A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #348332 Szerintem két napon belül eladom ezt a fost. Halmozottan papír, az oké, sejtettük. Azt már nem, hogy az eméletileg betonkemény tornyát áthugyozza minden ami szembejön. Azt sem, hogy minden második lövéstől ég. Azt sem, hogy a frontjában van a lőszerrekesz, így minden második körben kétszer ellövik a lőszert. Azt sem, hogy hiába tölt gyorsan, az ágyúja egy pontatlan fosadék, amivel 300 méteren túl gyakorlatilag képtelenség bármit is eltalálni. Azt sem, hogy az elméletileg jó álca ellenére mindenki engem szúr ki először, és a pálya túlsó végéből azon nyomban cafattá is lőnek. Azon meg, hogy az összes arty engem lő (és persze el is találnak, 60-nal, kanyarodás közben), már meg sem lepődöm. Nem tudom mit istenítettek sokan ezen a tankon, nálam még ma meg holnap van mandátuma, aztán ha időközben valami csoda folytán nem táltosodik meg, úgy repül a garázsból, hogy a lába nem éri a földet.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.02. 13:10:41