418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lorder
    Hát kb a felét (~300dmg-t). Viszont poén, hogy volt egy olyan köröm is, ahol 6 killem volt és 4700 dmg, abban a körben tizesekbe alig sikerült lőnöm és ott 1. osztály lett. Lehet hogy az a baj, hogy 7000 dmg mellé, ha nem saját spot volt mondjuk olyan 4-5 ezer és nincs 5-6 kill?
  • DasIsFuck
    VK-t teljesen ok, bár a maussal talán jobb esélyed van a t55a,objekt ht-15-re.

De a Mauschen is leghamarabb a 9.8-ba jöhet be maximum és azon meg lesz egy 15cm-es ágyú is, szóval azzal sem lesz nehéz megcsinálni.
  • FosTalicskaa
    A spotterek nagyon sok xp-t elvisznek tőled. Ha olyan célpontot sebzel, akit nem te láttál meg és folyamatosan más mutat meg neked akkor alig kapsz belőle xp-t. Úgy tudom a kill ebből a szempontból teljesen lényegtelen. Könnyen lehet, ha magadnak spottolsz és úgy végzed ki az enemy-t akkor már 3-4k sebzésre és megadja az ászhoz szükséges xp mennyiséget. Az más kérdés, hogy t30-al ez mennyire lehetséges... vagy menjél rá a 9-10k feletti sebzésre, azokra biztos megadja már.
  • Sunsetjoy
    Kill is kell hozzá.

3958 dmg, 5 kill ace tanker
    2000 dmg, 8 kill ace tanker
    8700 dmg, 4 kill ace tanker
    7200 dmg, 6 kill ace tanker
    .....
  • Simulacrum
    Az automata tűzoltó 10%-ot ad a tűzvédelemre, én ezért írtam, hogy jobb a kis tier, mert ott nem használják. Az persze mindegy, hogy mennyit sebződik, de ez védelem azért számít valamit.
  • técs
    Tegnap T3o-al 74oo sebzésre 2. osztályt kaptam, nyertes csatára. Akkor mi kellhet az 1. osztályhoz, meg az ászhoz?
  • yossarianHUN
    A R1S3 magyar klán?
  • bekescsaba
    Köszönöm.....
  • davidbog
    A kigyújtás esélye mondhatjuk, hogy függ a kalibertől. Például tier 6 környékén 150 HP-ja van az üzemanyagtartálynak és a legtöbb 75-88 mm-es löveg 105-120 HP-t sebez modulba, tehát mindenképp két lövés kell bele legalább. Viszont egy 107 mm-esnek vagy 122 mm-es 150-165 HP-t sebez modulba, azok egy lövéssel is megsemmisíthetik ez által ki is gyújthatják. Úgy vannak megcsinálva, hogy a legnagyobb kaliberek éppen megtudják semmisíteni az üzemanyagtartályt egy lövéssel, a többinek pedig minimum két lövés.

Amúgy meg teljesen mindegy milyen tierben próbálkozol. Tier 10 is jó, hiába van automata tűzoltója. Mert az a lényeg, hogy lángra kapjon, nem az hogy emiatt mennyit sérül. Sőt az automata tűzoltó ebben a küldetésben neked segít, mert kevesebb HP-t veszít. Több HP-ba többet kell lőni, nagyobb az esély hogy másodszor is kigyullad. Mert ha egyszer már kigyulladt, akkor biztosan megsérült az üzemanyag tartály, és a sérült üzemanyag tartály növeli a kigyulladás esélyét.
    Alapvetően a randomtól függ ez a küldetés (is), de érdemes nézegetni, hogy minek pontosan hol van az üzemanyagtartálya. Volt hogy E-100-ba három lövést adtam le: első csak sebzett, második ugyanoda ment mint az első ki is gyulladt, eloltotta, a harmadik is ugyanoda ment másodszor is kigyulladt. Meg is lett volna a küldetés, csak épp nem tartok még ott.
    Szerintem inkább a kisebb sebzésű, de gyors újratöltésű lövegekkel érdemes próbálkozni.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.15. 12:52:42
  • Sunsetjoy
    Ha az üzemanyagtartály fullra levan sebezve (vörösre) mindig kigyullad. Ha a motort eltalálod fullra, akkor van 12-20% esély (lásd a motornál), hogy lángra kapjon. A mentődobásuk (vagyis hogy még csak be se sárgulnak) ugyanolyan szintű, tehát sebzést bevinni ugyanakkora eséllyel tudsz abban az esetben, ha tiszta rálátásod van a modulokra. Ellenben motornál megvan az esély, hogy csak lerohadjon, de ne gyulladjon fel...

