418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• técs
    Tegnap néztem meg Linkin egyik videóját ahol t10 Pattonnal 2 csata alatt valami 16k sebzést szedett össze. Lőtt ész nélkül mindenre minimális célzási idővel, nekem a videó alapján nem tűnt úgy, hogy a Pattont buffolni kellene.
  • Sherman0070
    Valahonnan tudtam hogy elbasztak valamit :D
  • Stuko
    Üdv!
    A 8-s francia prémium közepes tankról milyen véleménnyel vagytok? Ha vkinek megvan, írna róla pár sort? Nincs kedvem csak a kipróbálása miatt letölteni 9.7-s tesztet...
  • Myke28
    UPDATE: Due to instability, the launch of the Public Test has been postponed. Plans are to restart on March 16. We will remove this message when the test server resumes.
    Valamit nagyon elb@sztak :D

Link
    Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.03.14. 09:26:31
  • R3nton
    Igen, látom már, benéztem valamiért! Így azért együtt lehet élni az átütés nerffel :)
  • Sherman0070
    A test server már működik?
  • haflac
    "Eddig is egy profit orientalt tarsasag volt a WG"
    A pontosság nerf,átütés nerf,szórás nerf,mind egyértelműen arról szól,hogy még inkább mínuszos legyél.Marhaság a balansz meg játék egyensúly duma is,mikor op td-ket tesznek szándékosan a játékba,csak,hogy minél többem vegyenek prémet ezek mielőbbi eléréséért.Majd amikor kellően elterjedtek,gyönyörűen hazavágják őket.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.03.14. 09:20:24
  • DasIsFuck
    Na tekintettel a 9.7es átütés nerfre eldöntöttem, hogy végre valahára felszerelem az E 50M-et és teszek vele egy próbát még a fullos pompájában, fittyet hányva minuszos körökre..
    És te jó ég, mikor teszten próbáltam ez fel sem tűnt(valszeg a gigantikus lagg miatt:D), hogy milyen kegyetlenül pontos ez az ágyú:D

...bár lehet azért tűnik ez most fel, mert most éppenséggel nem a szokásos 15-18fps-el megy a játék
  • Lichtmaschin
    Nekem azóta is stabil 40%-45% néha becsúszik egy extra jó kör. De a csapatom nagyrésze agyhalott barmivel megyek kb mindig az van hogy a 3-4 tank közre fog es lemészárolnak. A csapatom addigra vagy halott vagy a sarokban bujjkalnak es mindegy milyen tankkal játszok.... Amikor hangosan fel röhögtem 110-el megyek es t34 alsó részéről 2x pattantam 5 méterről, ő persze mindig betalált. Megkerülöm és a hátuljárol is pattantam....
  • TiborTamas
    Régen is úgy volt. Nem hiszem, hogy sokan meg tudnának fizetni csatánként átlagban 100-200 goldot. :) De felőlem ki is tilthatnák randomból, még jobban is örülnék neki. A probléma, hogy egyiket sem fogják meglépni... :(
  • DasIsFuck
    Na már harmadik napja annak, hogy lila statokat produkálok 60+ wr-el, pedig játszogattam a grind vonalas tankjaimmal is.(ezt megelőzően a hét elején vérpiros statokkal 25 és 33%-os wr-es napokat zártam, gyönyörű kontraszt:D)

Kíváncsi vagyok a hétvégén mennyire kerülök szopóágra, mert azért az már nem járja, hogy 3.napja élvezem a játékot és nem baszta szét az idegeimet...

• DasIsFuck
    Egyszerűen annyit kéne csinálni, hogy 5-8-ra maximalizálni a csatába vihető arany lőszerek számát.

• Oddball29
    E4 az buffot kap, Patton is pontosabb lesz toronyforgatás közben. Ráfér, az az egyik fő gyengéje.
  • Kryon
    Valószínűleg arra számítanak, hogy így majd többen vesznek prémiumot és prémium tankokat, hogy legyen kredit az aranyesőre.
  • Kryon
    Akkor már egyszerűbb lenne normál csatából kitiltani. Az persze nem érné meg nekik, pont azért, mert tudják, hogy lesz aki oda is megveszi.
  • Zoli105
    Ez most komoly ? :O
    és miért kell nerfelni mindet ?:O (121et miért basztatják ? :O nincs negatív gun dp , nem egy hú de gyors tank és a teste elég papír ,egyedűl az ágyúja ami miatt lehet vele aratni ! jah és ez nem az első nerfe már szegénynek ! )
    hm ezek szerint már felesleges kihúzni 10es tankot mert ahol elindultam ott csak nerfelnek mindent ! -.- goldot meg csak azért is nem fogok lőni csak ha már nagyon muszáj !
  • WR104
    Eddig is egy profit orientalt tarsasag volt a WG ami nem is baj, de remelem ezzel a pen nerfekkel nem indul el egy tenyleg a gold loszerre epulo folyamat. Marpedig nagyon valoszinu, hogy ez lesz ha kezd a profit csokkenni. Gondolom ha mar latszik a grafikonokon nekik az erdeklodes hianya az eventek ellenere megprobaljak az utolso cseppet is kifacsarni a jatekosoktol mielott vegleg osszeomlik a rendszer.
    Vajon mennyi ideje lehet meg ennek a jateknak? Par ev biztosan, de ha megcsappan a bevetel csokkenteni kell a kiadasokat ami komoly nezeteltereseket szokott okozni hazon belul. Es akkor jon a crack.
  • popey8
    Mikor nem volt, én nem is találkoztam CW-n kívül olyannal, aki arannyal lőtt.
  • Kryon
    ...és onnantól pay 2 win lenne a játék. Mert lenne aki megvenné, az eredményt pedig nem nehéz kitalálni.
  • popey8
    Egyértelmű, de ezt úgysem fogják megtenni:)
  • TiborTamas
    Szabályozhatnák mondjuk olyan módon, hogy kreditért ne lehessen venni... :)
  • András77
    Én sorban haladtam, de most nem kellett a kredit. Ha kell a kredit, akkor azokat kell előre venni, amelyik azt ad, illetve érdemes visszamenni javítani a könnyebbeket, ha nem sikerült a mellék küldetés.

