A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #348839 Lehet, az biztos hogy minden átlövi, nem lehet számolni vele. Ma már nem próbálkozok többet vele, 6 vesztes csata alatt csak összejött egy triplázó rá. Viszont a papír érzés mellé még megvan az ágyú is, amikor négyszer egymás után mellé lősz az fölnyomja a pumpát.
Néztem régebben meg mostanában is videókat menőbb emberektől, nem értem mit csinálnak. Mennek, céloznak aztán csak addig várnak míg félig beszűkül és nagyrészt eltalálják az ellent. Meg bekapcsolja az autoaim-et, átbukik a dombon és még fölfele mutat a cső mégis kikapja. Nekem a kliens oldali célkereszt meg a valós néha 2 sec eltéréssel operál. Az egyértelmű megrekedtem ezen a szinten mint játékos de ezeknek miért működik ez?