418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #349558 Múltkor megvettem féláron az Archer-t, felszereltem free xp-ből, de még nem mertem kipróbálni, mert csak teljesen új 75%-os legénységet tudtam beletenni. Most rávettem magam és ez lett az első csata eredménye:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerk.: kimaradt, hogy ettől még rohadtul idegesítő, hogy hátrafelé kell vele közlekedni. :D
Az Obj.416-ot meg pihentettem egy időre, mert kihúztam a következő tankot belőle, de most újra elővettem, hogy menjek vele végre valahára egy Ace Tanker-t, de megint csak felhúzott. :D
Ebben a körben már azt hittem, hogy meg is tudom csinálni. Nem volt arty, tier 9 meccs, szinte csak heavy-k + td-k. Bementem középre, folyamatosan lőttem + spottoltam (gondoltam én :D), de ez sem volt elég. Pedig még az összes prémlőszerem is ellőttem az E-75-ökre + az AT-15-re, csak legyen már meg... :( Két csillag ott van a csövön, nem gondolom, hogy olyan gyengén játszok vele (bár még mindig utálom), de az istenért nem akarja megadni.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.03.16. 20:59:28 -
#349557 Ezt nagyon jó, hogy mondod:)
Háát nekem baxottul bejön azt kell mondjam:D
Nem elég, hogy vmi kegyetlen jól néz ki, de vmi isteni menettulajdonsága van, nagyon jó kis ágyúval megáldva, átütés kicsi, de hát ezerszer ez mint az SP eddig:D
Kólával olyan mint egy rallys autó és baromi jó az ágyúsüllyedés.
A vicc az, hogy majd ha meglesz ez lesz a második amcsi 8-as prém medem, miközbe az amerikai medek közelébe sem nézek, sőt amerikai tankokból is a t32-n kívül nincs egy tank sem ami maradandó lenne a garázsba, ott a t29, de istentudja milyen régen mentem azzal és valszeg első választás lesz, ha vminek kell majd hely:D -
#349556 Engem meg az, hogy a kt-ből van ennyi és nem az is-3-ból.:D -
yossarianHUN #349555 T7-ben valamiért előfordulnak a full heavy meccsek.
Akkor már EZ jobban ledöbbentett. -
#349554 Egyszer olyan csatában voltam E 25-el, ahol csak 7-es heavyk voltak mindenütt :D -
#349553 Ilyet mikor láttatok? Az ellenfél befoglalt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bornofakone #349552 És igen, jól éreztem h vissza kell venni a shörmit....meg is lett a gyújts ki 1 tierrel nagyobb enemy-t és légy top3....a vicc h úgy lett meg h 1 kv1-t, 1 kv85 és 1 jpz4-t gyújtottam ki..ergo 3 tankot 1 körben...vicc :D
a francért nem tudta ezt előbb beadni :D -
R3nton #349551 Ígéretesnek tűnik a dolog, főleg a pontosság buffal, amit a medek kapnak. Nyami :D -
Ytar #349550 "Developers decided NOT to implement the penetration nerf in 9.7. It will come together with gold ammo nerf in one of the upcoming patches." .. hell yeah -
András77 #349549 Ennek a nyomoréknak hány skilles T18 legénysége lehet. Az oldalát mutatta én meg a pz II D-be aranyat töltöttem és adtam neki. Utána feljelentéssel fenyegetőzött, mert hogy őt egy pz II D nem sebezheti meg, úgyhogy azonnal riportoltam unsportsman... kategóriában (mostanában aki feljelentéssel fenyeget bárkit, azonnal riportolom, maximum az afk esetében nem lépek, azt lehet riportolni, de ez már egy vicc, hogy a nyomorékok össze-vissza riportolnak mindenkit, tudom, magas labda ). -
Angelus1991ster #349548 Aki T95E2-re hajt, az tesztelheti teszszerveren. Kis acc-al belép teszszerón és vesz egy t10-est.
