418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Csak el ne kezd, hogy ehhez kell a legtöbb skill! Ehhez a legtöbb szerencsén kívül nem kell más.
  • Serinahun
    Semmi olyasmi, nincs köze hozzá, nem szokásom.
  • Tarathiel2
    Talán nem szemből kéne lerohanni ahova a csöve néz. Egy kis oldalazás és máris képernyőnyire ugrik a célkeresztje.
  • Zegi Norbi HUN
    Szép flémkeltési kísérlet :)
  • Serinahun
    Nem értem mi bajotok az artykkal... ugyan úgy meg kell tanulni velük játszani, mint a többi tankkal. Nem csak klikkelgetésről szól. Állandó mozgással és fedezék mögött meg ki lehet kerülni. Szóval kicsit erős a megfogalmazásotok.
  • técs
    Kliensen belől, meg itt a bannerban is az van kiírva, hogy cause at least 1000hp dmg, az elsődlegeshez. De a baj ott van, hogy mindkét helyen win the battle meg survive the battle másodlagos opcióként van, az ftren meg elsődlegesként kell a küldi teljesítéséhez. Valszeg ezért nem sikerült .
    Akkor felhívnám a házigazda figyelmét arra, hogy itt is bugos a stug IV Ht-12 mission leírás.
    Szerk:Közben megnéztem, hogy az itteni banner IM 2015 januári dátummal van kiírva, amit meg én néztem ( survive the battle-elsődleges) 2014 decemberi. Totál káosz.
    Utoljára szerkesztette: técs, 2015.03.17. 11:42:32
  • haflac
    Anno, mikor volt a nagy arty nerf,olyan jó volt látni,hogy a patkányok lőnek minden létező irányba,de tankot nem találnak el,és a számuk is elfogadható volt volt.Bezzeg most.
  • madmanic
    most akkor szépen megcsinálja a tetves prosti anyukáját az a takonnyalogató retkes paraszt amelyik megcsinálta a TD modot a rühes cigány artista majmoknak... Vicc bassza meg, hogy 10 ből kilencszer telibevernek közelharcban ezek a férgek...
  • R3nton
    A HT-12-nél nem számít a bevitt sebzés, csak a páncél által felfogott, nem bugos!
  • bornofakone
    Amúgy most elgondolkozva, az amcsi tankjaimra amikkel mentem az utóbbi időben, csöffi, t37, perzsa, összejött a 3 csillag :D (bulldoggal is 2 csillag csak nem használtam az utóbbi időben, és 92%-ról 87% körülire ugrott le) :D
  • bornofakone
    Az tény h nagyon addiktív, én 4-t viszek alapból...de volt olyan időszak pl. wz-s gift küldetés volt asszem, h meg volt mindenki bolondulva 25 goldot nyomtam bele a "rohadjon meg az összes tomátó" alapon...és indulásnál már azt töltöttem be és lőttem...hát na...jöttek a 3k dmg-s csaták, csak ugye jött a mínuszos "számla" is, ami prém nélkül elég súlyos volt szval le kellett igen hamar állnom róla :D
    De amúgy a depression miatt nagyon jól el lehet boldogulni a perzsával, első medem amin 3 csillag kijött a gunra :D (bár t20-ra is meglehetne sztem csak akkor még mikor t20-al mentem, nem volt ilyen marks of excellence dolog).
    Alig várom már h m48-al furikázhassak...imádom azt a tankot :D
  • técs
    Azért bepróbálkozom. Nyomás alá helyezem őket,megírom nekik, hogy az elmúlt 3 évben vettem legalább 600 aranyat és ha nem akarják elveszteni az egyik legjobb törzsvásárló játékosukat, akkor azonnal pipálják ki a küldit.
  • R3nton
    Ezt tényleg aláírom, hogy az nagyon tullbuffolt az az APCR. Tuti lecsap rá a nerfhammer, ha visszaszedik a gold átütést is. E-100on kívül ez a másik tank, ahol addiktív tud lenni a gold lőszer. Mondjuk azért olyan sokat nem használom, de tényleg át tud ütni szinte minden tankot, ha másnem a weakspotokon.
  • Solten
    Lesujtott a KGB vasokle... :D

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.17. 10:46:46
  • bornofakone
    Jól is tetted, én is mentem nem 1 kört t20-al, nagyon szerettem, de tier to tier, perzsa sokkal jobb, én pl. imádom a gold penjét, kemény szitukban, is-7, maus, e-100 ellen az a 268 pen nagyon sokszor megmentett :D
    Elég durva statot lehetne összehozni perzsával full gold spammal...hmn :D (még nem mertem eladni...pedig már rég ki van fejlesztve a patron...úgy szeretem a perzsát :D)
  • Gyuszopapa
    Nekem meglett valamelyik nap ST-I-vel.Sőt majdnem meglett volna Stug HT-15 is azzal a csatával.
    Stug HT-12
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.03.17. 10:05:55
  • patchaou
    Ha a supportnál sikerrel jársz az azt jelenti, hogy elismerik a hibát. Még viccből se várd azt hogy utólag kipipálja neked Nyikoláj a küldetést... :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.03.17. 09:31:37
  • TiborTamas
    "Developers are currently discussing removing the North-West map from the game completely"

