World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100-as.
Nekem most lett 😄 Csak arra kell majd kitalállnom valamit mit kezdjek nyitott mapokon.
és az STA-2-höz mit szólsz? 😊
(aki még nem tudná: egy prém 8-as japó med ami kb. ua. néz ki mint az STA-1, 185mm pennel és 11k aranyért)
erre is nehez bmit mondani:

- the Firefly branch WILL have its own tier 10 (SS: FV4005 Stage 2 – because this game TOTALLY needs another FV215b 183, only without any armor but with better gun handling)
ez olyan wg-s megoldas - after!? - ehhe:
- developers will consider the fate of KV-5 radioman after the Sixth Sense is reworked
Maala
Melyik ágyúval?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nekem nagyon tetszik.
711.000 kreditet kapsz érte a MÉH-ben...
joe662
Nekem ma szerncsèm volt 9/7win volt.Mèg 1 nap megvan a tog.:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Master91
Utolsó napom lenne a TOG misszióból, reggel óta 2, azaz 2 wint sikerült összehoznom. Most hagyom a picsába ezt a szart.
Sikerül szökőévente egyszer megfulladnom (Windstormon az egyik városí hídra gyorsan és rosszul fordultam rá, egyik lánctalp lecsúszott és annyi is volt...), hát persze, hogy megnyerik (egy lövést se adtam le). Bezzeg amikor vért izzadva harcolok, megteszek minden tőlem telhetőt, akkor meg olyan retkes barmokat kapok, hogy úgy is kikapunk...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

joe662

<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Szerintem a Centurion 7/1 stockként is jól használható. Van pen, dmg kicsi, de ROF nagy. Hulldown elmegy.
Azonban kivétel erősíti a szabályt...
Nesuten

Itt is lehet WN8 javítani

ripléj

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ha a centurionon akkor veszem észre, hogy sima tűzoltót raktam véletlenül, amikor már fullos és van rajta 50.000XP, akkor kijelenthetjük, hogy nehezen ég ugye? <#banplz>
Sunsetjoy
Ha ennyire nem vagy vele tisztában, tiltsd le a meghívók fogadását, csak a barátaid küldését fogadja a játék.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az a vicc, hogy a 110 miatt nekem megvan az 59k xp-s ágyú, de nem fogom tudni rátenni😄 Pontosabban rá fogom tudni tenni, ha veszek torziós rugót, mert centire ki van számolva, hogy ne menjen rá a nagy torony, meg ez az ágyú stock felfüggesztéssel. Azért ritka nagy görények tudnak lenni.
Na igen, de a WZ szerintem minden mást überel. Én nem húztam a másik két ágat, így még brutálabb szopás, mert semmit se tudok rátenni, csak a rádiót... 22.000 XP a lánc, 33.000 egy motor, 46.000 a top motor. Ágyúból csak az alap lenne meg. Fejlesztett 100 milis 45.000 Xp, fejlesztett torony 23.500 XP, következő 100 milis, ami már nagyjából használható is lenne megint 59.000 Xp, a top ágyú meg ismét 59.000 XP.
Ez így összesen 287.500 XP. Ennyiből kifulloztam a T-54-et és kifejlesztettem a T-62-t. Ja és ennek nagy része valami lepkefing ágyúval.
Na ezért nem nagyon vitt rá a lélek hogy megvegyem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meghalok xD
Master91
valaki össze kente az ágyú csövet <#ravasz1>

Nagyon kellett már ez az oldal😄
Új misszió van ma....

Küldetés: Nyerj két csatát egymás után
Jutalom: A következő 5 csata garantált vereség

<#gonosz3>
Nem akarod ezt átfogalmazni? Mert jelenleg egy szót nem érteni belőle.
Sziasztok! Mit kell csinálni ha meghívókat küldenek a másik szerverről, és ha elfogadom az mivel jár (kell arany, és ha veszítünk elveszik minden)?
De azért az se volt rossz mikor a kilences Pattont húztam. Akkor még nem is lehetett rá venni torziós rugót, úgyhogy az első ~30 kört 160 penes ágyúval nyomtam le😄
Én csak a WZ kedvéért húztam ki a heavyket a 110-ig. A T9 medek a WG legnagyobb fejős tehenei, a free xp váltások 70%-át azok adják szerintem. Anélkül felérnek egy mélytorkozással.
Ja, ha fullos. De addig el is kell jutni. Nekem már ki van fejlesztve, de nem merem megvenni, mert egyszerűen annyira rohadt sok XP kell hogy egyáltalán használható legyen hogy az hihetetlen. Pláne úgy, hogy én nem húztam ki a heavy ágat, így gyak, abszolút nulláról kell indulni. És az T9-ben nagyon nem vicces.

