418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Szóval ha jól értem, akkor a 9.7-es patchben érkezni fog 1 új pálya, 5 HD modell és 7 új tank. Ez igen.
  • Angelus1991ster
    Mert ez szargaming!

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.14. 19:14:40
  • yossarianHUN
    Azért érdekes, hogy pont a Foch b*ssza ennyire a csőrüket, mikor szerintem jelenleg az a legkevésbé OP táras tank a játékban. Ehhez képest folyamatosan szénné akarják nerfelni, pedig egyszer már igencsak letörték a szarvait.

Az meg már a nevetséges kategória, hogy elméletileg 9.6-ban kellett volna lennie az E-100 HD modellnek (teszten még játszottam vele), aztán kivették, mondván el van cseszve, és majd 9.7-ben, erre megint hibás. Szánalmasan dilettáns banda.
  • yossarianHUN
    -9.7 will not bring changes to individual missions, 9.8 will bring a large set of changes however;
    -It's not clear yet whether the penetration changes in first 9.7 test will appear in final 9.7 version, developers will think about it (it's possible it will, it's possible it will not);
    -There are more plans (apart from the penetration nerf in 9.7) "to make the life of HT's easier";
    -Some extremely high pen gold shells will have their penetration nerfed;
    -Storm denies that the reason for penetration nerf is the need of Wargaming to make money on gold shells;
    -The information that HD IS-3 would appear in 9.7 was wrong;
    -It's possible there will be further artillery changes, developers are currently thinking how to do it;
    -The worst (least successful with most corridors) maps will be removed from the game. Currently, following maps are reviewed for that purpose: Hidden Village, Sacred Valley, South Coast and North-West
    -Storm states that Foch 155 has to be changed to a non-autoloader TD with "normal gun parameters". Either that, or nerf the gun more. But this is still just an idea, not a decided solution;
    -Bonus XP for tanking will hopefully come in 9.8;
    -Q: "You suck. When Armored Warfare comes, it will kick your ass." A: "Stop talking shit already.";
    -Apparently, HD models of either Jagdpanzer E-100 or E-100 are fucked, one has wrong lower frontal plate angle, resulting in a nerf;
    -New premium tanks will come in 9.7.
  • Malarki
    Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt és az árakat...
    WoT account sale
    Nyugaton ennek nagy piaca van, jómódú apuka megveszi a fiacskájának hogy ne keljen már T2-es vackokkal szenvedni vagy szintén pénzesebbek megveszik CW accnak ha sok T10 van rajta.
  • DasIsFuck
    Menet közben csak akkor lövünk, ha szükség úgy kívánja és akkor is olyan távolságból ahonnan van reális esély eltalálni.
    Ne is legyenek menetből lézerpontosak a tankok.

Én menetből csak akkor lövök, ha nagyon muszáj vagy épp brawler távolságban harcolok, na meg mikor nem állhatok meg és épp egy célpont kerül a látómezőmbe szoktam elereszteni, hátha beadja az rng.
    Egyébként nem szokott dühíteni, hogy nem talál sorozatosan, mert menetből ez lenne a normális, főleg olyan tankokon ahol rosszabb a pontosság vagy a célzás idő nincs mit csodálkozni.

Auto aim-ed meg neked is van, menet közben meg nagyon is op az auto aim.
  • okosszöszi26
    hát valóban vérmérséklet kérdése

mindenesetre én úgy is több éven keresztül élveztem a játékot, hogy egy vasat is költöttem volna rá, mert minek, ha ingyen is lehet nyomulni vele

mostanában már egyre gyakrabban kínlódás emiatt az rng nerf miatt, mert így semmi értelme jó játékosnak lenned, ismerned a gyenge pontokat, ha egyszerűen nem találsz el semmit a qrva rng miatt
    ugyanolyanná tettek, mint akik csak vaktában lődöznek amit látnak
  • yossarianHUN
    "fejlődik itt minden anélkül is, csak türelem kérdése"

Pontosan. Aki meg nem akar türelmes lenni, az fizet, és cserébe hamarabb eléri ezt meg azt, mint te. Az egész világ erről szól, türelmes vagy, vagy perkálsz. Kinek mi.
  • okosszöszi26
    minek venni prém tankokat?
    sosem értettem, nekem egy sincs, csak amiket ingyé adnak
    gyorsabb fejlődés? minek, hova?
    fejlődik itt minden anélkül is, csak türelem kérdése
    garázshelyeim is vannak bőven, mindet kaptam ingyé, pénzt nem kellett rá költeni
    minek tömjem az idióta WG-t pénzzel, mikor javítások helyett folyamatosan basszák el a játékot

