418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #349518 Ja, be lehet lőni, sőt én már lőttem be a 122mm-essel E75-t is a kupoláján. A gond ott kezdődik, hogy baromira pontatlanok is, nem csak az a gond velük, hogy 175 az átütés. Az IS3 meg eléggé trollos azért, pontosan el kell találni ezzel a szovjet csoda ágyúval, nem csak úgy ránézek és bárhova lövök. A lövés meg szinte garantáltan nem oda megy, ahova szánod és a hajadra kenheted a tudományod.
Ezek az ágyúk a szó szerint közvetlen közelre, a test test elleni harcra készültek. Onnan be lehet lőni a gyenge pontját, bár ugye, ha az ellenfél kicsit is pengésebb és rángatja a tankot ide-oda, meg mindig a frontját mutatja, forog veled, akkor már ott sem olyan egyértelmű, hogy tisztán belövöd, mert akkora rikosét lőhetsz, hogy öröm nézni.
És ez "csak" az IS3, igaz ebből sok van, de van ettől keményebb ellenfél is a játékban, amelyiket a szovjet 175 pen 122mm-essel kéne legyőzni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 11:16:44 -
blackfalcon #349517 Szia olvastam amit írtál és nem értek vele egyet az IS3-mat simán belehet lőni szemből. A löwe meg igen érdekes minden át lövi viszont cserébe nem sokat tud át lőni viszont azzal brutális pénzeket hoz a konyhára.:D
-
técs #349516 Nem :) Napközben laptopról írok, valalmiért a magyar bill kiosztás nem tartalmazza a nullát, de remélem nem zavaró.
-
András77 #349515 Ezért jó a cdc a gun deppel, azzal dombos terepen is lehet tevékenykedni. Nekem csak a grinddel megszerezhető wz-111 és SP van tier8 prém tank, de mindegyik nagyon jól hoz, talán a wz111 hoz a legjobban. Bemenni a sűrűjébe és nagyjából a saját hp-t le lehet vele sebezni átlagban. Ha nem lenne ennyire pontatlan és gyenge átütésű ágyúja, akkor még talán szórakozni is jó lenne, de a wz111-el izzadságszagú minden csata, minden lövésnél azon kell izgulni, hogy betalál-e és sebez-e?, nekem legalábbis nem szórakoztató. Egy komolyabb átütésű és pontosabb tank több élmény faktort tartogat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 10:44:45 -
R3nton #349514 Nem kell azzal spammelni, néha be kell tölteni, de többnyire elég az AP -
Gyuszopapa #349513 Főleg hogy a WZ-111-es játékosok 99% arannyal spammel.Persze hogy nincs gond az átütéssel. -
#349512 nem műkszik a nulla a billeden? -
técs #349511 Ezekkel a sniper meg support tankokkal csak az a baj, hogy nagyon kevés az olyan térkép, amelyiken használni lehetne ezeket. 1oo méter távolságból meg tök mindegy hogy az ágyú o,33 vagy o,4 pontosságú. Mondjuk én valamiért a T3o o,39 pontosságú ágyújával sokkal többször lövök mellé valalmilyen rejtélyes okból, mint t29 o,42-esével -
R3nton #349510 Nekem nincs bajom a kis átütés nagyot sebző orosz ágyukkal, szerintem király a WZ-111 is. Közelharcra pont jó. -
#349509 Szerintem könnyebb vele a játék mint egy kínai prém meddel például, szerintem pontosan a baromira jó ágyú miatt könnyű vele, gyakorlatilag mindent be lehet lőni még alap lőszerrel is amivel találkozol és mivel baromira pontos az ágyú, simán lőhető minden weakspot még 10-es tankokon is.(bár igaz én alapból német med vonalon szocializálódtam közepes tankok tekintetében)
(Szerintem a P8.8 még így is sokkal jobb mint a Párduc 2-ami elég vicc szerintem)
Nekem semmi pénzért nem kellenének azok a tankok amiken a szovjet 122mm-es kis átütésű,pontatlan,nagy célzó idejű ágyú van, gyakorlatilag a kínai prém med,kínai nehéz tank,szovjet nehéz tank t8-on mind ilyen, iszonyat...ha nem nagyon masszív arany felhasználásával játszod egyszerűen borzalom.
