A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348708 Megcsináltam, de tényleg hibás. Felspotoltam 3 artyt, HE-t töltöttem a Ru251-be és az egyikbe belelőttem, de sajnos nem szedtem le a láncát. Utána futkostam a 3 arty között legalább 1,5-2 percig, mint a mérgezett egér, meg egy tier9 wt is lövöldözött rám. Ha nem a RU-val vagyok, tuti biztos nem élem túl, olyan tűzijáték volt körülöttem és még belelőttem egyet a másik artyba, de az sem szedte a lánctalpat.
A játék végén így nézett ki, amire megkaptam kitüntetéssel: 3 arty felspotolva, 2 arty-ba én magam belelőttem, láncuk nem sérült csak az egyiknek az ammo, a harmadik artyn volt spot sebzésem. Egy t62a-n volt még spotom ezen kívül, de az elvileg nem számíthat bele, nem spg.
Érdekes, mert a kiírás alapján erre nem kaphattam volna meg, de bánja a kánya, elfogadta a szerver.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.05. 22:56:09