banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Én minden csatában hallom a kockák zörgését, nem csak artyval. Conquerorral megyek, lori egyik oldalon t30 másik oldalt 300 hp-n. Oké, egyetlen esélyem kilőni amikor kidugja az oldalát. Ki is dugja de már odacéloztam és teljesen beszűkülve hirtelen a célkereszt legfölső részébe megy a lövedék pedig addig nagyon jól teljesített az ágyú. Csata ezen múlott.
    T30-al szépen elhúzódó ütközet, minden második lövésem pattan de jön a sebzés majd meg kéne védeni az egyik oldalt egy t8 francia td ellen. Céloz, lapattanok 150 méterről majd ismét közvetlen közelről. Persze. (Mielőtt kioktatnátok végigvittem az egész vonalat, tudom hol kell lőni.) Csata ezen múlott.
    Vagy épp amikor kapáslövéssel kikapott valami orosz heavy 300 méterről szintén T30, az is ezen úszott el. És ez csak a mai nap.
    Nem mondom hogy nincs amikor nem nekem dobja mert néha megjegyzem a mákos szitut de azért ez még mindig nagyon arcade. Amikor a tortoise 4x egymás után mellé lő...