Valahol 5-6 környékén érdemes, a KV-szériát lőni, elég nagy helyen hajlamosak ilyesmire, inkább átütés és tűzgyorsaság, mint sebzés. Át kell ütni odáig a páncélt, és ha nincs tűzgyorsaságod, akkor csak mondjuk sárgáig juttatod el a modult, mert a többi lövést pattintja, mellémegy, stb. A fentiek miatt a kigyújtás esélye nem a használt lövegtől függ közvetlenül, ha már átjutott, akkor hótmindegy, miből lőtték ki:)
  • Simulacrum
    Az biztos, hogy mind a Stug, mind a T28 esetében hamarabb megvolt az LT-15, mint a gyújts ki két tankot egy csatában. Ez már egy hete húzódik nekem. Egy-egy tank még kigyullad néha, de kettőt még nem sikerült kigyújtani, pontosabban az egyik csatában kétszer sikerült ugyanazt, de akkor persze nem ez volt bekapcsolva. Én azt vettem észre minél kisebb szinten érdemesebb próbálkozni, egyrészt kevesebb az automata oltó, másrészt kisebb szinten még bevétel is jön, mármint nekem aki nem prémfiókkal játszik. Prémfiókkal ez nem szempont, tudom.
    Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.03.15. 12:40:12
  • dante3
    Most kéne abbahagyni, nálam ez olyan fehér hollós.... :D

• yossarianHUN
    Szerintem kicsit túlkomplikálod:) Lődd a tankok seggét, és imádkozz, ilyenkor már úgyis a randomisten kezében vagy, akármilyen taktikus előzetes tervezés ellenére.
  • campernoob
    Köszönöm a választ. Ez azért így megnyugtatóbb, hogy azért elkerülhető a baj.
  • bekescsaba
    Aktív vagy passzivval csináltad meg?

Más......Lenne pár kérdésem:

1., Azt tudjuk, hogy mennyi esélye van lángra lobbantani egy motort. Azt lehet tudni, hogy mennyi az esélye ugyanezt megtenni az üzemanyag tartállyal? Melyik gyullad be nagyobb eséllyel?
    2., A kigyújtás esélye függ a kaliber nagyságától? A 107 mm-es (A44) ugyanakkora eséllyel gyújt, mint a Cromwel tücsökpöcse?
    3., Melyikkel nagyobb az esély a gyújtásra? Egy nagy kaliberrel, vagy egy sokat lövő, kicsit sebzővel?
    4., Melyik tierben érdemes próbálkozni a dupla gyújtással? Gondolom 6-ban még nincsenek fenemód képzett legények, meg 20 000 porraloltók.....
    5., Valami tipp, vagy trükk a lődd seggbe tanácson kívül?

Malinovka megváltozott. MIndenki fel megy a hegyre, alig maradnak a bázison. S ez mind a két csapatra igaz. Ha netán az ellen becampel, a mieink a hegyről nem tudják lőni őket. Fiery Silent/Provhorovka szintén. Kevesen vannak az erdőben.

6.,Mi a javalott taktika ez utóbbin? A szokásos aktív spot, vagy a közkedvelt bokor az erdőben?
    7., Lehet tudni, hogy miket változtatnak a küldetéseken az új peccsel?

• Solten
    Az LT-15-ot vegre kiszenvedtem 13-75-el, Fiery Salient palya (Prokhorovka vagymiaszosz csata-temaval). A siker titka hogy nem volt husz scout, ellennel egy bena ELC megy egy lomha Aufkuplung Panther (elobb vettem eszre mint o engem). Ugy ereztem szpotoltam vagy 2000-et erre 6k lett. hogy Meg a masodlagost is beadta a random, a vegen az arva Kiralytigrisuknek a seggere celoztam oldalrol erre lelancolta, tobbiek kiszedtek.
  • Zegi Norbi HUN
    Én a Maus mellett vagyok. Hiába szidtam sokszor, hogy áthugyoznak golddal, azért majdnem az összes pattogtatós küldim ezzel lett meg:) Szóval csak az egér :D
  • lexlutor
    en a helyedben a vk-val hosszabb tavon szamolnek, mert valoban bedobtak a cseret, de mar vagy 2-3 hete, de semmi uj a temaban azota sem, nehogy hatarido vagy barmi. meg supertesten sem volt a cseregep.

