A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #348351 R3nton véleménye abszolút nem elhanyagolható, mert igazi medes, de én Zeronez mestert anno nézve rögtön tudtam, hogy nem kell az STB-1. Neki mindene a Leopard 1, ha valaki azzal tud jól játszani az ő. Illetve tipikus med játékos ő is. Természetesen kifejlesztette és megvette az STB-1-et. Sok kört láttam vele menni és egy olyan ember kezében, aki lilaként több ezer Leo 1 csata után is azt mondja, hogy rosszabb az STB-1 annak én hiszek. De elég volt látni is csatákat. Hihetetlen mennyire nem pontos és nagyon jó volt látni, hogy egy kör Leo, egy kör STB között mekkora különbség van, pedig papíron nem kellene ennyinek lennie a két tank között. Én egy kört sem mentem az STB-vel, de nem is fogok.
Én most az Object 140-et nem érzem olyan fantasztikusnak. Szerintem Leo, E50M és 121 és az M48 (full látóvára gyúrva), nálam ezek a legjobbak.