banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Mire gondolsz? Én most nem költök semmi ilyesmire, maximum átképzésre, skill reset a komolyabb bandáknál, pár garázshely, de prém tankot csak nagyon súlyos leárazáskor veszek, de többet nem tervezek venni egyáltalán. Prémiumot se veszek, néha 1-1 napot, ennyi. Amit leírtam, arra költenék viszont. Ez egy vélemény, de szerintem vannak még vele mások is így, hogy értelmesebb dolgokra esetleg költenének aranyat.

Más téma, hogy belefutottam egy warpackos idiótába vagy ha nem is a teljes warpack-ot használja, a red dot-ot biztosan. Hárman álltunk fel artyk, egymástól messze, kizárt dolog, hogy megfigyelés alapján lokalizáljon minket. Egymás után 3 lövéssel kiszedett 3 artyt az ellenfél gw tiger p. Mondjuk a fél csapat riportolta. Kizárt dolog, hogy megfigyeléssel beazonosítsa a helyünket, túl messze voltunk egymástól és spotolva senki nem volt, megkérdeztem. Direkt figyeltem a lövéseit és nem vacakolt, már pontosan célra állt töltés után azonnal és lőtt. Ez a red dot mod műve.

Olyan értelemben ravasz volt, hogy az elején én elmentem a helyemről minden lövés után, számítottam counter arty-ra, de kb 8 percig semmi nem történt, aztán hirtelen egy tomato ellen arty kiszed hármunkat három egymást követő lövéssel, amikor is szinte közvetlen töltés után lőtt. Elmegy p.csába az ilyen.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.03. 23:28:05