banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Végre szombaton meglett a Stug LT-15 küldetése. Hol másutt, mint Malinovkán északról indulva.
    Miután három hétig egyszer sem adta be light tankokra, szombaton beindult. Először délről indultam, de egy ellen spotter kiszúrt, és vége.
    Rá fél órára ismét beadta Malinovkát északról.
    Bementem a spot bokorba, minden stimmelni látszott. Erre a csapat elindult fel a hegyre, és mindössze két TD maradt akik lőtték a spotot.
    Már erről is lemondtam, de a vége szerencsésen alakult. A csapat szépen lehozta a hegyet, és jöttek lefelé. Akkor berohantam a házak mögé, és passzív spotból átváltottam aktívba. Egy T110E5 elől bujkáltam, a csapat meg szedegette.
    Aztán még az utólsó artyjuk is berongyolt a bázisukra, gondolom a hegyről érkezők elől iszkolt, az is fel spotolódott, és vége lett.
    4200 körüli spot sebzés, plusz a túléléssel kitüntetéssel végződött.
    Vasánap elkezdtem a T28 küldiket.
    Már készítem a nyugtatókat.