A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348570 A WR olyan dolog, hogy legtöbb esetben éppen mit enged a WG. Van pár tank, ahol meg tudom magyarázni a kiemelkedő WR-t (pl kv220), de általában totál csapat függő.
Jó tank a tier6 t-34, de azért nem ér fel egy cromwellhez. A mozgékonyság meg a jobb gun dep, el is döntötte a dolgot.
Analóg példa a T71-Bulldog. Nekem nem kérdés, hogy jobb a bulldog és szerintem nagyjából az emberek 90%-a egyetért ezzel, vannak akik szeretik a T71, jó, de úgy általánosságban jobb a bulddog. Miért? Az ágyú szerintem nem érv, 10-es tár vs 6, de gyakorlatban nekem a 6-os tár se volt soha szűkös a T71-en. Miben jobb mégis a bulldog? Gun dep és a mozgékonyság, meg minimálisan több hp (ez light tankon szinte mindegy, amilyen kaliberű ágyúk lövik, de ideírtam, mert több hp-ja van és minimális hatása van). Szóval ennyi. Jó gun depes tank messze messze univerzálisabban használható, mozgékonyság meg csak hozzátesz ehhez.
Ettől még lehet szeretni a t34-85, no problemo, de soha nem lesz belőle egy cromwell, ami messze jobban kihasználható bármilyen játékteret is dob a WG rendszere.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.04. 18:21:23