én azt mondom, aki pénzt ad egy accountért csak azért, mert abban kifejlesztett tankok, meg prémium tankok vannak, az magával baszik ki leginkább
    1 egy csomó pénzt kiad feleslegesen
    2 beleül a kész tankokba, elkezd velük játszani, és jól pofára esik, mert mindegyikkel tök szarul fog neki menni, mert azt sem fogja tudni miről is szól ez a játék, nem fogja ismerni a " fasza" láthatósági rendszert stb...
  • R3nton
    Rengetegen, nézz pár külföldi oldlaon körül mennyiért mennek, lehet leesne az állad. Egy accért több százezer forintot is fizetnek nyugaton.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.14. 17:21:42
  • foxbat88fx
    miért? Te a 8-as prém tankokat ingyen veszed???
    a garázshelyeket ingyen veszed???

húzd ki az összes ágat ingyen!!!! csomó időt vesz igénybe, prémmel gyorsabb, de ugye a prém megint pénz ;)
  • yossarianHUN
    Az értékét a kihúzott tankokba fektetett idő, plusz az esetleges prémtankok jelentik. Nem kell ezen meglepődni, a mindennapos kiadások legnagyobb részét is az adja, hogy X és Y idejéért fizetsz.
  • yossarianHUN
    Most nem azért, de mit vársz egy elméletben illegál, fű alatti biznisztől? Ez nem a vaterás Lehel bojler elsózása, ezt elméletileg tiltja a játék szabályzata, ergo nem lehet (és kéne...) nagy dobra verni. Haverod előre megadta az adatait, és átverték mint sz*rt a palánkon, mégis le vagy döbbenve, hogy a te potenciális vevőd nem hiszi el a két szép szemedért, hogy nem fogod átvágni.
  • okosszöszi26
    bár rossz a kérdés!
    inkább:
    ki akarna pénzt adni egy ingyenesen játszható játék accountjáért?
  • foxbat88fx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyit meg nem ér az egész :D
    akkor inkább oda adom a jelenlegi email-t hozzá
  • András77
    Ok, te tudod, tényleg nem lehet erről többet írni. Email nélkül nagyon nehézkes lesz eladni. Vegyél esetleg 500 aranyat visa/mastercard-al. Utána írsz a supportnak, akik átvilágítanak, már nem emlékszem, hogy miket kérdeztek, de rengeteg kérdésük volt, illetve kellett nekik a bankszámla kivonat is az arany vásárlási tranzakcióval, ahol a neved,címed stb beazonosítható, de utána megváltoztatták az email címet elég gyorsan.
  • foxbat88fx
    nem kell írnod, spoilerbe is teszem, így csak elfér...
    hátha tud valaki adni valami értelmes tanácsot

amúgy itt látszik meg a wot játékosok értelmi szintje
    rengeteg dolgot eladtam már neten, játék accountot is
    és mindig ment simán minden, nem voltak kamu jelentkezők....
    itt meg vicc, hogy mennyien vannak, adjam meg előre az acc-ot majd utána küldik a pénzt..... persze :D

haver is árulta, megadta előre, már lassan 1 hete levelezik support-tal, hogy "ellopták" az accountját, adják vissza neki
    a support felvette a kapcsolatot az "új" tulajdonossal aki állítja, hogy az account mindig is az övé volt :D
    úgyhogy kb. erről lemondhat már a srác
  • foxbat88fx
    Arra meg ott van a személyes találkozó...
    megadom a címem, jöjjön el hozzám, akkor már tudja hol lakom, ki vagyok...
    felőlem csinálhatunk adás-vételit is... de erre sem képes egyik sem, csak a szájuk nagy hogy EMAIL EMAIL....
    aztán meg basznak visszaírni
  • okosszöszi26
    miért akarsz pénzt kérni egy játék accountért?
  • yossarianHUN
    Te akarsz eladni valamit, ráadásul illegálisan, és még neked áll feljebb? Szép. Nagyfiú vagy, oldd meg, azért hadd ne fossuk már tele ezzel a fórumot.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.14. 16:51:02
  • foxbat88fx
    már másodszor ír ez a "srác"
    akkor is lelépett szó nélkül, most sem ír már vissza....
    naponta nem egy ilyen ír nekem email-re az account miatt és érdekes, amikor adatokat kérek akkor jön a duma, hogy
    "nincs facebookom" "nincs scannerem"
    mert ugye oda adom az accot előre ha bescanneli a személyi igazolványát, lakcímkártyát és jogsiját ha van

de ilyenkor mindig jönnek a kifogások :)
    érdekes, amikor tőlem kérték, hogy küldjem el a bescannel-t adataimat akkor egyből elküldtem, mert én nem vagyok kamus mint ez a sok GYÖKÉR
  • András77
    Jó, hát most erre mit lehet mondani? Vevő megveszi és te bármikor megváltoztathatod a jelszót, érthető a bizalmatlanság, gondolom.