Majd a fő accal tesztelheti.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.16. 18:41:32 -
Simulacrum #349547 A fogyóeszközök is akciósak, én meg abból vásároltam be, az se volt írva. -
Tarathiel2 #349546 LT-15 5000 próba: 4 853 spot dmg.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.16. 18:16:20 -
#349545 A t-26-os model valószinűleg ez lehet. -
#349544 Nem értem a wg-t a francia leo ágat miért nem úgy oldották meg, hogy a lorraine visszatették volna t8-ba, helyette bejött volna az amx 13 105 és az amx m4-ből lehetett volna kifejleszteni a lorraine-t majd onnan az amx 30-akat.
Sokkal jobb lett volna, ráadásul így eltudtam volna indulni a francai vonalon.
Így, hogy a bat.chat ágon maradt a lorraine és át kell menni a 13 tetveken az amx 30-hoz felejtős. -
AMDROBI #349543 Köszönöm,töltöm kíváncsi vagyok. -
Tessellia #349542 Ajándék prémnap -
András77 #349541 Azért az SP-vel is lehet keresni. Ha nincs vagy kevés tier9 van és városi vagy legalább tagolt pálya, akkor lehet vele osztani rendesen. Pár aranyat elfüstöltem a JT8.8-ra, mert nagyon előnytelen szögben volt az alja, a 170 pen kevés lett volna. Látható, hogy meg sem kottyan a kredit termelésnek, igaz most prémmel (általában nincs prémem). Cserébe rám is köpték az aranyat. Egyedül a lassúsága zavar, máskülönben egy nagyon jó tank lenne ez.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 17:33:10 -
Angelus1991ster #349540 9.7 test szerver vehicle icons-oknál : az olasz L6 40 captured ikonját találtam meg.
Valamint a német ikonok közt: a T-26 alapját az angol Vickers B-t.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.16. 16:48:25 -
#349539 Na, ha majdnem minden tankoddal jobb a sebzésed nálam, akkor nem értem, miért sírod körbe a fórumot, ha leviszik a tankok penjét. Csak nagy pennel megy, 20-al kisebbel már nem? Ennyire kevésnek tartod magad, hogy 20 penen múlik a zunyikum szín? A hsz-eid alapján nem.
---
A replayekről meg annyit, hogy ha valami átlagos, akkor skippelik az emberek. Csak néhány hozzád hasonló vadbarom kezd el fikázni, és visszahúzni, ha valaki más esetleg örömét leli még ebben a foshalmazban pár kör erejéig, és ezt meg is osztja itt. -
#349538 Ezzel az új akció kiírással szépen befürödtek megint WG-ék. Én a hírben nem láttam, de a crew átképzés/reset is akciós. Mondjuk jó, mert erre vártam már egy ideje:) -
#349537 Ha van FCM-ed akkor nem igazán éri meg.Megmondom miért.Lehet agilis a CDC,de mivel sniper tank,hova akarsz elöbb elérni?Az FCM-el én jobban fel tudom mérni merre is menjek és nem sokkal rosszabb a menettulajdonsága.Megnézed kb azonos a méretek,szal szerintem a CDC iszonyat nagy darab.Az ágyú is ugyanaz.Az ágyúsüllyedés nagyon jó a CDC nél,de a nagy darabossága miatt hamar felspottolják,igy nehéz vele játszani.Szumma szummárum,annyival nem jobb az FCM-nél hogy megérné megvenni,nem beszélve az fcm tierlimites.Annak éri meg megvenni akinek nincs meg az FCM,mert akkor egy agilis gyorsan helyet változtató tankot kapsz,de ezt tudja az FCM is....én azért vettem meg a CDC-t mert az fcm a recruit accounton van,igy kellett egy francia premium tank,de mellé már biztosan nem vettem volna meg. -
viper07 #349536 Hali ! Kíváncsi vagyok, hogy az FCM és a CDC mennyire máshogy játszható, FCM nekem is van, érdemes mellé a CDC -t megvenni ? Sokat segítene a tapasztalatod a választásban, köszönöm. -
