A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #348970 Ötlet: Prohón én F2-be szoktam állni délről, de ne mondjátok el senkinek!
Ide hamar ideérsz és látod az E1-be menő scoutot, akit jó esetben lelőnek mire odaér, de ha nem akkor is tudják, hogy ott van és később leszedik. Másik ötlet az aktív spotolás. Keringeni az E-F vonalon vigyázva, hogy ne találjanak el. T10-es csatában artykkal így is meglehet.
Ami meglepett, hogy az egyik nem szeretett pályán, Sacred Valley-en F5-ben levő bokorhoz beálltam, amit mindenki ismer már és érdekes módon az ellen scoutja nem jött oda és onnan csináltam 5000 fölötti spotot. El Hallufon is lehet lentről, ha sok TD van és van arty. Szóval van azért lehetőség, de nem könnyű ezt elismerem.