Gyakorlatilag is3-ra nicns is értelme szemből alap lőszerrel bepróbálkozni,is6 is nagyon határvonal,kv4-et még oldalról se ajánlott 170 körüli átütéssel meglőni,német nehezeket sem lehet tornyon biztosan belőni,lazán lepattanhat egy mezei is,tiger p,kv3 is bármikor,t9-es tankokról ne is beszéljünk.
És t8-as meccseken min 2-3 is3/is6 alap szinte minden csatában.
Ezért nem éri meg ilyen tankokat venni 10k+ goldért sztem, wz111-es tapasztalataimból egy fillért nem fizetnék ilyen szemetekért..
T34 vagy Löwe pl ezért jobb választás, nem tudom a t34 mennyire megbízható, de a löwét így teszt alapján eggyértelmű, hogy ez lenne az a tank amire kiadnék 10k+goldot.
Azon kívül, hogy német minden lövés oda megy ahova célzol,mindent átütsz alap lőszerrel is gond nélkül ami szembejön. -
R3nton #349508 Most, hogy 6100 gold volt talán a p8.8 megvettem. Ahogy mondod, nem gyors, de azért nem is túl lassú. A torony kisebb kalibereket azért pattint és legalább HE-vel nem lövik szarrá, illetve nem kap folyton modulsebzést, mint a cdc. Idáig jó vele a sebzésem. Egyértelmű sniper tank, gyakorlatilag csak erre jó. Nekem tetszik, kezdőknek viszont nem ajánlanám, nehéz vele játszani. -
Toweliee #349507 Össze kell fogni az embereket; kell aki irányít, kell aki mondja, hogy milyen vasakra van szükség. Megpróbálhatjuk este. -
AMDROBI #349506 Hogyan lehet teszt szerverekre menni,új tankokat kipróbálni? -
#349505 Na tesztszerón adtam egy próbát a 8-as német prémiumoknak...
Hát nem tudom.
Sajnos teszt szerón nem igazán lehet normálisan kipróbálni őket a full t10 csaták miatt, de a párduc 8.8 valami eszméletlenül k*rvára adja az biztos!
Nem gyors tank,nem igazán jó az ágyúsüllyedése sem és páncél sincs rajta, na meg felrak t10-be...de komolyan ilyen rohadt epic ágyú mellett ki nem szarja le ezeket?
Ennél jobb közepes tankot nem hiszem, hogy találnék t8-on prémnek, talán a cdc, de azt meg he-vel is belövi minden, itt legalább van annyi páncél ami arra elég, hogy ne lője be minden he lőszerrel.
7200-ért kurvára megéri, az SP vicc ugyan ilyen árkategóriába.
Nem azért az SP egy jó kis tank, egyedi,jó kis páncél, de az ágyú nagyon sokat elvesz tőle.
Löwének is adtam egy újabb esélyt, még nagyon rég játszottam egy teszt szerón, hát nem tudom...ez is nagyon jó, nagyon korrekt az ágyú, bár a töltésideje igen lassú a KT-hez képest, míg mindössze 0.01 pontosságot kap..rof-is jóval rosszabb, de cserébe t10-es átütés(fogjuk rá, elvileg jobb átütése van mint az e-100-nak:D)
Frontpáncél is aránytalanul gyenge egy 20-assal azért lehetne több.
mondjuk oldalról azért egy fokkal jobb mint a kt meg a tornya is jobb ilyen szempontból.
Annyira nem is lomha,lassú mint vártam.
T34-et lehet kipróbálom egy másik accounton, de ha annyival zavaróbb az ágyú, akkor lehet ezentúl azon a véleményen leszek, hogy pusztán az ágyú miatt jobban megéri a Löwe.