besti #349535 Én eladtam a T95-öt, az azért a sebessége miatt sokkal többször szenvedés, mint fun amit a páncél okoz - és váltottam E3-ra. A T30 az egyértelmű megtartós, de megvan az E4 is (de T30 jobb a maga szintjén). -
#349534 Olyan, mint a másik ágon, hogy inkább érdemes maradni T9-ben? Ott T30, itt T95? -
besti #349533 Csak szólok, nehogy az E3 legyen a következő X-es tankod amit 30 csata után el kell adjál :) az E3 páncélja gyengébbnek érződik, ott ahol ő játszik, mint a T95. A gun az ua kissé gyorsabb töltéssel. Mozgékonyabb, de az artik max 2 lövésből gyorsan kiszedik. Nekem nem lett kedvencem... -
András77 #349532 Az E3 még brutálisabb, garantáltan csak legyen full-full javítás rajta, mert állandóan a láncát szedik le, máshol kicsi az esély, hogy sebezzék szemből. -
yossarianHUN #349531 Pár szó a T95-ről: amilyen okádék fostalicska volt a T28, ez a monszter annyira brutális. Megérte végigszopni a kistesót (némi free XP hathatós közreműködésével). Ha az E3 még jobb lesz, abszolút el leszek ájulva. -
András77 #349530 Lejárt a szerk idő, elbambulta. A másodaccomon lesz is3, kb1-1,5 hónap mire fullos lesz. Nagyon szívesen kiállnék vele bármelyik tier8 tankkal szemben, amin a 122-es szovjet ágyú van (akár kv4,110,112,wz111,is6 vagy másik is3), lássuk azt a könnyen belövöm történetet. Lehet, hogy én fogok meglepődni, de nekem ezzel a bunkó ágyúval nem tűnik ilyen egyszerűen bedarálható ellenfélnek az IS3.
dassisfuck: a wz111-el én sem szeretek menni, de a kreditet ez hozza a legjobban. Nagy alfa sebzés és ha belemész vele a húsdarálóba, akkor kb a hp-jat azaz 1500-1600-t le tudod sebezni vele, ami már kiváló mennyiségű kreditet ad. Néha rosszabb, néha jobb, ennyit kb átlagban lehet vele, arany nélkül persze, de kredit termelésnél minimális mennyiségű aranyat lövök csak el. Pontatlan az mindenhogyan, de a facehug azért megy neki, sőt talán az az egyetlen értelmes dolog vele. A lényeg, hogy rángatni kell a tankot töltés közben, mindig csinálni vele valamit, én kaszáló mozdulatokat szoktam, olyankor nem is nézek oda, nehogy megfájduljon a fejem. Meglepően sokat pattogtat így, de akkor sem szeretem az olyan tankokat, ahol minden lövés arról szól, hogy vajon eltalálja, vajon sebez?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 13:07:21 -
#349529 nem velelen irtam, hog ami van az ugyan olyan lutri, mint megprobalni beloni azt a par milimeteres szelessegu reszt a front kozepen.:) -
#349528 Na ezert xar a wz-111 szvsz.
Ket nagyon jo pontja van a tanknak a torony pancel es a felso pancel, de amint bemesz vele kozelharcra, kiteszed a tank aljat az ellensegnek, ezzel nem lehet mit csinalni, szoval, ha az ellenfel tudja, hogy minden loves amit a tank lfp-jebe lo biztos atut egyszeren eselytelen vagy vedekezni, de ok akkor mehetsz facehuggolni, csak akkor meg kozelrol a szep nagz kupolat fogja minden beloni.
Emitt jon kepbe az agyu, ami meg kozelrol is full random az esetek 40%-ban es szar az atutes.
Ha eltudod dugni az aljat,kegyetlen a fronpancel, ha tartod a tavolsagot lutri eltalalni a kupolat, de kozelrol evesz a pancel nyujtotta plussz es ilyen agyuval nem fun a jatek.
Gynitom egy kezemen ossze tudom szamolni, hany ertelmes korom volt ebbe a tankba.
