World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Bueno nacho #332061
néztem én is de besörözve nem fogtam fel, meg még most se 😄D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"This improves most of the operating parameters of your tank, but note it will be by less than 5%."
A dolog mögött az húzódik meg, hogy nem közvetlen a kapcsolat a legénység %-a és a tank teljesítménye között, kap még egy-két szorzót a dolog, emiatt egy legénységre kapott 5%-os bónusz - hiszen a venti a legénységre adja, ahogy a BIA és a prémium ellátmány is - mindössze ~2.2% teljesítménynövekedésben nyilvánul meg (és persze csak azokban a paraméterekben, amelyek függnek a legénységtől), ahogy Pales27 is írta.
Bővebben itt olvashatsz a dologról.
Utoljára szerkesztette: Bueno nacho, 2014.10.23. 09:57:16
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezek szerint a KV-85-té avanzsált néhai OP-1S már kikopott 😊 Gondolom betett neki a gun depression nerf... El is fogom adni szerintem, csak gondoltam, érdeklődök előtte kicsit, mert ha csapatban továbbra is népszerűnek számítana, akkor azért elfért volna még a többi között.
KV-2-nek bérelt helye van nálam is 😊 Hellcatről is azt hittem, kiszorult a nerf miatt, de ha még jó, akkor abba is tudok legénységet tenni. Cromwellt most vettem vissza a hétvégi akcióban, a lightokból meg úgyis az USA vonal volt a legszimpatikusabb.
Szóval lassan újra bekapcsolódok a WoT vérkeringésébe 😊
Saor Alba
Mert régen ugye elég egyértelmű volt, hogy KV-1S, Hellcat, Cromwell, és kb ennyi. De azóta sok víz lefolyt már a Dunán 😊
ezek után döntse el ki-ki maga melyik ér többet a 10% látótáv ami egyébként 10-2.2=7.8%, ha felteszed a helyette a ventit.
de a mozgásra, szűkölésre 5%ot tudtam, ami nekem jól jön
volt valahol egy táblázat erről az internet mélyén.
Apropó a wotwiki az 2011-es infokat is tartalmaz szóval ne vegyél rá mérget h az úgy is van.
az sg fórum annyira 2014
"Adds 5% to role and non-role specific skills training level percentages for all crew members. This improves most of the operating parameters of your tank, but note it will be by less than 5%. "
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
az sg fórum annyira 2014
Szóval igen, a "titok" az ágyú függőleges kitéríthetősége. A t71-el nagyon gyakran gimnasztikázni kell a lövési pozícióhoz, a bulldog meg felmegy előre és szórja az áldást. Nem gondoltam, hogy ilyen fontos és ennyire sokat számít, pedig igen. 30-40%-al több sebzést ki lehet osztani jól kitéríthető ágyúval.
Az egy más kérdés, hogy aki bulldoggal akarja a wn8-t húzni, meg fog lepődni nemsokára. A vbaddict adatai alapján felviszik a top sebzést 1650 körüli értékre szerintem a következő frissítésnél. A t71-en 1150 ez az érték meg a bulldogon is, de szerintem nem sokáig.
seriousthreat #332033 válasz: azt a qrva, honnan van neked ilyen legénységed?
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.22. 23:43:50
az sg fórum annyira 2014
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

az sg fórum annyira 2014
Ekkora rakás fost, te jó ég.
Nem baj, barakknak jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.10.22. 23:29:54
cyka blyat
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Meg valahogy úgy volt, hogy nyert az Ilsalon és erre beszól, hogy ez döntetlen. Nagyon nagy volt 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Jópofa volt, mikor volt ez a hsz-visszakereső fícsör, vissza tudta lapozni magát az ember 2010-ig, és átnyálazni a régi szép idők anyagát. Bennem akkor is az "OP T-44" néphörgés maradt meg leginkább😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha meg zoomoltál, akkor ISPnél sok a packet loss...
Ha másnak is van kép róla kérem ossza meg! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csata: Steppes
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 2 040 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 21 347
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: TOG II*
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x1), Nagyméretű szerszám készlet (x1)
Ez az igazi KV-1S 😄 egy kiváló tier 5-ös nehéz harckocsi. KV-1 imádóknak kötelező darab.
Példa:
http://www.zeit.de/digital/internet/2014-10/ungarn-plant-internetsteuer
Csak a nyuggerek miatt csinálták ( nyuggerdiktatúra van, azok döntik el, nem érdeklik őket , hogy a 3-3,4-4 millió dolgozó beledöglik ) nyugdíjasokat tisztelem , de a nyuggereket nem.
, de visszagondolok a senkiháziak elmútnyócévére. Akkor legalább volt népszavazás, ami most szerintem LEHETETLEN. Akkor 53%-ból a parlamentben 53-55% lett, és nem 45%-nál 2/3-ad.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.22. 20:48:51