World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.10.22. 17:31:06
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.22. 17:17:09
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
angelus1991ster.blogspot.hu
WoT: Nishizumi77
És az is igaz, hogy 44-45%-os eredményből lett ez. Elég lenne 149-150 fős semmirekellő parlamenti horda. Úgyis a fele kurvázik, kokózik, dugja a gyakornokát.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megjegyzem, én az egyharmadra szavazók közt vagyok. #turbofidesz
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.22. 16:26:32
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.22. 15:57:47
Semmihez sem értő senkiháziaknak kevés a luxusprosti? nem is fog ez visszamenni a köznek, csak újabb jacht-ok és egyéb luxuscikekre kell nekik a dolgozó ember megmaradt pénze.
VK 30.01 (P): 9 szavazat (42,86%)
VK 30.02 (M): 6 szavazat (28,57%)
VK 30.01 (D): 6 szavazat (28,57%)
Szavazások száma: 21
Köszi mindenkinek aki szavazott.
30$os csomag:
- Fury Sherman
- 100% legénységgel
- 2600 gold
100$os csomag:
- Fury Sherman
- 100% legénységgel
- 25 000 gold
(Amúgy sztem is csak elterelés...)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Spotolni nem lehet vele, mert akkora mint egy ház, kilóg minden bokorból, az ágyúja még egy 12t-t is nehezen visz át, cserébe ST-I-re meg E-75-re lövöldözhetek vele 10 csatából 9szer .. Még az artyk is pattintják egy csomószor. Se nem elég mozgékony, se nem elég fordulékony"
Spotolni tényleg nem nagyon lehet vele, nagy tank és fos a camoja, ráadásul nekem lámpa sincs még rajta. Szerencsére sokszor rak +1-2 tierbe, ott azért bőven lehet 1k felett is sebezni az 57 milissel. Jó a rof, de a kicsi alfa nagyon nem kedvez neki. 12t-t simán viszi, E-75 oldalára is kell már a gold. Igen tényleg sok vele a nullás, artyba azért nem. Mivel nagy vasakra lövünk vele, elég egy kis szög vagy spaced armort és máris szart se ér az a kevéske átütés. Sokszor a gold se ér semmit. Az utolsó mondatot határozottan cáfolom. Ez a 2 jó dolog van ebben a tankban: nagyon fordulékony és mozgékony. Dmg-re kell vele rámenni és emiatt + a kis pen miatt nagyon kell tudni flankelni (és átlátni a csatát) és hogy ezt hol tudod megtenni. Egy pillanat alatt ott vagyok vele a map bármelyik részén és leforog bármit, még egy medet is. Egyszerre húztam az MT-t, a dagileót és a Chaffee-t. Elmondanám, h a VK sokkal, de sokkal szarabb mozgékonyságot és fordulékonyságot tekintve és még a Chaffee sem jobb, max egyszintű vele.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"The M4 Sherman “Fury” will be made available shortly in the EU region, so make sure to visit our website regularly for more information."
Agyaltam rajta, hogy megveszem mert amerikai verziót megnézve és kiszámolva, hogy mik vannak benne simán megéri, de aztán úgy döntöttem mégse, mert jó jó gyűjteményi darab stb de nem lenne nálam jól kihasználva. Superpershing megvan küldetésből és imádom, ha meg gyorstüzelő prémium medium tank kell jó mozgékonysággal akkor nekem ott van a T23 ami limitált MMes míg a Fury nem szóval mind a kettő max T8g megy és a T23nak ráadásul több a HPja, meg többet is hoz pénzbe valószínűleg mivel tier 7. A Fury skint meg ráraktam a sima tier 6os M4A3E8ra úgyhogy tudom nézegetni és használni.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.10.22. 15:12:22
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Oddball29 #331942: igen, a gazdasagra is csodalatos hatassal lesz...
Saor Alba
Aztán "visszakozik", mert olyan "jóságos"...700 forint a max. magánelőfizetésnél a netadó, amiből ki tudja mennyi jut bújtatva a számlánkra fizetendőnek.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Direkt elmentem a B oldalra megdögleni<#mf1>#mf1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.22. 13:44:40
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az első csatám vele ami egész jól sikerült.
Nagyon pályafüggő tank azt már látom, 2. körömnél elég kellemetlenül érintett az a -1k sebzés amit egy t6os arty okozott. Pillanat alatt történt minden, full hpval bandukolok himmelsdorft váránál mert legfelül kezdtem encounter modba nyilván, hülye lennék felmászni ezzel a sebességgel, aztán egy su-100 meg arty eltalált és az 1400 hpból maradt kb 100.
nekem multheten vegig szopas volt, meg platoonban is. a hetvegetol e25, panther m10 komboval szinte csak szoloban, vegig nyeres... no komment.
de az a baj, hogy hiába táncol körbe "bármit", ha az a bármi általában egy tier 8-9 heavy kéne hogy legyen, még a seggüket se nagyon viszi.
hányadék.