A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348385 Most akaratomon kívül nagy g.ci voltam. Ki kell lőnöm 3 nehéz tankot, kettőt már kilőttem és utána kettőről is pattogtam össze-vissza, nem sikerült. Rámentünk az utolsó ellenfélre, de egy E4 belemozgott a lövésembe, kiszedtem véletlenül és utána kiszedtem az utolsó ellenfelet, küldetés teljesítve, kitüntetéssel
Igaz az E4 riportolni akar, meg is tette szerintem (én is hálából őt, mert írtam neki, hogy véletlen volt ő mozgott bele, hiába tűnt szándékosnak).
Szóval igen, működik a dolog. Ha egy frag hiányzik és ketten vagytok rá, akkor várd meg, amíg kb egy vonalba ér az ellenfél meg a saját csapattársad és kilőheted és lehozod a küldetést. Csúnya egy dolog ez, de nagyon ritka, amikor 20 nehéz tank van egy csatában, úgyhogy egyáltalán nem is figyeltem, hogy belemegy-e vagy nem, az ellenfélre koncentráltam. Ráadásul egy másik ügyből kifolyólag már több órája kék vagyok (egy idióta lengyel is3 először tolt, akkor félre mentem, hogy elférjen, fel srégen a dombra, de ez az idióta bemászott alám, rácsúsztam és ilyen 3-5 hp-s sebzésekkel "megöltem", azonnal bekékültem, szerintem elszámolt vagy 30-40 tk találatot a program hiba miatt, egyből bekékültem), úgyhogy azonnali ban-t kaptam volna, ha nincsenek egy vonalban.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.02. 18:16:49