A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én ezzel szenvedek már legalább 2 hete és kb. 100 csata óta. A mapot néha-néha beadja, de a többit soha. Vagy az ellennél vagy az én csapatomban lévő scout folyton megakadályozza, h normálisan spotoljak. Múltkor pl. az ellen scoutja olyat csinált, amit még soha nem láttam Prohon. Én É-ról beálltam E1 bokorba, ő meg piros vonal mellett elindult felém, már rég spotoltam (a csapat persze tök hülye volt és el se találták), de csak jött. Mikor közel volt felspotolt, akkor nyomott egy jobbost és simán elrohant vissza az út mentén bekapott sebzés nélkül. Én már persze nem tudtam elmenekülni. Folyton ez van: mikor jó mapra rak a többi retard hirtelen alig talál el vmit. Eddig 3600-al voltam a legközelebb a 4k-hoz, az is Redshire-ön.
Másik eset megint Prohon. Én É-ról E1-be be. Erre egy a csapatomban lévő Type62 azért is beállt F1-be (h nem vették észre?), pedig írtam neki, h LT-15-ért megyek. Mikor megpróbáltam elé menni, észrevettek és kilőttek.
Szal, bármit is teszek nekem ez a küldi még Malin vagy Prohon sem akar sikerülni. Mindig történik vmi balszerencsés dolog. Kezdem már emiatt unni ezt az egész IM sz@rt, nem is foglalkoznék már legszívesebben az LT-15-tel (már csinálnám a T28 küldiket), inkább megcsinálnám a többi másodlagost, de kéne a csaj.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.03.10. 00:18:15