418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sempike #349478 Más: Pár hete néztem Anfield streamjét. Egész szép kis spot/view rendszer hibát talált a srác, lehet ti is láttátok:
Csinálta a küldik light tankos részét és városban hátba kapta az ellent a tankjával.
Csórikám lőtt újra meg újra az utca végén álló tank seggére de az nem sebződött, gyereknek már lilult a feje. Egyszer csak búm, kirajzol a játék neki egy enemy Centurion I-et.... közzé és a lőtt tank közzé :) (Anfield kb 4-5 tanknyi távolságra volt a célponttól szóval igencsak meglepődött)
Persze a Cent már szemben állt vele és rövid úton ki is kapta. -
yossarianHUN #349477 "A kv-1s -en nem találtam olyan pontot, amit át tudtam volna pedig mindent megpróbáltam."
Nem akarok gonosz lenni, de ez szerintem nem a játék hibája. -
#349476 Pedig nem lenne rossz, ha beindulna újra:)
-
sempike #349475 Type 58: 21 lövés 17 találat és összesen 4 sebzett.
A kv-1s -en nem találtam olyan pontot, amit át tudtam volna pedig mindent megpróbáltam. (megállt egy helyben, körbegurultam)
Ez a szarság veszi el az egésztől az ember kedvét. Nem érdekelne az elbaszott MM, az ismétlődő pályák, az artyk, az OP tankok, a rengeteg be nem váltott ígéret csak ez a faszság ne volna. -
#349474 mert csak azt használtam mi? Leírtam miért használom de amúgy sem én vagyok az egyetlen. Te gondolom soha nem használod. Ha részedről ennyi egy replay elemzése akkor nincs miről beszélni talán mégse vagy olyan profi mint gondolod.
Nem tudom mikor voltam büszke az autó aimre te kötöttél bele leírtam leginkább miért használom.
Csak egy kötekedő vagy keress mást. Innentől én is leszarom mit gondolsz. -
yossarianHUN #349473 1: 197k
A másodikat most így nem tudom, mindjárt megmondj valaki. -
lexlutor #349472 ezt a celzos dumat vicces attol olvasni, aki azon akadt ki h a pattonnak (is) leviszik a penjet 257re :)
-
csagataj #349471 Kérek szépen infót a teszt szerverről!
1. Mennyi xp-t kell beletenni a 13 90-be az új kilenceshez.
2. Mennyi xp a kilencesből a tizes, ha free-ből szeretném kihúzni, azaz csak az a modulág kell, amiből a tizes kinő? -
Toweliee #349470 Igen, az IM betett a strongnak.
Kubukli persze, az lesz, ahhoz szinte mindig találni partnert. -
WR104 #349469 Ha nem az igazsag faj akkor mi? Egy ilyen seggfejnek a velemenye mint az enyem? Ugyan ugy le kellene szarnod ha tudod, hogy nincs igazam mint ahogy en leszarom amit te irsz nekem a jatekbeli tudasomrol. De csak magyarazkodsz meg mindig.
A magadfajtat ugy ertettem akik buszkek arra, hogy az auto aim megoldja helyettuk a celzas "nehezsegeit". -
Gyuszopapa #349468 Mert?Vagyunk egy jó páran.Igaz most szinte mindenkit az IM mozgat de néha jól esne egy kis szabad nem feladatorientált küzdelem. -
Kubukli #349467 Remek.
Az egyetlen értelmes, nem szakasz lehetőség volt.
(A szakasz támogatást persze köszönöm, az kiváló volt és remélem lesz is a jövőben.)
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:50:02 -
Toweliee #349466 Én úgy látom felejtős, nem hiszem, hogy lesz több. -
#349465 amúgy meg egy replayből véleményt alkotni valakiről az se semmi...
azért mert te belemagyarázol valamit hogy igazad van az nem biztos, hogy úgy is van. -
Kubukli #349464 Tekintve, hogy csatban vagyok itt kérdezem a HOAX prominens tagokat, hogy a stronghold örökre felejtős?
