418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #349358 simán :D az is pénz végül is :)
sört abból is lehet venni :D:D -
#349357 Milyen lenne már, 'WOT-account Böskeutalványért' eladó :) -
foxbat88fx #349356 20k kajajegy oké :D -
#349355 Hát nem tudom, gondolom kell hozzá :) Már én is elpasszoltam volna a sajátom, csak nem értek nagyon az acc eladáshoz :D -
#349354 Kajajegy? :D -
foxbat88fx #349353 oda meg gondolom kell paypal vagy mi a rák :)
nem kell nekem érte több, elég ennyi is.....
tudom, hogy az értéke sokkal több :D -
#349352 Esetleg külföldi oldalon? Ők talán még többet is adnak érte :) -
foxbat88fx #349351 de :DDDDD
látom a hülyékből egyik fórumon sincs hiány XDDD -
TiborTamas #349350 Ennyit a hétfőről, elvileg megy a teszt. :) -
Stuko #349349 Talán az a gond, h. túl sokat kérsz. Egèsz pontosan 20.000-l többet mint amennyit èr...
-
#349348 Adsz egy ötszázast és már viszem is. -
Oddball29 #349347 Hát az az, hogy 130/60 vagy 150/50 "weakspot" páncél ellen kisebb távolságból, enyhe szögben 260 alatti apcr már kritikus. Többnyire már nem viszi át. -
#349346 Eddig is volt goldammo, ezután is lesz. Medeknél nem fogod érzékelni továbbra sem, ha azzal lőnek rád. TDk-re meg eddig is mindenki azt töltött.
Amúgy írta valaki, hogy a kredites goldammo előtt nem vette észre, ha golddal lőttek rá... Mert anno egyrészt nem volt gold detektor mod, másrészt még hang/lyukméret alapján sem lehetett megkülönböztetni a kettőt. Egyszerűen infó sem volt róla, hogy mivel lőnek rád. (Ugye a golddetektor mod létrejöttét is az tette lehetővé, hogy az alap és a gold lőszernek más a hangja, és az átütés textúrája, amit lehív a kliens).
Oddball: Eddig sem lőttem meddel weakspoton kívül másra, ezután sem fogok. Ugyanúgy, ha snapshotolok, eddig sem rajtam múlt, ezután sem rajtam fog. 5-10%-nyi átütésről beszélünk, az azonos páncélvastagság beforgatásában mennyi, 15°?. Ketrecharcos pályákon nyilván másokkal együtt mész, egyébként amúgy sem volt esélyed eddig sem, 20mm pen ide, vagy oda. -
foxbat88fx #349345 na mi újság wot terén? :D
nem hiányzok? :DDDDD
árulom ezt a k**va account-ot.... de hihetetlen, hogy mennyi kamus van, mindenki csak ellopni akarná, pedig csak 20.000-et kérek érte ami még így is rablás :D -
Oddball29 #349344 Azért egy jól mozgó IS-7 vagy E-75 már simán leráz magáról 240-250 APCR pent is. Most az összes mednek határeset köré/alá fog esni az alaplőszer átütése.
Az igazság az, hogy mondjuk egy STB-nek/Leopardnak vagy a legtöbb orosz mednek van flank speedje , de több más tízes mednek (Patton, FV, nálam már a T-62A is ide tartozik) ez nincs meg. Ezek sokszor kénytelenek szemből pofozkodni, mert lassúak, meg ilyen apró alagutas/ketrecharcos pályák vannak.
TD-knél átütés nerf tényleg annyira nem érdekes, az a +20mm csak extra volt már a kezdetektől. -
#349343 Vegyük észre, hogy van, amikor a másik csapat nem nyerhet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #349342 Kétélű dolog ez az átütés nerf, szerintem. Bizonytalan vagyok, egyfelől mert biztos vagyok benne, hogy egyrészt ha eddig is ennyi lett volna ezeknek a gépeknek az átütése, akkor senki nem panaszkodna miattuk, másrészt mert eleve ekkora átütéssel kellett volna bekerülniük a játékba. De mivel nem ekkorával kerültek be, a sok tomátó hurka tényleg ész nélkül fogja elkezdeni venni a goldammót, amolyan "lehet hogy elég az új átütés, de azért ne kockáztassunk" alapon. -
#349341 Nem azon a 20mm-en fog múlni. 230mm környéke felett már tökmindegy úgyis a pen, a helyezkedés 100x többet számít.
