A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #347985 Mondom még egyszer akkor, 28ping és végig zöld szemafor mellett. A szerver oldali célkereszt is csak a lagből próbál számolni (mielőtt bárki azt hinné, hogy a szervertől jön bármi plusz info), próbáltam, nem egyszer, de az se ér sokat, közelharcban ugyanúgy durrogtatok vele mellé, ez más lesz, nem a "klasszikus" nagy lag miatti mellé lövés. Lehet, hogy szimplán elb.szták a kliens-szerver szinkronizálást, de lesz.rják, mert rá lehet kenni a lag-re.
Nem tudok fél mp-el később sem lőni mert mozog az ellenfél és ő is lőni fog engem, ha a csövem az ellenfél 1/3-nál van és nincs komoly lag, akkor már miért ne lőhetnék? Ja igen, még számoljam bele, hogy a wg kicsit megcsalja a szerver oldalt és célozzak a tank elejére (ha rá bírok fordulni egyáltalán) és akkor esetleg a végébe betalálok.
Sz.r ez a része, úgy ahogy van. A közelharcokban én ezért kapcsolom be hacsak tehetem az autoaim-et és inkább használok aranyat, mert azzal eltalálom az ellenfelet. Ha én viszem a célkeresztet az egérrel, akkor meg rengeteg, túl sok ilyen jellegű mellé lövés van, de mivel azok gyors tankokon, gyors toronyforgással, hát rá lehet mondani, hogy a lag miatt, de egy borsig? Annak úgy fordul a tornya, mint a reumás csiga, még testtel együtt is éppen be lehet fogni az ellenfél végét, aztán kiderül, hogy bocs, hülye vagyok, mert az ellenfél mögé lövök 10m-el.