popey8
Megígérhetem, h a WZ fullosan kárpótolni fog minden szopásért, a gun depression hiányának ellenére. A játékban a WZ-vel van a legjobb statom és ezt a tankot is élveztem a legjobban a sok-sok grind során. Nagyon élvezetes köröket mentem vele anno. Azt hinné az ember, h a gun dep hiánya teljesen hazavágja a játékélményt, de nem. Igaz bűvészkedni kell vele, h megtaláld a mapokon a jó lövési pozíciókat, de azután szinte egy álom😊 A 121 pedig ha lehet még jobb. Sajnálom, h CW-n nem használjuk, pedig lehetne vele sztem aratni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A T-34-1 baromi jó a saját szintjén, mivel gyakran kerül T7-be, ez viszont gyakorlatilag ugyanaz, egy szinttel feljebb, szinte folyamatosan T10 ellen. Depression ugye alap hogy nincs, de ez a hányadék ágyú, a fos MM, meg a tény, hogy az egész tank ammo rackkal van kitömve... Na ez már kicsit sok nekem. Na nem baj, most már kihúzom belőle a WZ-t, (70k xp még), de fogom közben csikorgatni a fogam, az tuti.
Ne ijeszgessetek már, épp készülök megvenni.
xotyi
Gratula, főleg hogy ma sikerült, 5 csatából 1 win, Tiger I, Tiger II , IS, állt elég szépen megy velük a játék, ma bukó az összes.. elég is volt, talán estefelé még megpróbálom, de így cseppet sem szórakoztató..

Trance&Friends nothing more..

en a tier10 konstans moka miatt nem veszem vissza se a t44et, se a pershinget...
mondjuk ilyen csataban elhiszem h jol hasznalhato,de ez elenyeszo amikor 4 tier7van oldalankent, es azok a top tankok.
voivod32
Akkor ne adjam el a T-34-1-et? Ki van fejlesztve a 2-es.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Pontosan. Hatalmas élvezet minden lövéshez hosszú másodperceken keresztül mozdulatlanul álldogálni a semmi közepén, ha nem akarsz méterekkel mellélőni. Az ellenségnek főleg élvezet, mert elégedett mosollyal lőhet cafatokra, amíg te izzadó homlokkal várod, hogy beszűküljön az a szar. Mindezt persze T10-ben, mert azon kívül más tiert csak mutatóba lát néha. Kellemes tankként emlékeztem rá, de per pillanat a P2-vel is szívesebben játszom.
JeffDunham
Egy kis ajándék a Chi-Ri gyűlölőknek. 😊

REPLAY

Képek az eredményről:

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

voivod32
Mi a baj vele? Pontatlan? Lassan szűkül?

Húú de okádék ez a T-34-2 ágyú... Fúú de szar. Soha többet ilyennel ne találkozzak meden.
Így van.

Németeknél így megy.

Master:

Nekem is ez az egy volt eddig.
voivod32
Ez kettő? 3 sáv = egy marker? Nem tudom, mert nekem csak franciával van.

Master91
Én írtam, 3mast sose, kettest is csak az enyémen láttam
Nem tudom hogy mi van, talán a 3x akció vonzotta be újra ezeket az ősállatokat vagy a tog akciót akarják meg megszerezni, de elképesztő paradicsomleves van ma.

Baromállat mellettem van, támad az ellenfél, de nem segít, csak les előre és tekergeti kicsit a tornyát. Akkor veszi észre az ellenséget, amikor már a másodikat lövi belé. Mondom ennyire hülye nincs, aztán néztem a nevét, valami jacek2004, 10 éves hülye gyerek. Meg a magyar értelmisége "ma jácszom evell a tankall". Nem véletlen elírás, mert végig ilyen a helyesírása, szerintem ez is simán általánosba jár még.

Egyszerűen nem bírtam a tog akciót megcsinálni ma, ráadásul az átlag sebzésem is visszaesett meg a WR is. Mondjuk én is hülye voltam, hogy tier5 tankkal próbálkoztam. Két forgatókönyv van, vagy minket erőszakolnak meg csoportosan vagy mi az ellenfelet, kész. Normális csata nincs, pontosabban szólva mondjuk 10-ből 1. Sebezni nem lehet, mert nagyon eloszlik, az ellenfél pillanatok alatt meghal, gyakran van az, hogy csak egyet tudok belelőni, a másodikat mire betöltöm már nincs ellenfél. Fordítva meg ugyanez, körbevesz egy csapat ellenfél én lövök egyet, azok meg kiszednek.
Ez kettő...
voivod32
Valaki, valamelyik nao írta, hogy a sajátján kívül, még nem látott 3 markeres csövet, kettest is ritkán. Akkor, ehhez mit szólsz?

Master91
és ezt komolyan is gondolta, vagy SerB mondta hogy mondja ezt ???
- Evilly confirms that Russian players are better than Europeans or Americans

Sunsetjoy
Ezen felsírtam 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...