Nem angolosoknak: fontolgatják, hogy teljesen kiveszik a Northwest (Északnyugat) nevű mapot. Lehetséges, hogy még 9.7-ben.
    Ámen. Egyik, ha nem a legutáltabb pálya számomra.
  • Solten
  • SzocsA
    Valaki szakasz?
    Ezt a 40%os sebzéses arty küldit milyen tierben csináltátok meg? valakinek a szakaszból mindig nem jön ki a lépés és nincs meg.
    érdemes lenne visszavenni a brit 6os artyt?
  • DasIsFuck
    Egy igazi kis izgulós csata a Flak Panzerrel a kérdés, hogy a végén foglalással nyerhettünk volna-e, én úgy ítéltem meg, hogy már kevés az idő így az arty elkapása az egyetlen esélyem a győzelemre..
  • Lunki88
    Én meg akkor csináltam 5 ezret amikor még nem jártam annál a küldinél... Persze azóta sem sikerült megismételni. :)
  • técs
    Tier10ben meg hozza a 37-47% win rátát.
    Utoljára szerkesztette: técs, 2015.03.16. 23:31:44
  • lexlutor
    ezen miert nem lepodom meg..

- Earlier, Storm announced that the matchmaker will be reworked for new version. Current state however is that this change will either not come at all or in very distant future as the person dealing with MM is very busy;

fasz kivan veluk mar, h egyetlen normalis dologt nem tudnak berakni az uj tankokon es a hd skineken kivul..
  • R3nton
    Ez egy vadállat, ennyi meccset 1 tankkal :D Mondjuk amikor játszottam vele nekem is nagyon tetszett, de aztán az M26-t tartottam meg.
  • Angelus1991ster
    Behozhatták volna a két E- TD-t simán is. Hetzerből ki lehetett volna fejleszteni az E-10-et, ami a Jagdpanzer 4-be ment volna , abból pedig kifejleszthető lett volna az E-25.

De sajnos valamelyik buzi wg-s alkesz variált. Most meg az E-25-öt szivatták meg.
  • besti
    A hét címeres kérődzője címet már hétfőn megnyerte nálam: jou_jou
    Állat tank az a T20 - és végig csak goldot spammelt tier 7-es csatában....
  • yossarianHUN
    E-10 screenshot

Időtlen idők óta kering a neten.
  • DasIsFuck
    Egy rakat francia low tieres tank így járt vagy azok amik a több toronyos mechanika elvetése miatt nem kerültek be pl az NbFz vagy a sturm tiger vonal is, azok is kész voltak már.
    captured tankokat is elvetették már úgy tudom.

A t95/t96 tankok viszont esélyesek, hogy majd a második amerikai med ág tankjaiként lesznek jelen.

Ezek az M4 variánsok pl simán lehet hogy prém vagy reward tanként majd fognak szerepelni, vagy lehet rengeteg ilyen már kész lévő modellt amit aztán soha nem raktak be, tervezik majd a küldetés jutalmakként kiadni.
  • técs
    Tesztszeróhoz ne viszonyíts, ott mindenki arannyal tölt a csúzliba. Tesztszerón kívűl csak a 85%.
  • Angelus1991ster
    Az L6 40 captured francia , Su-45, T31, MK VIII, T92 LT színben viszont újak.
  • yossarianHUN
    Évek óta benne vannak. Be akarták tenni őket, némelyiknek még a modellje is elkészült (pl. E-10), aztán különböző okokból mégis el lettek vetve. Ha jól rémlik, ez az E-10-nél például az volt, hogy nem tudták/akarták lemodellezni az állítható felfüggesztést, anélkül viszont gagyi és tök középszerű lett volna. Nem biztos, hogy egyiket sem fogjuk látni, de ezek közül jó pár csak kamu/vakvágányra tett projekt. FTR-en említették őket úgy egy fél éve.
  • técs
    A stug4 - Ht12 mission másnak is bugos (volt)? T29-el volt 1680 páncél által felfogott sebzésem, 3200 kiosztott sebzés és semmi, pedig aktiválva volt. Van olyan aki írt a supportnak ezügyben és sikerrel járt?
  • Angelus1991ster
    De akkor , hogy-hogy benne vannak a játékban? res/gui.pkg
  • yossarianHUN
    Ezeknek szerintem a nagy része kamu, az E-10 ikonját például kb. 3 évvel ezelőtt szivárogtatták ki, még valami screenshoton is feltűnt, aztán kiderült, hogy soha nem fog bekerülni a játékba, kamu az egész. Az az amcsi ocsmányság szintén ismerős, avval is valami hasonló sztori lehetett, a többi meg szintén gyanús.
  • Angelus1991ster
    Tesztszerver ikonok:
  • yossarianHUN
    Szerintem ti a 121-re gondoltok, a 112 nyolcas prém heavy.
  • DasIsFuck
    112(121) rohadt kemény, most kipróbáltam, hát durva az a nehéz tank ágyú egy közepes soft statokkal ellátva, raktam rá stabilizátort,célzásgyorsítót+kólát a venti helyettesítésére és vmi eszméletlen, alapból 2.7-es aim time-ja van és 0.36-os pontossága...

Újabb tank került a listámba, no nem mintha helyem vagy kapacitásom lenne rá:D:D:D

szerk én a 10-es medre gondoltam:S

bár a 112-től olyan ágyúval nincs értelme semmi jót várni:D
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.16. 21:33:37
  • yossarianHUN
    E-100-am éles szerveren is elég régóta van és szeretem, IS-7-et többször is nyúztam teszten, és az is mindig nagyon bejött. Lehet, hogy nem a tankokban van a hiba.
  • AMDROBI
    Teszt szeron kipróbáltam Is 7-et.E 100-at ,112-t hát egyiktől se estem hasra,ezért kár húzni ezeket az ágakat...