Bár az alfáját felhúzhatnák 340-re, tekintettel a gyenge rofra. -
#349504 Hát így nem igazán látom akkor értelmét, töltőn elképesztően nincs épkézláb skill a biztonságos elhelyezésen kívül. -
Oddball29 #349503 Ezúton szeretnék szívből gratulálni az _MPZ_ nevű magyar klánnak játékosaihoz. Miután vért hugyozva, 270fokban harcolva nyertem nekik annyi időt, hogy tripla hevi szakasszal érdemi ellenállás nélkül eljuthattak a hegyen keresztül Himmelsdorfon az ellen bázisára. Simán befoglalhatták volna, de még annyi eszük se volt.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.03.15. 23:26:27 -
#349502 ha magasabb tierben játszol ott több az arty, sztem a 30-40ből 20-30 t8-t10, így már egy csatára juthat 1 arty -
davidbog #349501 Ez már nem működik. Lőszerváltásnál addig lesz betöltve az újonnan kiválasztott lőszer ameddig az előzővel eljutott. Régen használtam azt amit írtál, elég sok gépemen megmaradt emiatt ez a képesség. Vicces volt FV215b (183)-ason, 1100 sebzés AP-vel majd 10 másodperc múlva 700 sebzés HESH-el. -
András77 #349500 Nézegetem az MM-et. 1200-1300 játékos várakozik, közülük 30-40 arty. Ma direkt figyeltem és nem volt olyan csatám, ahol ne lett volna legalább 1-1, de a tipikusabb az a 2-3 oldalanként. Ez tényleg és nagyon komolyan érdekelne, hogyan matekozza ki az MM, mert egyszerűen a várakozó játékosok száma alapján lehetetlen lenne ilyen összeállítás. Nyilván meg lehetne nézni az összes típusra is, csak arty esetében feltűnő a dolog.
Ha 6 arty, akkor a várakozó artyk 15%-a (40-el a magasabb értékkel számolva) ebben a csatában van. A többi tanktípusból meg 1,8%-a került be a csatába (1300 játékossal számolva, 24 nem arty játékos a csatában). Na erre varrjon gombot valaki és ez nem egy egyedi ritkán előforduló jelenség.
A számok alapján 0-1 arty kéne, hogy a leggyakoribb legyen oldalanként. -
András77 #349499 Jól tudod, de állítólag van vmi hibajelenség. Igaz, én még nem találkoztam ilyennel, nekem mindig úgy adja be, hogy onnan folytatja a töltést, ahol éppen volt. A gond ezzel a skillel azzal, hogy általában nem merem megkockáztatni a váltást és bukni a teljes töltés időt. -
Kryon #349498 Kaptam már dupla lövést többször is, szerintem rögtön betölt. -
Kryon #349497 Jaja, 5 perce állt le, addig toltam :D -
Myke28 #349496
Már tegnap óta megy a tesztszeró ,én is nyomom ezerrel:D
-
#349495 Én ugy tudom az ugy mukodik hogyha töltés közbe nyomod be a lövedékváltást akkor nem lesz instant betöltve, csak nem kezd elölről tölteni ha ráprocol a skill hanem pörög tovább az előző reload órája. -
csagataj #349494 Köszönöm!
-
#349493 Nekem támadt egy olyan perverz ötletem, csak még nem elérhető a teszt szeró sajnos.
De tuti adok egy próbát neki.
Nézegettem a skilleket, azokat is amik ilyen nagyon random és nem olyan fontos kategóriások és az Előrzeten, ami esély ad, lövedék váltásnál arra, hogy rögtön betölt kicsit elszaladt a fantáziám.
Borsig-15cm-es ágyú,lövészen mesterlövész,töltőn előérzet skill.
Azért nem lenne ám semmi, az mikor beadná és ilyen potenciálisan 1500 sebzést tudnál leadni.
Na majd teszt szerón adok neki egy próbát:D -
sempike #349492 Nehogy azt mondjátok hogy csak panaszkodni járok ide:
MT-25 kevesebb mint 40 csata alatt beadta az első kiválóság jelét.
