banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    A T34 is rohadtul tohonya, de annak legalább kemény a feje, és van egy igen veszélyes ágyúja. Nekem nagyon a szívemhez nőtt a közel 1k csata alatt amit lenyomtam vele, és igen jó tanknak tartom, viszont a lehető legjobb példa arra, hogy egy jó tank nem szükségképpen élvezetes is. Egyszerűen olyan lassú, hogy nekem, aki medekhez vagyok szokva többnyire kínlódás vele a játék. Jó gép, pénzt is hozza, hulldownban T10-ekkel szemben is bármikor felveszi a kesztyűt, de hosszú távon egyszerűen unalmas, sőt, fárasztó vele menni. Ez persze előbb-utóbb nyilván többé-kevésbé minden olyan tankra igaz, amivel az ember farmolás vagy legénységhúzás céljából sok száz csatát lenyom, de a lassúság még tovább rontja a helyzetet.