Én konkrétan imádom, hogy kvázi 20-30mm penért jobb lövegtulajdonságokat, néhol még jobb töltést is kapunk.
Heavyknél jöhetne ugyanez, csak több páncélért cserébe. :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 13:34:51 -
#349340 Dehogy vettem magamra, inkább az bosszantott, ahogy más replayét fikázod alpári módon.
Választ szeretnél? Én mindig ki tudtam osztani a 2k sebzést, még ha 0-15re is kaptunk ki. Nem találkoztam még ezzel a "ha a játék eldönti, hogy nem találsz be" dologgal. Egyszerűen lusta geci vagy normálisan becélozni, vagy alapból kétséges helyen próbálod átlőni a tankot. Aztán csodálkozol, ha nem adja be. Replayt tőled sem láttam még hasonló esetről. Erről ennyit.
---
Kérlek szépen azt jelenti az első sor, hogy az eddigi holtversenyes 2. helyről (medek közti APCR átütés) a holtversenyes első helyre kerül, ami az átütést illeti. Játszottál már IS-7el? Voltak problémáid az átütéssel? Nekem nem, pedig az csak sima AP volt. A medek meg mozgékonyabbak, pontosabbak is. Sőt, most már méginkább azok lesznek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 13:23:15 -
#349339 Ok, köszi :/ -
yossarianHUN #349338 Hétfőtől. -
#349337 Elérhető a teszt szerver -
lexlutor #349336 a webes kiiras szerint, nem csak a hetvegen, hanem..
This special will be available from Saturday 14 March at 06:10 until Wednesday 18 March at 06:00 CET (UTC +1).
mar ugyis regen basztak el hetvegi akciot...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.14. 12:37:36 -
kHares #349335 Nekem a Saint Patrick's Day-re azt írja finish time: 17 óra. Oké hogy maga az ünnep egy nap de hétvégi akcióknak nem egész hétvégén kellene tartaniuk? -
Oddball29 #349334 Mondjuk a 10-es TD és med pont az a két népszerű kategória, ahol eddig minden további nélkül el lehetett lenni gold ammo nélkül is. Ezért drágítják őket. -
#349333 Két perc alatt befoglalt az ellenfél. Csak tudnám, hogy mi a faszt élveztek ezen a "meccsen" ?!
Malarki #349332 Ok, kösz. Mondjuk nekem ez is bőven sok. -
#349331 Ha a CDC-re gondolsz én mentem vele kb 10 meccset annak alapján tetszett. Szerintem nem rossz tank egyáltalán. Persze 10-esek között már necces de saját szintjén jó. -
Angelus1991ster #349330 Végetér a számláló és szétroskad már az elején:D
VK3002DB test - Párduc torony és STA-1 top ágyú= legjobb t8-as med:D -
András77 #349329 Ez a hivatalos lista, de a soft paraméterek nem mindegyike publikus, sőt inkább alig van info róluk. Majd a gyakorlatban kiderül. Leginkább a batchat pontosság buffra leszek kíváncsi, hogy érzékelhető-e a gyakorlatban. -
yossarianHUN #349328 Ja, kéne még néhány ilyen ocsmány torzszülött. Én a Maus tornyos Shermanre szavazok. -
Angelus1991ster #349327 SZG kreativitás, már megszokhattuk. T-44 testes - Hellcat toronyos tank mikor jön? -
yossarianHUN #349326 WG says: "Le a koppintás tankokkal!" Hát, végülis ha úgy vesszük... Igen, upcoming T8 kínai prém med: M48 Patton torony, egy Type 59 testen. Yayy.
yossarianHUN #349325 Egyelőre ennyi, aztán ki tudja, mit csavargatnak majd a 2. menetben. -
haflac #349324 Nagyon is lehet érezni ezt a pontosság-szórás nerfet.A menet közben leadott lövések veszélyesebbek a vakondokra nézve,mint az ellenfélre. -
Malarki #349323 Ez az összes pen változás vagy van még?