en a vk-t valasztanam, az most a legjobb pattintasban.
    ha lecserelik, akkor meg a mauschen-re, akkor meg tier7esek kapirgalhatjak majd.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.15. 10:35:39
  • lexlutor
    es az esetek jelentos reszeben, aki fizet sem kap semmit!
  • Sunsetjoy
    "...a támadás egy feltört és manipulált, WordPress-alapú weboldalon indul. Ez egy korábbi esetből már ismert, Angler nevű eszközzel és egy láthatatlanra konfigurált oldalbekezdésben elrejtett Flash videóval egy másik oldalra irányítja át a böngészőt. A vizsgálatok szerint a Flash videó csak az Internet Explorer és Opera böngészőket téríti el, a többivel nem foglalkozik. Ezt követően az Angler támadóplatform a kapcsolódó meghajtóprogramok nyomán bizonyos virtuális gépek után kutat, majd ha megfelelőnek ítéli a terepet, egy viszonylag friss, de az Adobe által január végén már javított sérülékenységet (CVE-2015-0311), valamint egy régóta ismert, de még mindig működő Internet Explorer hibát (CVE-2013-2551) kihasználva telepíti a TeslaCryptet."

Nem azzal történik a fertőzés, hogy wotozol mondjuk....
    Ha nem használsz IE-t meg Operát, nem mászol olyan oldalakra (főleg blog jellegű Wordpress-sablonos), amik kétséges biztonságúak (tehát ha kisebb forgalmú, ott a hiba felismerése is később jön), frissen tartod az oprendszert és a biztonsági programokat, kevesebb az esélyük.

Plusz ha bezárolja a wot fájljait, nabumm, letörli az ember, újratelepíti a wint, nem veszthet semmit. Arra mennek, akiknél van esélyük; nem jelszavakat törnek fel, a nevéből adódóan letitkosítanak fájlokat, arra gondolva hogy a gamernoobok fizetni fognak.

A ransomware legjobb kivédése a kettős adattartás, hogy ami igazán fontos, kimented külső adathordozóra, ami szuperfontos, azt meg egyszerírható lemezre, azt zárja le, ha tudja :) A nagy számok törvénye szerint működnek a programok, biztos előfordul majd, aki fizet...
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.03.15. 10:14:21
  • campernoob
    Tud valaki valami bővebbet erről az új Teslacrypt nevű kártevőről? Ahogy látom a WOT is érintett lehet. Mekkora a fenygetés, és mennyire kell aggódni miatta? Mit tegyen, vagy ne tegyen az egyszerű felhasználó, ha el akarja kerülni a bajt?
    http://labs.bromium.com/2015/03/12/achievement-locked-new-crypto-ransomware-pwns-video-gamers/
  • Sunsetjoy
    Egyik sincs, de a cseréig is jobb lehet a béla, hiszen találkozhat 7esekkel is, 9-es révén. :)
  • lammaer
    Höhö, majd ha már lesz 20K csatád akkor nagyon sokat kell vesztened hogy 2 nap alatt 1%ot romoljon az a WR...

Amúgy most igy drágábban kapod a kenyeret vagy mi? :)
  • lammaer
    Skacok, most a top of the tree alkalmából melyik tankot érdemesebb megvenni a pattogtatós HT küldetésekhez: Maus vagy VK45B?
    (Esetleg mivel IS4et adok el, legyen inkább az IS7?)

Hosszútávra érdekel, most egy kicsit szünetel a WOT (a VKt lecserélik hamarost, nem?)
  • Pityu0
  • MrGringo
    Hát igen! wégé-éknél halál komolyan gondolták hogy ez egy csapat alapú multiplayer játék. Randomban esélytelen az esetek 90%-ban széllel szemben hugyozni! két nap alatt 1%-ot romlott az össz winrate-em!! Hiába van a nap végén randomban 5000-es wn8-am semmire nem megyek vele mert egyszerűen folyamatos szopóág az egész random! Hiába vagyok aktív,bedobok mindent amit tudok de semmi! Nevetséges! Bedarálnak minket állandóan! A sok buzi arty meg mindenki engem lő állandóan. A csapattársak nem segítenek, azt se tudják mit kell csinálni! Végig moziznak egy bozót mögül és várják hogy arra menjen valaki az ágyújuk elé! Arról nem is beszélve hogy mostanában kifogom hogy a top tankjaink általában ilyen 250effis agyhalottak akik a mező közepéről pukkongatnak meg 20méterről mellé lőnek! Csak 3-as szakaszban érdemes komolyan venni a játékot, ott le lehet hozni a csaták nagy részét hiába debilek a csapattársak! Ez van sajna!
  • Maala
    Közelharcban osztottad ki ezt a dmget?
  • Maala
    Minket mindig átversz. Azt mondod, hogy lelépsz, aztán visszajössz. Amúgy pár nap alatt leváltják az e-mailedet, ha beszélsz a Supporttal. Angolul.

