banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "Csakhogy ezekért azért valamit tenni is kellett. "

Ja, be kellett írni 20szor a kódot :) Ja, meg játszani kellett a tankért, amit amúgy is kihúzott mindenki :)

Amúgy nekem vörös posztó az amikor a WGt fikázzák az emberek azzal hogy fukarok. Miközben véleményem szerint kétkézzel szórják be a népeknek a rewardokat csak nyúlni kell érte és manapság még a 10K+ értékű prémtankok is megszerezhetők grinddel. Meg ha valaki exploitoltt (lásd a mélygarázs sztori) sose nyúltak utána visszamenőleges hatállyal. Vállat vontak, igy jártunk azt kész.

Erre persze lehet monani hogy "el is várom mert degeszre keresik magukat a prémen", de az más tészta sztem.

Én nem tartom őket fukaroknak, rendszeresek az eventek, mindíg csurran-cseppen vmi.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.02. 12:00:18