banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Most csináltam meg az MT-14-t oskin medállal a T-25-el. Jellemző, hogy életben kellett maradnom a mellék küldetéshez, de a full hp-s is teljesen passzívan játszott, nekem kellett felderítenem és kilőnöm két tier7 TD-t kockáztatva a mellék küldetésemet, de nem volt választásom, máshogy tutira nem nyerünk. Az összes ilyen csinálj valamit nagyobb tier-el küldetést a T-25-el vagy Matilda IV-el csináltam. Kell egy jó tier6 med a T55a-hoz később és a cromwell kézen fekvő választás. Amiért kicsit hezitálok még, mert a comet is nagyon jó tank, de talán a küldetésekhez kevés az ágyúja. Úgy értem, hogy tier6-ban erősebbnek tűnik a cromwell, mint tier7-ben a comet. Illetve nem néztem még meg a küldetéseket, de gondolom sok olyan van, hogy lőjél ki +1-2 tier tankot, és azért comet-el tier8-9 ellenfélnek nekimenni nehezebbnek tűnik, mint cromwell-el a tier 7-8-nak. Majd még kitalálom, hogy melyik legyen.