A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #348361 Minden amit írtál jogos és előnye, főleg, hogy szerintem is irtó jól néz ki. 
Amúgy érezhető bármilyen különbség egy-egy kör alatt a három orosz tízes között? Én eldöntöttem, hogy legyen a 140, de tuti nem venném meg mellé a másik kettőt.
Most nyúzom a WZ-120-at és a nagy ágyúval valami iszonyatosan durva az a tank. Városi pályán jobb köröket hozhat, mint a T-54 jó kezekben. Valószínűleg a T-54 általánosságban jobb, illetve mivel rajtam kívül mindenki arannyal használja úgy azért veri a WZ-t, de mivel én nem, ezért nálam egy szinten van a WZ-vel. De korábban kifejtettem, hogy 9-es szinten nagyon jó medek vannak. Az E50, Centurion és a T54E1 is nálam nagyon jól ment és egy szinten vannak a korábban írt kettővel.