banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A PZIV-nek is van troll ágyúja. Az angol tier3-ra !!!! is fel lehet tenni troll ágyút, na az egy érdekes mutatvány lesz utána. Rámentem egy ilyenre a T67-el és egy lövéssel kiszedett, mondom, ez mi a p.csa volt???

Az FTR rítt tegnap a warpack miatt, de pont ma gondoltam arra, hogy amit összecsal a wg maga a szervereken, az simán nagyobb hatású, mint bármilyen warpack.

28 ping mellett, kb az ellenfél hátsó részénél 1/3-nál volt a csövem és kb 10m-el mögé lőttem. Nem pislogott gyakran a piros szemafor, semmi rendkívüli. A borsignak fordítottam a tornyát, ami ráadásul lassan is forog, szóval még egy ellenérv, de mégis az úgynevezett szerver oldali lag miatt (már ha elhiszem ezt a parasztvakító magyarázatot, amivel mindig indokolja az ilyen helyzeteket a wg) 10m-el elhibázom a célpontot úgy, hogy ott vagyok közvetlenül mellette.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.26. 18:36:16