Most gyűlt ki az XP a maxos motorra, így már olyan gyors mint egy rakéta :)
Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.03.15. 21:41:58 -
#349491 Játékon belüli hang kommunikációt érdemes lehet használni akkor, régen ph-s klánba is úgy századoztunk.
-
András77 #349490 Vettem 3 nap prémet mert ugye vennem kéne egy csomó felszerelést és kéne nagyon a kredit. Nekem ami tankjaim vannak, a wz111 termeli talán a legjobban a kreditet, bár eléggé rapszódikus vele a játék, van amikor 3e sebzés és 100e bruttó kredit simán kijön belőle, de van amikor már 1-2 sebző lövésnek is örülök, mondjuk olyankor is hoz 20e körül tisztán prémmel. Na mindegy is, előszedtem az SP-t is, régen mentem vele. Mondjuk ahogy kell, sz.r pálya (north west) és sz.r csapat, úgyhogy pillanatok alatt szembe találtam magam egy rám rontó bélára, hull down-os jt8.8, mert jött mögöttük lassan egy proto. Mondom, aranyat neki, nincs mese. Kiszedtem a JT8.8-t először, a béla már odaért és rámlőtt, de szerencsére hülye volt meg közepes ágyús csak, úgyhogy sebezni nem bírt, utána az első görgőnél leláncoltam és kilőttem a francba. Lehet, hogy nem kellett volna arany, nem tudom a 170 pen bevitte volna-e, mert be volt forgatva, de tudtam lőni a görgőt srégen. A proto aztán kiszedett.
A csata végén nézem az összesítőt és 27e kredit pluszban voltam úgy, hogy lőszerre elment 35e és a javítás 8e volt. Prém nélkül is plusz 4e-be zártam volna a csatát 7 vagy 8 arany lövés után.
Nem olyan rossz tank ez az SP, komolyan mondom, csak bátrabban kell benne az aranyat használni. 3-5 arany lövés meg sem kottyan neki, simán kitermeli úgy, hogy mellette még marad is bőven kredit. Prémium számlán meg nem is kérdés. Az arany lőszere meg elég komoly, bevisz nagyon sok mindent. Ha nem lenni ilyen iszonyat lassú, de az sajnos. -
Malarki #349489 Ezt nagyon szervezni nem kell, régen is úgy ment hogy valaki beírta chatre és ha volt 6 ember akkor mentünk.
Igazából még anno a Wz-111-es grindelés ölte ki az SH-t, utána meg az IM. -
Toweliee #349488 Stronghold. -
Kubukli #349487 Ok előre is köszi.
Még a GayWagon Panther grindnél tartok a Humellel.
Továbbra is azt vallom, hogy aki arty-val játszik sokat just for fun (nem az IM miatti kényszerből), annak komoly defektusa lehet. -
yossarianHUN #349486 Csak a jelenetre vagyok kíváncsi, azt megoszthatnád. -
sempike #349485 Van, feltöltöm youtubra.
Ha szeretnéd ide kiteszem a screenshot-ot a végéről, csak neked ;-) -
#349484 Miről szól amúgy? -
yossarianHUN #349483 Replay? -
LeviWot #349482 145 ezer kifulozni a 9 est
ha volt 50 100 ad ha nem akkor tobb
Utoljára szerkesztette: LeviWot, 2015.03.15. 20:59:36 -
LeviWot #349481 hello ha jól láttom az sp frontpancélt jol lenerfelték,most nézztem teszten 76mm frontpáncél.hát ezzek tényleg gyokerek -
Toweliee #349480 Akkor szervezzük meg. -
sempike #349479 Azt is írtam hogy körbe gurultam rajta --> 21/17, 4 sebző találat
Értem én hogy trollkodszc de t6 meccsen nem nagyon hiszem hogy bármilyen, akár botnak, akár kreténnek elfogadható lenne ez számhármas.
Type 58-al, 10 goldal