A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #347888 Talán az Object 704 a legjobb, bár ez elég szituáció függő. Bizonyos körülmények közt jobban jársz egy JT-vel vagy T30-al.
Az SU-122-54 és az AMX 50 Foch közül szerintem a Foch a jobb. Mozgékonyságban elég jó mind a kettő, nagy különbség nincs köztük. Páncélzatban a Foch sokkal jobb, 250-300 méterről ahonnan már nem olyan egyszerű belőni a távolságmérőjét és a gépuskatornyot, ekkor viszont sok lövedéket le tud pattintani a frontpáncélzata. Az SU-122-54-nek csak az oldalpáncélzata jobb, ami csak azért fontos mert a Foch oldala annyira vékony hogy a legtöbb lövedék overmatcheli.
Elvileg az SU-122 álcázása jobb, bár amikor játszottam vele nem nagyon vettem észre. De nyilván sokat dob rajta a legénységen a camo skill, az enyémen nem volt.
Tűzerőben kb egálban vannak. Az SU-122-54-nek a nagyobb alfa miatt nagyobb a DPM-je és nagy távolságra kevesebbet veszít az átütéséből a lövedéke. Célzási időben majdnem ugyanaz, az SU-nak lassabb az alap célzása, de nem esik szét menet közben annyira a célzóköre. A löveg kitéríthetőségnél viszont elvérzik az SU, annak csak -4°, ami nagyon kevés. Ez sok esetben haza is vágja a gépet. Hiába jó az álca és a DPM, ha nem tudsz abból a pozicióból rálőni az ellenfélre amiből még biztonságban lennél. A Foch-é amúgy -6°.
Szerintem az egész SU-122-54 ág nagyon gyenge az Object 263 kivételével. Csupa gyenge lövegkitéríthetőségű, maximum elfogadható páncélzatú, szintjükhöz képest kis alfa sebzésű gép, amelyek nagy része ráadásul front motoros.