banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Grat, ez nekem egy problémás küldetés lesz. Még a t28htc-nél járok. A kv220-al tudok nagyon komolyakat hárítani a hp-hoz képest (volt már 5x is egyszer), de az előírt sebzést nem bírom megcsinálni. T32-vel lehet tornyozni, ha nincs arty, de azzal is csak nagyon speciális helyzetben lehet összehozni komoly hárítást, a rekordom vele 5900, de nagyon kedvező helyzet volt, nem egyhamar fog megismétlődni. Illetve van az E75, na azzal meg lehet csinálni a 2x értéket, de szintén kell hozzá helyzet, illetve kéne a top ágyú, azzal jobban meg tudnám magam védeni. A béla frontjával lényegesen egyszerűbb lenne, csak az az ág nekem hiányzik teljesen.

Gondolkodom a maus ágon, jó lenne játszani a bélával is, de a semmiből kifejleszteni túl hosszú idő, szerintem én már nem fogok vele játszani, hanem a "kis egérrel", talán az is hasonlóan jó lesz erre a célra.