A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #347904 Nos, mivel minden t9-s td a garázsomba csücsül (kiv. új brit t9-s td), így van 1 kis rálátásom a dolgokra :D
Szóval, nekem all time fav. az JT marad...csak mivel elbaszták a mapok nagy részét így....nehéz a dolgom. zojjekt még mindig jó szerintem, de amivel most nekem a legjobban adja t9-ben, az a teknőc. Borzasztóan alábecsülik sokan, de a dpm és a hp az eszméletlen jó kombinációt ad ki :D
Az 5,86-s töltésideje egyszerűen......vicc :D Bármelyik t9-s tankkal le állhatok 1v1-be szigorúan addig míg a harc szemtől szemben zajlik, úgy senkinek nincs esélye :D Sőt még t10-s járgányok közül is párat be tudok aprítani szimplán f2f harcban, ahol csak a dpm a lényeg :)
JT-vel nem játszottam 1 ideje (a nagy map nerfelések, td nerfelések stb. elbaszások óta, csak 5 csatát, ahol már nehezen tudtam hozni a 3,3k avg. dmg-t, amit cirka 100-150 csata alatt értem el vele).
Zojjekt maradt szinte a régi, még mindig tudom hozni vele a 3,3k avg dmg-t. Semmi változás, a látótáv ami megcsappant és érzékenyen érint engem, de van aki bino-val használta, annak nem hiszem h túl nagy lenne a változás.
Foch...fos :D Oldala easy overmatch. Távolságot tartva egész jó tud lenni, agilis...de ami a teknőcön még oké alfa, azt itt a fosnál szarnak/semminek érzem, talán mert nincs olyan dpm-je (még így is jó amúgy a dpm-je, de akk már inkább teki). Én jobban szerettem t95-el menni mint fossal.
T95, ha az ember kicsit mazo...akk örömöt fog nyújtani, én egészen megszerettem a grind végére, az egyetlen tankom amivel örültem ha masszív t10-be kerültem (akkor ugyanis láttam/lőhettem dmg-t). Egyedül a tetves artyk és a csapat lehet az igazán nagy ellensége (na meg ha vki nem tud előre látni és szarul ismeri fel a kialakult, kialakuló félben levő helyzeteket.)
T30, totál átlagos, lassan tölt....de azért visszahozza nekem a régi bétás heavy-s korszakot :D (amikor még t10 heavy volt). És még mindig egész jól adja a 800-s lövéseket, vhogy többször van high-roll vele, mint bl10-el v a német 150-sel.
Wtpz4, egyre jobban nerfelik, kezdi elveszíteni azt ami miatt op volt, de így meg egyre szarabb lesz. JTgun azért még mindig FTW....csak ne spottoljanak, ami a mostani szar csőpályákon bokrok nélkül dombokkal fűszerezve, 1 depression nélküli "tankon" nem éppen könnyű.
su-122-54...hát semmirekellő. Az alfa végre már jó, végre nem hátsófelépítményes fos mint az elődei....de az a vonal nekem 1 nagy csalódás, egyszerűen nem TD-k. Ez már újra kezd arra az irányba vinni....de nem tökéletes, akk inkább fos-t választanám. Számomra a leggyengébb t9-s TD perpill. Hiába agilis, de páncélja semmi, depression még mindig szar.....de azért a dpm oké és az alfa az tetszetős.
Szóval amit mondanék, teki, JT, zojjekt. Ezek közül meg már tényleg a játékstílus dönt.