Meg lehet változtatni, én is csináltam egyszer. Levél supportnak, mindenféle másolatokat bekértek az arany vásárlásaimról, de megcsinálták. Már ha komolyan el akarod adni.
  • Sunsetjoy
    De a kérdésére cseszed leírni értelmesen ahogy a #349370-esben leírtad? Csak nyomod a smiley-kat meg gyökerezel :)
    Írd le az érdeklődőnek, hogy nincs e-mail, ilyen módszer van, ha nem tetszik lehet koccolni.
  • foxbat88fx
    ja, pont arról vagyok híres, hogy átverek embereket.......
    ha nem tetszik neki akkor húzzon el az anyjába :D engem ne idegesítsen.....
    50-60k forintos acc-ot adok neki oda 20e-ért és még email fiók is kellene neki mi? hogyne.
  • foxbat88fx
    igen, minden vágyam az, hogy játszhassak ezzel a szar játékkal XDDDD
    ne röhögtessetek már :D:D

10 éve ezt az email fiókot használom, persze majd oda adom neki csak úgy, hogy az összes rajta levő adataimmal visszaéljen nem???
    facebook fiókomat ne adjam oda neki? vagy esetleg a jogosítványomat????
  • András77
    Anélkül eladhatatlan, mert bármikor kérhetsz egy jelszó resetet és helló, bukta vevő az accot.

Valami nagyon durva herce-hurca után lehet csak megváltoztatni. Nem lehetetlen, de nehéz.
  • Sunsetjoy
    A regisztrált e-mail fiókkal az accountra lehet kérni jelszóváltoztatást. Eladja az ember, aztán meg megváltoztatja a jelszót, a vevő bukja. A WG-t meg nem érdekli, hiszen nem is engedélyezett a dolog.

Ellenben a telefonszám változtatásban van valami.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.03.14. 16:39:34
  • GabeE3e
    7,5k spot dmg, új 10-es french meddel, egyébként nagyon jónak néz ki ez a két új tank, mondjuk nem sok különbség van a 9-es és a 10-es között, de az tuti,hogy garázsban a helyük:)
  • foxbat88fx
    mondja már meg valaki hogy mi a k***a isten fa***ért kell hozzá email fiók?!?!?!?!
    semmi köze sincs a játékhoz.

megadom a pw-t, belép weboldalra, megváltoztatja a tel.számot először, mert ugye arra megy az ellenőrző kód,
    aztán megváltoztatja a pw-t és ennyi....

hova kell ide az email fiók?!?!?!?!
  • András77
    Email fiók nélkül adod? Nem fog úgy elmenni...
  • foxbat88fx
    legalább nem vagyok egyedül....
  • yossarianHUN
    Abszolút feldúlnak az illegális bizniszelésed nehézségei.
  • R3nton
    köszi
  • foxbat88fx
    ekkora egy kamus gyökeret :D:D:D
    Szóval ehhez se adod! :))) Így gyűjtesz prémre meg lehet belőle élni érdekelne lehet én is bevezetem...

foxbat88fx írta, 2015. 03. 14. 15:54
    Szia, megvan igen....
    nem értem ezt az email herce húrcát....
    minek kell egy wot accounthoz email fiók? :)))))

Betonfal83 írta, 2015. 03. 14. 15:43
    Szia! Érdekelne meg van még? Email címmel adod ha igen képek! Mer a kicsihez nem tudtál emailt

már másodszor ír rám..... komolyan elegem van a sok kamus kis gyökérből pfffff
    email fiók mi? :D csinálj magadnak email fiókot....
  • rudii
    Szombat kocsma előtti veretés! Az acélszörnyek ma is összecsapnak! :D 30 follow és teljesítitek egy néző küldetést, amikor is gázmaszka szállunk le a csatatérre! ;) LIVE STREAM
  • yossarianHUN
    197k.
  • R3nton
    Mennyi xp a francia 9-es a 13-90ből?
  • Maala
    Bözske ajándékutalvány lesz a te megoldásod. :)
  • Sherman0070
    Megy a tesz szeró!!! (Common Test 1-en működik)
  • yossarianHUN
    Böskeutalványból pont nem.