Amit még meg lehet fontolni, ha bizonyos tankok nem alkalmasak arra a küldetésre, akkor másikat választani nekik. Pl frag-et kis tier-ben érdemes gyűjteni, sebzést meg nagy tier-ben.
  • popey8
    T28 küldiknél ki milyen szisztéma szerint halad? Sorba érdemes haladni vagy össze-vissza?
  • popey8
    Gratulálok! Elcsesznek minden játszható tankot T10-ben. Mondhatnám, h így többet fog érni a páncél, könnyebb lesz a HT15 meg jobb lesz heavykkel játszani, de ha nem szabályozzák a gold ammot vmilyen módon, akkor tuti gold spam lesz és szépen megöli a játékélményt.

#349251 Na igen, nem húzod már fel a win ratemet
  • WR104
    "M48A1, M60 gun penetration got nerfed from 268mm to 257mm"

Ha mar te annyira okos vagy elmagyaraznad mit jelent a felso sor?

Latom magadra vetted es nagyon megviselt az osszeeskuves elmeletes hsz-edre irt kommentem amire nem is tudtal vagy akartal valaszolni.
    Az a legegyszerubb megoldas ha valami meghaladja a kepesseged, hogy lehulyezed a masikat. Egy parbeszed vagy vita ertelmes, felnott emberek kozott nem igy zajlik. Melyik parameter nem stimmel nalad?

• R3nton
    Ja elnéztem pontossaág buffot kapnak, úgy nem gáz :D
  • Sherman0070
    Ja ok.
  • mordawn
    Olyan 8 óra körül voltam bent, akkor készítettem a képet. Azóta nem próbáltam visszalépni.
  • JeffDunham
  • Sherman0070
    Neked hogyan működik a 9.7? Nekem nem akar működni.
  • técs
    persze hogy kell az arany. Ez volt a nerf lényege.
  • Mnemomic
    batchat vonalhoz nem nyúltak? :) nem kell kevesebb xp a batchathez a lorraine-re? :)
  • Mnemomic
    a 13-90-re több xp kell a 9-eshez mint abból kifejleszteni a 10-est? Érdekes.
  • Maala
    HEAT spam. Jöhet, bármikor.

Maus likes this.
  • Maala
    Mi a fasz, 197k xp?! :D
  • Maala
    Még szerencse, hogy buffot kapott. Legjobb lesz a penje T10 medek közt, és menet közben pontosabb lesz.

Ma nem megy neked az ésszel trollkodás. Persze a brute force is célhoz ér. :)
  • bornofakone
    hmn...smart move...kk thx wg :D

Tényleg a "shoot more gold ammo" felé terelik a népet...akinek jpz-ben 299 pen kevés volt, v obj268-nál a 303 (brühüm, nem fogom már többet kipróbálni....de kár), és nyomta a gódot...az most főleg azt fogja. Sajnálom 1 részről 1-2 TD-nél, pl. a jó kis bl-10-em, brühüm....pedig most akartam megvenni 268-t is..hiányozni fog a 303 pen...hát sajnos muszáj leszek goldot tölteni bele :D

Viccet félretéve, nekem tetszik ez a pen nerf, t10-ben nagyon elszálltak már a pennel, főleg medeknél...helyette legalább pontosabbak lettek, jobb az, (nekem legalább, főleg stb-1-nél), jobb rof némelyiknél meg igazából 8-10mm pen, az lófasz 250 környékén már :D

Csak az a qrva gold spam nem hiányzik...mert most minden medből az fog menni a sok noob által, a td-k-nél is az irreális 350-400 környéki gód penekhez hozzá nem nyúltak volna a félbolondok...ááá :D Jó hát no...kell szásáéknak a péééz, válság van, meg minden :D
  • András77
    Mert az nincs

Amúgy már feldobták a listát a weboldalra. Jönnek a francia medek és mondjuk szinte biztos, hogy az amx1390-ből kell kifejleszteni a medeket, és remélem így is van, mert már összegyűjtöttem 30e xp-t az IM közben rajta.
    9.7 változások

A batchat esetében mozgás közben, de a torony forgatása közben is 12%-al javul a pontosság, cserébe kapott átütés nerfet. A bathcat érdekes lehet egyébként, mert legtöbbször az a baj vele, hogy nem találom el a célt, főleg a tipikus "felhasználási módjában", amikor menet közben kell lőni. Tehát hiába az átütés, ha mellé megy. Akár még szummában jobban használható is lehet, nem tudom, hogy mennyire érződik majd a pen nerf a gyakorlatban, ha pontosabb lesz.

mordawn: kösz, megnyugodtam , ennek örömére toltam is vele egy ászos kört
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.13. 22:28:44
  • mordawn
    Tessék:
  • Antimat
    Érdekes, a gódammok penjének nerfjéről nem látok semmit.