World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham

Ha túl nagy vagy kicsi, szólsz és a méret állítás két kattintás nekem. Írd a a file nevét SixthSense-re és tedd a res_mods/xwm/res mappába.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ximix

Master91
JeffDunham
Eddigi legjobb köröm vele. Replayt sajnos nem tehetek fel mert leanyáztam egy "van magyar"-os hülye gyereket... <#ravasz1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Ha szeretnéd én megcsinálom.

Ezek az amcsik rosszabbul játszanak mint némelyik random teambattle csapat 😄

WGL Rumble in the West stream

az sg fórum annyira 2014

Azám. A-44-nél például egyáltalán nem zavart a 3.4(!)-es célzási idő, mert az szinte folyamatosan T7-ben ment, ergo lehetett brawlernek használni. Az ember csak odarongyolt az első vonalba, fedezéket keresett, aztán mikor felbukkant az ellenfél seggel kitolatott, puff, vissza, és röpködtek a 300-as sebzések. Na ezzel ezt nem lehet megcsinálni, nem túl kifizetődő T8 medben seggrepacsit játszani két Batmobillal meg egy T-62-vel.
Sok idióta még arra sem jött rá , hogy a tüzérnél van " ráérősebb " tank is <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.10.25. 13:15:30
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay
Jármű: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 1 519
Szerzett kredit: 26 686
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: TOG II*
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x1), Nagyméretű szerszám készlet (x1)
Megvan végre ez a randa dög.

Hát Szauron szeme után nem semmi 6th sense lenne, mindig megijednék és önkéntelenül is mennék vissza. 😄
Most halál komolyan, van olyan mod ami kicseréli a sixth sense égőjét erre?

Solten

Saor Alba

Sok idióta goldozik. Pedig a 152-esre a He a legjobb, t8-asokba csapkod 300-akat, meg kapkodja a modulokat, legényeket. Togba nekem rossz átütés dobásra üt 300-400-at, jóra meg egy ezrest. És ilyen 3-4 legényt szokott leszállítani a villamosról, ami gondolom utána hiányzik nála.😊
Sorstárs 😊
Nekem még csak 11k xp van rajta, szóval kicsit tovább fognak tartani a kínjaim vele. Pontosan ahogy mondod, ugyanaz, mint a t7-es, csak eggyel feljebb. A 2,9-es célzás még heavynél is soknak számít, nem még egy mednél. Főleg ha nagy sebességről kell megállnod, hogy célzott lövést adhass le. Ha alkalmas lenne hulldownozásra, még valahogy el is lehetne viselni. De így, gun depression nélkül? Az egész tankot ki kell tenni az ellenséges tűznek, ráadásul jó sokáig. Ha ehhez hozzá vesszük a papír testét, és a magas modulsérülési hajlamát... Igazi horror.
Érzésre nálam a legrosszabb t8 med...
Kitartást a gyötrelmekhez 😉

Ja manipulált.
A wg meg ingyen gold-ot adott az at tulajának hogy téved szopasson. Muhahahahahahahaha

wot nick: PsychoTrooper

Amíg a Thermopülai-szorosban egyszerre max. 30 tank csatázik, addig úgy hiszem mit sem számít ez. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Én se görcsölök vele. Bemegyek, lesz ami lesz. Aztán tud meglepő jó köröket produkálni. Mondjuk nekem az Excelsior segítségével már van egy 550%-os brit hevis legénységem. Ha a második töltőn is berúgja magát a BIA, akkor kicserélem a ventit optikára. Rammer meg spall liner van még rajta.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.10.25. 02:11:04

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

pointer4
És ez már a 100%-os tűzoltó skillel 😄

http://www.liveleak.com/view?i=525_1413977163#WIFXsuwSx8VewPpu.01
Szintúgy 😄 Mondjuk nekem 1100 alatt első osztályt adott szerdán....😄
Asszem 1135-re lett csak meg 😄
Nagyon nagy fun amúgy sztem, igaz h bődületesen szar a statom vele, de komolyan mondom végigröhögöm az összes csatát vele, elég ránéznem és már mosolygok 😄
Minden csatában még kapok vmi vicces szöveget is hozzá....az meg már csak hab a tortára h átlag csatákkal (1100-1300 dmg-el), tiszta 25-30k hasznot hoz (prém nélkül)
Egyedül a 0 camo-t és a szar view range-t nem tudom megszokni még mindig. De legalább fasza kis heavy legénységem lesz, mire oda jutok h megvegyem a csörcsit 😄
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2014.10.25. 02:00:34
tigrincses
205 😊 késő van....

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
Hungarian Armoured Division Cavalry 41
Hungarian Armoured Division Marines 63
Hungarian Armoured Division Academy 41
Hungarian Armoured Division 60

225 acc/ "tag" 😊 Szép , így kell ezt csinálni. Szerintem a legsikeresebb magyar klán ,saját tervezésű logoval ellátva mind. 4 klán az Egyben , utánpótlás megoldva, remélem sikeresek lesznek a továbbiakban is! 😄

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

1057 alap xp-re már Ace Tanker a Tog II.

Azt hiszem, megvan a T34 helyett az új farmtankom.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mardel
Jó a papír tank úgyis minden köpi az aranyat t10ben is. Löwebe csak b25t arannyal táraz...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Antimat
Tudna valaki egy működő freecam módot adni?

cyka blyat

Megyek a kv220-al, jön szembe egy at2, minden lövése gold, egyet sem hibázik, mind sebez, azt mondom ilyen nincs. Ez a fasz ellőtt vagy 30 arany lőszert rám meg mindenkire. A hülyék meg csak állnak előtte és próbálják a gyenge pontját lőni. Nem lehetett megmaradni előtte, pedig nem is a tornyot lőtte, simán a testet, de 180 pen átviszi bárhol. Sidescrap nem megy, mert mozdulni is alig bírok a csapattársaktól, akik hullanak, mint a legyek.

