A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gege00 #347840 Na akkor legyen valami olyan téma, ami talán annyira nem sírás, bár...
Pontosság nerfről kinek mi a tapasztalata?
Én érdekes módon, pont az ellenkezőjét vettem észre, mint ahogy híresztelték. Vagyis inkább az eddig pontos lövegeknek lett hátrány, mert azokkal pl. egy kupolát egész jó eséllyel eltalálhattál, még ha 3 lövésből 2 a célkör szélére is ment, a 3. többnyire pont középre. Most viszont igaz, hogy jóval kevesebb megy teljesen a szélére, de gyakorlatilag pontosan középre már semmi, tehát mindig 1-2 centivel kupola mellé, fölé, alá.
A pontatlan lövegekkel meg eddig is sokkal nagyobb szerencse kellett egy távoli kupola találatára, sokszor nem is érte meg próbálkozni. Viszonylag közelebbről meg ezek után is talál, ráadásul ha csak a célkör széle nem takarja a tankot, többször is.
Pl. artyk közeli lövései ettől akár még jobbak is lettek, vagy más robbanóval lövöldöző tankok is jobb helyzetbe kerültek, akiknek nem szükséges gyenge pontot találni.
Ezeken kívül simán a tapasztalatom is az, hogy kedvenc Tigriseimmel nehezebben megy, IS-sel könnyebben. Amx 12t-vel szintén többet találok, nem teljesen rászűkülve is.
Másik észrevétel a T49-ek elszaporodása, és az a sok sok fájdalmas pillanat amikor 300méternél távolabbról 700at lő a Tigris2-be, én viszont 1-2 centivel többször is mellé lövök.