Kéne már statot javítani... -
Kubukli #349463 A szabadalmaztatott, kibebaszott MM-ről annyit, hogy - nem szívesen de - ma 10 arty meccset mentem: 7 Himmelsdorf, 3 Stalingrad lol.
Sajnos egyik sem tudta meghaladni a 40% win rate értéket.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:40:49 -
#349462 magamfajta? te segg.
Akkor nézzük:
Igen goldot töltöttem, mert azt hittem az is7-el találkozok szembe. Aki ilyenkor amúgy sem tölt goldot főleg egy 40mp-ig töltő tankba annak úgy kell. Addig nem is használtam azt.
Auto aim-al nem tudom mi a gond, jól használtam. Sokszor leesik az fps-em azért is szoktam rá de akkor sem ész nélkül használtam. Az igazán jók is használják.
Ja volt szerencse de az is kell. Te biztos olyan profi is tökéletes vagy, hogy nincs rá szükséged. Egyszerűen csak kötekedni akarsz szerintem vagy ennyivel többnek képzeled magadat másnál. Tök mind1 nem is érdekel. -
WR104 #349461 Gondolod, hogy pont a te velemenyedre adok valamit? A replayedre mar leirtam mit gondolok a magadfajta jatekosokrol. Te is erzed, hogy igazam van(jobb esetben), ezert akarsz ilyen modon elegtetelt venni. -
#349460 Te profi te.... -
Kubukli #349459 TOG-II?
IS-6?
Le kéne törni a kezüket...
Most néztem végig ahogy a top IS-6 retardáltat kicsinált egy tomato E-25 full HPről.
Nem flank volt... szemtől szembe: mellélövés, lepattanás, HE-re váltás majd újabb mellélövés 50 m-ről.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.15. 19:16:22 -
WR104 #349458 "Gold spam, auto aim, kurva nagy szerencse az obj. 268-cal es az elejen a T-62-vel benazasrol mar ne is beszeljunk.
Ezeken kivul tenyleg jol toltad"
Ha erre gondolsz akkor tenyleg igazad van. "Alpari" modon leirtam az igazat ami nem tetszett a sracnak. Az o valaszaban levo segget mutogato smile-ra ment egy hasonlo valasz. Ha azzal volt bajod miert egy teljesen masrol szolo kommentembe kotottel bele, hogy nem megy nekem az esszel valo trollkodas? De nem is erdekes. Szerencsere neked megy az esz nelkuli.
A Patton-os buff-nerf vitarol meg annyit, hogy azzal nem lesz jobb egy med tank ha a tobbi medet meg jobban lebutitjak. Azzal csak a medek kozott lesz jobb, de mivel nem csak medek vannak igy minden egyes parameter csokkentes a jatekelmenybol vesz el.
Ez, hogy "Én mindig ki tudtam osztani a 2k sebzést, még ha 0-15re is kaptunk ki" meg "Egyszerűen lusta geci vagy normálisan becélozni, vagy alapból kétséges helyen próbálod átlőni a tankot."
Szinte minden tankommal tobb a sebzesem mint neked, ugyhogy ez a kioktato dumat nem jo embernek probalod eladni. -
Kubukli #349457 Tipikus.
Elővettem az Indien-Panzert, nem kellett volna. Himmelsdorf-on a saját Borsigunk lőtt 2x seggbe. -
#349456 Épp az lenne szerintem a lényeg, hogy ne legyen már a wot egy átlagos shooter szintjére butítva.
Márpedig az ilyen magas átütési értékek+a világűrben tanyázó arany átütések pontosak ezt teszik.
