A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348971 A scout bokor már nem menő hely prokhorovkán, mindenki tud róla, vadásznak rá, odalőnek vakon stb. Az út melletti bokorsor a menő, én ott csináltam meg a 2e spotot rejtőzködve. Ha az 5e-t kellett volna csinálnom, akkor én is futok pár kört középen, illetve akkor nem lapítok ennyire, hanem megyek előre, de nem biztos, hogy sikerült volna.
Prokhorovkán nem garantált sajnos az lt-15, lehet sok zerg scout, elmehetnek a csapatok a hegy irányába vagy egyszerűen csak hiába spotol az ember, akkor sem lövik a csapattársak vagy mellé lőnek vagy lepattanót lőnek, mert fogalmuk nincs, hogy hol kell lőni, a kis hp ellenfelet lövik, mert mindenki frag-et akar stb.
Eleve nagyon ritkán kapja az ember a nyílt térképeket és akkor még mindenféle egyéb feltételnek teljesülnie kell, hogy lehessen normálisan spotolni.
Nekem a 4e spot-hoz kellett 50-60 csata, szerintem az 5e-nél megismétlődik a dolog. Alig lesz nyílt térkép és akkor is 4-5 scout oldalanként, aztán csináljam meg a küldetést. A járulékos probléma a rengeteg scout-al az, hogy alig van hp-juk, szóval még ha nagyon ügyes vagyok és segítek a csapatomnak leszedni a sok ellen scoutot, akkor is alig kapot spot sebzést érte. Meg a sok arty is, azoknak se sok hp-ja van, spotolás miatt szerintem hátrány.