banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Lehet nekem ezért ment vele, mert én tipikus rambo stílusú játékos vagyok és nem sniperkedem. Arra ez nem való. Nekem pont tetszenek az olyan tankok, amiknek kevés lövésük van egy tárban, mert azok gyorsabban töltenek. Egy AMX 50 100-ban sokkal nehezebb, mert dönteni kell, hogy ha két lövésed van még vajon újratöltesz-e vagy nem? Ott azon meccsek mehetnek el, míg a négyet általában kilövöm, ha esetleg egy marad, akkor biztosan töltök újra, kettőnél van gondolkodás egyedül.
    Nagyon jó az AMX 50 120 is, de az lényeges különbség a pen mellett persze, hogy míg ez 3.3 sec van két lövés közt, addig a T54-nél 2 valamennyi. Ezen simán múlhat az életed. Nem véletlenül volt a nerfig sokkal jobb a T57, mint az 50B, ott is ez a dolog volt a döntő.