Mert ebben az esetben egy BF szerintem jobb választás,abba is lehet tankal menni,ott is minden lövés sebez például. -
haflac #349455 Hát mi az életben nem értjük meg egymást.:)Csak egyszer találkozzak veled a wot-ban,telepumpállak arannyal. :) -
#349454 250 bőven jó lenne ha fixen adná, csak én pl -25%al számolok az rng miatt, az meg 188 ami kevés -
#349453 Én 246-os átütéshez vagyok szokva egy t10 körüli csatában, mai napig egyedül az E3 az ami irreálisan op páncéllal van megáldva és még alul sem nagyon lehet ennyivel belőni, de minden mást simán viszel wekspoton.
Te meg a 250 átütést is kevesled egy 10-es nehéz tankra...
-
András77 #349452 A hétvége szépségei. Kétszer egymás után beadta Kareliát védekezni, mindkétszer leírhatatlan ostobaságok vezettek a vereséghez. Erősen gondolkodom, hogy hétvégére csak a normál módot hagyom bekapcsolva. Legutóbbi csatám, támadunk Siegfried-en. Jön szembe velem egy at2, mint a megvadult bika, mondom sebaj, körbefutom.Nem is figyeltem közben, de sorozatban kaptam a lövéseket, lánc le, megjavítom, de akkor már az arcomban az at2 és kilő egy csapattársam. Utána nézem a sebzés listát, a csapattáram 3x talált el, az ellenség at2 1x. A csapattáram 0 sebzést vitt be az at2-nek. Nagyon jó. -
#349451 Én már tudom az ellenszert: Vettem egy T2 artyt, raktam rá combos legénységet és szintem mindig tankászolok. Elég ha 3-4 találatom van... Azt bánom, hogy a T30-at visszavettem akcióban. Legénységre is elment 1200 gold... na azt nem kellett volna.
.
Lényeg: irány a kistier. Nincsenek nerf vagy átütési problémák.
És persze Maus is gyakran lesz használva, bár szerintem a goldosok épp úgy kinyírnak mint eddig,
Az is milyen ciki, hogy 10 csatából legalább 3*4x azon veszem észre magam, hogy egyedül vagyok kb. félpályánál és egy med kerülget.
Hova lettek a többiek?
Ha csak egy segítene élve megúsznám. Persze én vagyok a béna.... nem figyelem hogy hogy az első bokornál vagy sarkon meg kéne állni a többivel. -
haflac #349450 Nekem nagyon régóta van már meg a T62A.Soha nem károgott senki sem,hogy túl magas a pen.Most mégis elvesznek belőle.Miért?Erre a kérdésre jó lenne egy értelmes válasz.Nem olyan,hogy ha ez elég....Ez nem válasz.Kicsit olyan,mintha hirtelen lekevernének egy kurvanagy pofont,és az lenne a válasz:te figyu nem haltál bele,mi nem tetszik.:) Van Bat-Chat-em is,na ez a tank átlagos kezekben semmilyen veszélyt nem jelent.Ez ugyan kinek árthatott,hogy rászolgált ő is a gyengítésre. -
#349449 Én meg az olyanoktól akik szerint egy 270-es átütés tökéletesen balanszolt egy 10-es medbe vagy a 303 átütés egy 10-es td-be és ha ezekből levesznek egy 10/20-as értéket már annyira nem lesz elég, hogy mindenbe szükségszerű lesz non-stop prémiumlőszert lőni, mert egyébként nem lehet egy 259 vagy 276-os átütés mellett semmit sem átütni... -
FosTalicskaa #349448 Tragédia. Amit 260-an pennel át tudtál lőni, azt 250-el is át fogod tudni lőni. Ugyanez a TD-k penetration nerfére is igaz. 290 vs 270, a gyakorlatban nem sokat fognak belőle érezni a népek. Minden tankon ugyanazok maradnak a weakspotok. Ha ismered őket akkor low pennel is megcsinálhatod őket, ha nem akkor még mindig ott a gold ammo. Amugy tényleg rosszul mehet a WG-s retardáltaknak, ha ennyire finoman a gold irányába próbálják pofozni a népet. Kíváncsi vagyok, milyen további lehúzások lesznek még itt ha a hajós játékuk is a fűbe harap... :) -
haflac #349447 jaj ez az,ez is elég az is elég duma,ettől őszülök,tökéletesen jól vannak balanszolva a medek,semmi nem indokolja,hogy nerfre szoruljanak,akkor mégis miért gyengítik őket???nem nagyon fog jampizni egy 250 penes ágyú tier 10-ben,inkább a heavy tankok kapnának még + pent,mondjuk az is7 ne 250-el rohangáljon már -
rudii #349446 Ez a szíj elég rágós, de ti kértétek és el is értétek. A mai harcba rohamsisakkal indulunk! Tartsatok velünk az ütközetbe! ;) (a gázálarc fél perc alatt bepárásodik semmit se látok benne:( )
LIVE STREAM
Utoljára szerkesztette: rudii, 2015.03.15. 15:14:55 -
#349445 Csak olyanokat vesz rá max, akiket eddig is rávett, ugyanis azok akiknek 259mm átütés nem elég egy 10-es medbe azonkak a 270 sem elég, td-knél ugyan ez.