Nagyon nem örülök, egy rakat tank van benne, amit épen most érnék el. :( Persze a goldhoz nem nyúlnak hozzá, azok teljesen rendben vannak így... Kézműves agyagedények ezek mind... -
Tarathiel2 #349322 Édesek a med könnyek :) Eddig is áthugyozott mindent szemből a tier 10 med csorda, ezután is át fog, legfeljebb most már célozni is kell. -
András77 #349321 A pontosság nerfet én érzem és észrevettem. Sokat lövök menet közben és azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban meg kell álljak és várni a célzással, különben mellé megy. Kinek jó ez? Nekem nem jó, de a sok egységsugarú nyilván nem vesz észre semmit belőle, mert ők mozdulatlanul, egy helyben állva lövöldöznek. Az én dolgom nehezebb így jóval, mert pl nem tudom az artyt kiszedni menet közben, persze lehet azt mondani, hogy minek futkosok.
Tegnap mentem egy ászost csatát az amx1390-el (szóval jól ment úgy általában, nem volt RNG büntetés sem) és két artyt kellett kiszedjek. Az elsőt közelről kikaptam 3 lövéssel. A második messzebb volt, 3 lövés 3 mellé. És az arty mögött kellett töltsek 40+ másodpercig, csoda, hogy túléltem. Persze, megint, minek lövöldözök menet közben és 200m-ről, tessék az arty mögé menni közvetlen közel és onnan. Ja, csak az artynak van autoaim és közelre az halálos, de mindegy is. Szóval értjük miről van szó, a sok egységsugarú játékstílusát kicsit megtámogattuk, mozgás közben ne lehessen már pontosan lőni. -
Frankie69 #349320 Sikerült az első csatámban felb@szni az agyam, hogy az ilyen istenverte platoonokra hosszú évek óta nincs semmi megoldás. Természetesen hozzánk rakta őket, mint ahogy az összes piroskát is. Viszont ezt azzal ellensúlyozta, hogy az ellenfélhez bepakolta a jobb játékosokat. 2 perc alatt vesztettünk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#349319 Mind a 2 szerintem egy erősen túllihegett dolog.
Eleve a power creep miatt lettek ilyen átütésekkel a medek meg td-k t10-be importálva.
Ha egy ugyan ilyen célú lépéssel legalább egy minimálisan normalizálják a helyzetet miért is baj?
Pontosság nerf...semmit nem lehet belőle érezni, csak mindenki rinyál miatta és mikor belekerül egy szopórollerbe és össze vissza lő, máris ezt hozza fel, mikor ezek ezelőtt is ugyanígy előfordultak, ha -25-öt kaptad meg a napra.
T10-be eleve miért vár valaki profitot, meg aztán manapság rohadt könnyű pénzt szerezni a játékba a mindenféle misszió,heti eventek,kismillió arany bizbasz amit el lehet adni..
Egy rakat ingyen prémtankot is lehetett mindenkinek szerezni, én egyedül még nagyon régen a t25-öt vettem saját aranyból azóta lett Super Persing,Tog2,type62,chi-nu-kai,matilda 4,wz-111 teljesen ingyen.(de lehetett még is-6-ot is szerezni)
Az meg aki az új tankok friss op mivoltuk miatt vesz prémet meg vált xp-t és egyebeket aztán sír, mert lenerfelik amiért ő annyi pénzt áldozott csak magára vethet.
Mindenki eldöntheti, hogy megér-e neki ennyit egy olyan tank amit valószinű pár patchen belül le fognak majd nerfelni.