A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #348598 Párszor voltam és nekem úgy tűnik hogy északról (fentről) indulva könnyebb feljutni.... viszont aki onnan jön, azt meg nagyon könnyen belövik a déli artik még akkor is ha felért mert a hegy nem véd ellenük.
Szóval manapság én már semmivel sem szoktam felmenni (délről nehéz, északról meg hiába érsz fel, szétcsesznek az artik).
Pont tegnap volt ilyen T10 meccs - délen kezdünk, voltunk vagy 5-6an medek... senki sem ment fel tőlünk (az összes medünk ment harcolni a szigetre, én meg kempeltem hátul a TD helyen). Ellen pillanatok alatt befoglalta a dombot, aztán a három arti seperc letakaritotta őket onnan. Simán nyertük, úgy tűnik a dombnak már nincs stratégiai jelentősége.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.05. 09:23:44