Én is minden tankba tartok prém lőszert vagy 8-10-et kb, de nagyon ritkán lövök el annyit, hogy nagy mínuszaim legyenek, meg aztán ha össze is jön egy 26-30k-s mínusz emiatt egy t8-t9-es tankba egy-két prém géppel 1-2 csata alatt visszahozom az árát. -
técs #349444 Kieg: vagy a játék abbahagyására -
haflac #349443 "Storm tagadja, hogy az átütőerő nerfre azért van szükség, hogy a WG több pénzt szedjen be a prémiumlőszerekből. (Gyengébb alap lőszer, változatlan prémium lőszer - kivéve pár nagy erejűt, ami fentebb írva volt, hogy csökkentve lesz - az eredmény egyértelmű. Még több arany lőszer használat, ebből következően még több kredit felhasználás ami sokakat rávesz a prémium fiók használatára és / vagy a prémium tankok megvásárlására. Tiszta sor. - a ford.)"
forrás:facebook
tökéletesen rendben van most a medek átütőereje -
técs #349442 Ööö, egyik csatám 6 kill 4k sebzés fölött , de ace biztos nem lett, lehet még 1. osztály se. Remélem csináltam erről screenshotot, csak a másik gépen van, majd csekkolnom kell, bár screenshotokat csak akkor csinálok, ha kritikán aluli a banda. -
#349441 Folyohoz kozeli bazisrol kezdve passziv az E1-nel. Gyorsabban kell odaerned mint az ellen scoutja, esetemben szepen meglattuk egymast (en elobb ot es mar is kapta az aldast) tettem egy eles balt majd visszakusztam egyel hatrebbi bokorba. Felszpotoltam megint a lightot azt kiszedtek egy kozelebbi TD-t is, azt is. Utana elore a kovetkezo bokorhoz, fasza volt mert mar "vakok" voltak igy a kozepen korozgeto medeket is felvillantottam. Utana aktiv modban levadasztattam a K 1-3 kempereit. -
técs #349440 Tegnap 23 csatából a T3o-al 16-ban max 1-2 lövést bírtam leadni, 5ben pedig egyet se. 23ból 2x voltam top tier és minden csatában 3 arty volt. 2 csata volt csak oldalanként 1-1 artyval, ott tudtam 4k ill 7k fölött sebezni.A legszarabb az egészben, hogy nem csak a faszláma artyk miatt lehetetlen érvényesülni, hanem rengeteg lövést a saját idióta csapattársaim blokkoltak, be is kékültem , mert 3x ugrottak elém a lövés pillanatában 3 különböző csatában. Az az érzésem, amíg oldalanként 3-3 arty van minden tier9-1o csatában, addig ezeket a tiereket hanyagolni fogom.
-
técs #349439 Volt 2 kill is,de ez még mindig kevés.