Most a P8.8 teszten meg full t10-es csatakban is elvezetesebb volt es sokkal sikeresebb is, mint ez a szar limitalt mm mellett.
De a lowe is.
Nekem is grindbol van az SP-m es szeretem is, meg jo statom is van vele, de osszehasonlitva a p8.8-al eg es fold a kettoes hagsulyozom a p8.8 full t10-es kozegbol, mig a masik limitalt mm-es,eggyertelmu melyiken jo a gun dep es az SP-nvan azert egy igen eros pancel, de mindezt ki lehet dobnia kukaba, ha nem jo az agyu.
vmi lowe vagy p8.8-as maratont bedobhatna a wg az eu-nak:) -
András77 #349527 Ha eltalálja, különben rikosé -
R3nton #349526 torony teteje is-3nál minden átviszi -
#349525 Volt WZ-120-as tankom,tudom mit produkálhat.Gondoltam,hogy a kinai ágyú érdekeseket csinálhat,én a lassú töltési és célzási idővel nem vagyok megelégedve,de ha maga a tank pattogós és a közelharcot bírja akkor még lehet érdekes tank.
-
#349524 Igen be lehet loni, de 5-bol 5x garantaltan le fog pattani a 175 vagy 170-es atutes.
Ahhoz, hogy atusd pontosan azon a kis reszen kell eltalalnod es meg ha el is talalod azon muik az egesz, hogy nem kaptal-e minuszos rng-t.
Arrol nem is beszelve, hogy egy 0.46,0.4, de meg egy 0.38-al, te nem fogsz konstans pontosan loni, ehhez minimum egy 0.35-0.34 kell minimum.
SP-vel eleget jatszottam mar ahhoz, hogy alap reflex legyen egy is-3-ra az arany lovedek,vagy a type59-re, annak aztan semmi ertelme nincs, hogy 5 lovedekbol jo esetben atusson 2.
Foleg az is3 eseteben ahol nincs igazi weakspot amit ne lenne hasonlo lutri beloni, mint a front kozepet. -
#349523 AMDROBI, le kell szedni a tesztkliens telepítőjét (lásd besti hsz-ét), kiválasztani neki egy rendes wot mappától különböző helyet, ahová letöltheti a cca. 7-8 gigáját, majd feltelepíti, majd belépés után ott lehet bejelentkezni, és azzal tesztszerverre jutsz.
Ha nem akarsz kipróbálni egy prémtankot mondjuk vásárlás előtt, vagy megnézni, hogy milyen irányban indulj el egy-egy fejlesztési ágon, akkor piszok mód nem éri meg a vesződést :D Amit ott csinálsz, semmilyen kihatással nincs a valódi accountodra, a nevéből adódóan teszt. -
MrSnail #349522 T34-3-at karácsonyi leárazáskor vettem, azóta: 175 csata - 3040 wn8 - 60%winrate - 2 csillaga csövön... de szerintem nagyon nehéz vele jól játszani, minden bukkanóra, hupplira figyelni kell, néha irtózatos mellé lövéseket produkál, motor és vagy sofőr minden 2. csatában meghal. DE ha ezeket megszokod, odafigyelsz, nagyon "FUN" tank a nagy sebzése és a limites MM miatt. Pénzt jól hozza ha nem gold-ozol sokat. Én nem bántam meg, nekem jó vétel volt, de persze ettől még másnak lehet eltérő véleménye. (Személy szerint az SP-t eladtam amikor visszavették gold-ért) -
besti #349521 Elnézést a kései válaszért: 9.7 teszt
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.03.16. 12:05:08 -
#349520 most én is fontolgatok egy új prémtank vásárlását az akció miatt.
T34-3 illetve P8.8 között vacilálok,többi tank vagy megvan vagy nem érdekel.
T34-3 azért érdekel mert szeretem a type59-esemet,formailag hasonlít rá,de másik accra kellene.
A P8.8 meg azért mert van FCM és CDC is de szintén nem ezen az accon.
Ugyanazt nem akarok venni igy ezért ez a kettő maradt. -
AMDROBI #349519 Valaki???