A büdös k anyját a fejlesztőnek a szemét manipulált játékukkal, folyamatosan bukó csapatokba raknak, hogy sokadjára legyen egy lehozható csatám. Végre lenne egy csatám, amit le tudok hozni a kv-val, 3 durva vereség után, erre jön egy fasz aranylőszeres rohadék és kiiírt mindenkit.
Ki beszél itt a Löwéről? Az a másik legszarabb 😄

FCM50t-t vettem meg.
Mardel
Ezt a bugos ... art.

Ha hirtelen nyomom el a kis javítókészletet ami makrózva van, akkor elhasználja de nem javítja meg a leszedett láncot...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DasIsFuck
Egy löwével összevetve nem tudom a löwét favorizálni, bármennyire is szeretném.

Torony+ágyú magasan mindent visz.
A wot mapokat az ilyen tankokra igazítják.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

goldozott KV-2 vel ???????? <#mf1> <#hehe>
Persze az is hátráltatott , hogy már kezdtem ráfeszülni . És most sikerült elérnem , nem pedig 1-2 nappal ezelőtt .
WarThunder-ben csata után van chatlog.... meg tudod nézni mi volt a chaten...
wot-ba érdekes lenne egy ilyen XDDD
Madarunk 2 togII-vel harcolt majd:

Nem hiszem, hogy bármelyik értett volna magyarul de azért mondta nekik 😊
Én az ici-pici tankot nagyon szeretem , amivel sokak szerint a legegyszerűbb játszani Ez pedig a KV-2 . 😊
átlag 1.8- 2K sebzés kell lassan a 85% eléréséhez . ( tapasztalataim szerint) Mindez azért van gondolom mert ügye elszaporodtak a TOG II sek , és mindenki elővette a KV-2-öt . 84.76 volt a max hétfőn . Akkor rákattantam megint a kedvencre , hogy megszerezzem a 2, kiválóság jelet . 1911 sebzés , és 944 spot damage . ( 2855 sebzéssel sikerült 84.6 % ról felugrasztanom ) Tudtommal a spot damage is beleszámít . Lényeg , hogy egész héten a plafon 84.76 , és a 79 % közt ingadoztam . Úgy ahogyan írtad , mikor már csak pár tized kellett , akkor jött 3,4,5 széria szopó ág , és vissza esett 4-5 % ot . Szóval kitartás 😊
de azt is írták, hogy ez még változhat...
sok-sok örömet kívánok vele, én már tudom milyen a paradicsom 😄 Nem kell 15-el döcögnöm a 10-esek között😄

Mondjuk én alapból utálok lassú tankokkal játszani.
panther88ra irtak ma ftr-en , h ma eppen ugy van h nem kap.
DasIsFuck
T34.el mi a baj?
Eggyik ha nem a legjobb 8-as heavy pénzkereset,élvezhetőség és használhatóságot egybevéve.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Az imént sikerült lehozni Chaffee-vel 96 hp-val, döglött motorral 1v2-ben a meccset egy egylövéses IS-3 + egy 400 hp-s IS-6 ellen. Alig tudtam abbahagyni a röhögést... 😄 Itt a replay, de igazából csak a vége érdekes. Már egész a meccs elején ellőtték 2x egymás után a motort, nem igazán volt kedvem vánszorogva light-ozni, úgyhogy nagyjából leszarom módban játszottam utána, de a végén megcsillant a szememben a lehetőség és sikerült kihasználni. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

FCM is kedvezményes 212 pennel. Mozgékonyság se rosszabb szerintem sokkal. Most vettem meg FCM-et. Iszonyat jó vétel volt így kedvezményezett MM-el. Nem rak 10-esekhez, sőt legtöbbször top tier vagyok. Felüdülés ez a mozgékonyság meg egyáltalán az egész tank a tűzrevaló SP+T34 kombóhoz képest.

Még az is lehet, hogy a Panther is MM kedvezményt kap. Az ilyen 180 pen körüliek, mint pl Type-59 meg alapból kedvezményt kap, szóval azért lehet rá számítani.
miert kapna kedvezmenyt avval az agyuval?
Ha kap MM kedvezményt akkor tuti vétel szerintem, ha nem akkor felesleges. STA-1 amúgy sztem baromi jó!
Az STA1 is egy kalap kaka, el nem tudom képzelni hogy a 2-es bármire is jó lehet.

wot nick: PsychoTrooper

nem arrol volt szo legutobb, h nem lehet retardplatoon tobbet behozni???
xotyi
Mi az isten f*szát kell ma ahhoz csinálni hogy az ember nyerjen?
Battles: 12
Wins: 2 16.67%

Trance&Friends nothing more..

Periszkópot rá és távolról csipegetsz.
Sunsetjoy
Most sok minden a Fury-ról szól, de anno látta valaki a Saints&Soldiers-voidot? Az még... olyanabbnak tűnik.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

azzal nincs baj, de az elmult 5 evben nem adtak ki annyit mint most ami elokerult az utobbi ket honapban.
szerinted? 😄
miből van a legtöbb pénz a wotban? naná, hogy a 8-as prém tankokból
a sok hülye meg tömi a zsebét ezeknek a gyökereknek.... cserébe meg jól leszarnak minket..... 😄
igazabol az nem vilagos, miert most kezdtek el fosni ezt a sok nyolcas premiumtankot.
mondjuk 11k aranyert tuti nem veszem meg.