banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• wulwerin
    Hali

Nem tudom, hogy egyetértetek e velem, már a borsig hozzászólásnál volt róla szó, de a WG a pályák átalakításával használhatatlanná tette a tankok egy jó részét. Maga az elv, amit próbál eröltetni, hogy a csaták sokkal dinamikusabbak legyenek, szerintem jó irány, de nem kompenzálták azzal, hogy a tankokat hozzá igazítsák ehhez.
    Természetesen nem az összes tankra gondolok, de például az amarikai td vonal vagy pláne a brit teljesen használhatatlan lett. Eddig is elég random volt, (tehát a csapatokon múlt és nem csak rajtam), hogy tudatm e velük jó kört futni. Vagy az ellenség vérzett el, mire odaértem volna a csatába, vagy a mi csapatunk, aztán a farkasfalka megevett reggelire. De most játszhatatlanok teljesen, mert azokon a pályákon, ahol volt egy kis állóháború a játék elején vagy a midgame-ben most nincsen. És lássuk be, nem kevés tankot nulláztak le teljesen. A klasszikus sniper tankokról nincsen tapasztalatom, de ahogy olvastam ezekre is igaz.
    Szerintem egy alapos buff ráférne ezekre a lassú tankokra. Mondjuk ha már 5 km/h-val gyorsabbak lennének picit játszahtóbbak lennének. Nagyon med oriental lett a játék. Arról már ne is beszéljünk, hogy a heavy tankok csak páncélozottságban voltak jobbak, és a gold ammo ezt is tönkretette, de ez lagalább nem idegesít, mert megszoktam. Aki tud játszani az úgyis átlő aki nem annak a gold is kevés. CSak T8-tól.