobb clone-tank..
..amugy fantasy tankok kitalalasa sosem volt problema szamukra, ezert is log ki a lolab, hogy annyirol van csak szo, h szarnak az egeszre, jo lesz neketek igy is..
amugy a nemet agba nem ferne be dolgot egyaltalan nem ertem, plane nem heavy agon. tier6ba a loszar kitalalt vk heavy helyett sokkal ertelmesebb megoldas lehetne..
-
TiborTamas #349931 Biztosan, de miért kellene 75%-os legénységgel játszanom, ha van jobb? Egyébként az lemaradt, hogy nem volt elég free xp-m semmit egyből rátenni, így ebben a stock-os körök is benne voltak. :) -
vasasgabri #349930 Köszönöm! -
liberty2 #349929 Csak, hogy spammeljek kicsit :)
-
#349928 Aminek van értelme az nem, márpedig van egy történelmi kapcsolódási pont és japánoknál amúgyis hiány van nehezekből, úgyhogy legyen csak tigris prémnek és egyedi japán dizájnok a fejlesztési fába.
Meg aztán német vonlba nem férne be sehova a tigris történelmi setuppal úgy, hogy ne legyen túl szar vagy épp erősebb mint a normál nehéz tank.
Szóval a japán tigris esete eggyáltalán nem zavar.
-
Malarki #349927 Target damages
Felmész erre az oldalra, itt le van írva hogy melyik tankhoz mennyi sebzés kell a zöld/kék/lila szinthez. Kiválasztasz egyet amivel jól megy és azzal sokat mész. -
András77 #349926 Raksz egy komoly legénységet a jagd panzer i-be. Tier2-ben erősen op az a tank, 4e wn8 simán hozható, átlagban természetesen és még kiemelkedő játékot sem produkáltam vele, volt benne tartalék. Másik megoldás, több aranyat használsz -
TiborTamas #349925 Én is úgy emlékeztem, hogy nem. Ha ezt még buffolják, akkor lehet vissza veszem a normál accountomra is. :)
Malarki: Innen jött az ötlet. :D -
técs #349924 Csak kötözködni akarok . Nem tudom , hogy a srác oktatási céllal tette-e fel, annak természetesen kevés, de ha választanom kellene akkor inkább 10 ilyen 2 lövéses csapattárs, mint a szokásos 0 sebzéses, meg 1 lövéses török-siemka bot csapat. -
vasasgabri #349923 A wn8-at hogy lehet a leghatékonyabban javítani? -
kHares #349922 Na, tegnap sírtam itt hogy nem megy a heavy capture aztán sikerült egy szürreális csatában megcsinálni. Kis szórakozás: replay
Szinte csak heavy-k, arty beszólások majd kiherélés, minden tank egyetlen oldalon T9-ben! majd sikerült egyetlen capture ponttal befejeznem. A végén váltottam heat-re hogy biztos legyen a 2k sebzés. Kicsit szomorú hogy ki-be mászkálok teljesen önző módon a cap-ből nehogy a 2k damage előtt behúzzuk de ezek jól megtervezett küldetések. -
Gyuszopapa #349921 Talán 75%-os legénységgel nem ment volna ilyen jól.