A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #347987 A szerver oldali célkereszt nem segít, közelharcban főleg nem. Olyankor alig mutat eltérést, közben meg lövöm a mögé 10m lövéseket. Más probléma lesz itt, nem a lag. Lehet, ha például testtel fordul az ember vagy speciális helyzetekben egyszerűen meghülyül a szerver, de előfordul, szerver oldali célkereszttel együtt is, ami ilyen kis lag és ilyen minimális távolságra az ellenféltől gyakorlatilag mindig ugyanazt mutatja, mint a játék (ezért is nem használom, mert pont itt lenne értelme és pont itt használhatatlan, nagyobb távolságokra nekem nincs problémám a lövésekkel).
Autoaim mellett soha nem hibázok, úgy értem, hogy oda lő, ahova a cső mutat (kivétel a tényleg brutális lag helyzetek, de mint említettem most stabilan 30 alatt van nekem, semmiféle lag problémám nincs, se állandóan pislákoló piros szemafor) szóval erre lehet gombot varrni.