Szerk: Omg, neked adtak jogsit? :-s Ezentúl félve megyek vidékre.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 22:48:21
  • Gyuszopapa
    Nálam a csaták 90%-ban ilyen nyomorékok ülnek a top tankokban a felső 3-4 helyen.Általában 0 sebzéssel hullanak el.Aztán csodálkozik a csapat hogy átgázolnak rajtunk.Már xvm nélkül is látnám hogy ki milyen játékos,abból hogy mivel merre megy.Sokszor már fogom a fejem hogy ez megint mekkora bukta lesz.
    Az ilyen agyhalott miért nem keres magának valami singleplayeres játékot ahol más szórakozását nem bassza el.
  • Mnemomic
    nekem annyiban más hogy a wr-en kívül minden más stat javul...rendszeresen kb 2000wn8 minden nap, de győzni na azt nem lehet...
  • OnkleTonto

:D
  • OnkleTonto
    még a pontosságot kéne jobban nerfelni, mert nem elég hogy 50 méterről ötből négyszer mellémegy a skuló
  • Kubukli
    92 EFF retardált JacekPavel TigerII-vel 11 lövést ad le... 9x talál (ez már-már hihetetlenül jó arány) és nem sebez semmit T8 csatában!
    Hármas buziplatoon CZ arty gaypack.... három arty ZERO(!) lövés úgy hogy egyik sem volt AFK, a csövet emelgették és fordultak a hegyek, házak túloldalán lévő ellenre.
    Most már a 30 játékos nagyobbik fele garantáltan lengyel vagy cseh...
  • Mnemomic
    nekem már kb lassan 1 hónapja nincs..annak is örülök ha 50%-ra jön ki a wr egy napra. na ez ma 38%. és főleg azokkal a tankokkal szívok amit húzni akarok. Lorraine ma 2/10 oda...marhára elegem van már még a simának kinéző meccseket is sorban bukom. sokszor burleszkbe való lenne ahogy bukjuk a meccseket.
  • Kubukli
    Ma este sincs értelme játszani...
    Minden csatában 5-7 polák szar + 3-4 Cseh retardált.
    A többiek kilépnek...
    Lakeville pályán én még polák platoon-t nem láttam a városba menni semmivel.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.14. 21:46:40
  • Lorder
    OBJ 140-re mi adja meg a tankászt? Csináltam 7000+ sebzést 4 killt (ebből 3db 10es és 1db 8as volt). Bár alap xp csak 1040 sikerült, de akkor sem értem, hogy mi többet tehettem volna.
  • lexlutor
    -Q: "You suck. When Armored Warfare comes, it will kick your ass." A: "Stop talking shit already.";

vegulis az hulyen nezett volna ki, ha azt mondja h az im missziok valtozas majd 9.8ba jon, vagy h az im-hez szukseges platoon kereso majd a 9.8 utan, vagy h havokrol csak annyit tud mondani, hogy majd talan egyszer ("Havok will come in very distant future") vagy h tanking for xp is majd 9.8ba, vagy h a e100 hd modelt ket patch alatt nem sikerult osszehozni - es ez csak a mai napi igergetesek... :)
  • Malarki
    "-It's not clear yet whether the penetration changes in first 9.7 test will appear in final 9.7 version, developers will think about it (it's possible it will, it's possible it will not);"

Nem olyan biztos hogy jön az.
    Az új model bugokat én is várom, 9.7-ben az M46 és M48 modelljét sikerült elb*szni, remélem most valami olyan jön ami nekem is megvan.
  • Pales27
    jön még a pen nerf, amin sokat dolgoztak, meg pár bug, amit a 9.8-ban fognak javítani
  • yossarianHUN
    -Storm doesn't agree that patch 9.7 has little content - especially the changes to team battles are massive;

Ja, és két sorral feljebb:
    -Q: "Why are the ASAP/KTTS videos so short these days? They used to be 10-15 mins long." A: "Because there few new things in patches. For now." Szintén Storm által megválaszolva