A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #348232 Mentem egy nagyon érdekes csatát az LTTB-vel. A csata eleje és közepe semmi extra, szokásos, előnyhöz jutunk, amit elvesztünk hamar a rush miatt. A végén én már elkönyveltem, hogy vesztünk, ráadásul amit nem tudtam akkor, hogy az E75-nek sincs még meg a top ágyúja (csata után mondta). Az ellenfél is hülye volt, pontosabban azonnal támadtak, ahogy visszaértek a táborukhoz, ha összevárják egymást, akkor ők nyernek.
Na amit, mondani akarok, ezt lehet és kell csinálnia egy könnyű tanknak, odamenni az ellenfél oldalába, hátába, seggébe, összezavarni, ki és megmozdítani, hogy a nagyobb tűzerejű társunk tudja lőni őket előnyös pozícióból (oldal, hát, torony oldala stb.). Meg persze leláncolni és ha nincs javítója a szerencsétlennek, akkor leláncolva tartani, amíg a társunk végez vele
. Ritkán sikerül ennyire jól együttműködni idegennel, de most összejött és ledaráltunk 5 vagy 6 ellenfelet, nem emlékszem már pontosan.
Ha az lttb-n nem a gyötrelmes stock ágyú van, akkor többet is hozzá tudtam volna tenni. lttb végjáték replay. Az E75 megkapta az ászt természetesen, beszéltem vele a csata után.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.01. 18:41:08