A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348938 Igazság szerint ezeket nem sniper feladatra tervezték a WG-sek. Látni az ágyú paramétereit is, 210 atütés, kevésnek mondható tier9-ben, viszonylag pontatlan ágyú. Ahogy írod, szinte tutira pattan 1 lövés, de 2-vel is nyugodtan lehet számítani. Ezért a skilles játékosok aranyat töltenek és jajdekirályoklettünk. A kevésbé skillesek, mint pl én, meg megpróbál közel férkőzni az ellenséghez és hátat, oldalt támadni. Igazából ettől lesz érdekes a táras tankkal a játék, meglátni a helyzetet vagy gyakran csak megérzi az ember, hogy most mehetek, kitárazok, hova tudok visszavonulni vagy merre tudok menni a töltés alatt stb. Aztán lehet olyan, amit írtam, hogy egy halálcsillag agyonb.sz a bokorból, mert még nem spotolták fel (ez lenne amúgy a light tankok fő feladata, hogy villantsák fel az ellenség csapatot, legalább a hozzávetőleges helyét tudjuk minden ellenségnek, de persze a lightoknak küldetést kell teljesíteniük, nem érnek rá erre).
A t54e1 a leggyengébb tier9 táras szvsz. Leszólják a lórit pedig az a gép elég tuti, úgy lehet vele hülyíteni a jónépet, ahogy nem szégyelli az ember. A másik francia is kemény legény eléggé, jó az ágyúja, komoly átütésű, ott nem sok pattog le.
Számomra a kisebb átütés olyan értelemben tetszik, hogy mindig bele kell vigyem helyzetekbe. A két franciával én is hajlamos vagyok sniperkedni, mert azokkal lehet, van átütésük hozzá, főleg a nehéznek. A t54e1-el viszont mindig menni kell, helyezkedni, különben le fog pattogni az ellenfélről. Azzal szemből nagyon nehéz támadni. Ettől szerintem csak érdekesebb lesz a játék vele, persze néha szenvedős, akkor félre kell tenni.