banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Köszi szépen az elemzést.
    A brit TD ágon a teki miatt indultam el, de egyszerűen nem bírtam eljutni addig, mert kiidegelt az a lassúság, ami ezeknél a tankoknál van. Med játékos vagyok, igazi rambo, én semmilyen tankkal nem vagyok képes akárcsak másodpercekig is egy helyben lenni, ezért megőrültem, hogy ezekkel az angol TD-kkel nem tudtam visszaérni a bázishoz, nem tudtam oldalt váltani, stb. Szóval bármennyire is jó a teknős, amit én is tapasztaltam ellenfélként, egyszerűen nem tudom azt az ágat folytatni. A 8-asig bírtam. Nem nekem valók sajnos. Ebből következik, hogy a T95 szóba se jöhet nálam. A Fochnak a kis alfa a baja tényleg, bár a stílusomnak a rohamtds játék vele fekszik, de közelről már lövik a púpokat, szóval annyira nem győzött meg a grind alatt. A Su-122-54 ki van fejlesztve, de nem vettem meg. Érdekes nekem az a vonal elég jól ment valószínűleg azért mert rohamoztam minddel és szerintem azokkal így kell játszani, nem sunnyogni hátul.

Aludtam egyet a dologra és valószínűleg marad a JT, te is jókat írtál róla, régen én is rettentő jó köröket mentem vele és tegnap este is akadt pár jó köröm arty mentes csatákban vele. Tízesnek megveszem a 268-at, mert a játékstílusomhoz az illik jobban, nem a JP100.
    Aztán majd lehet egyszer még visszaveszem a 704-et is. Egyértelműen nekem a JT mellett az volt a kedvenc TD-m.